Trend

BU DÜĞÜNÜN EĞLENCESİ PASTASINDA GİZLİ

Tüm düğün hazırlıkları yapılıp da iş hem konukları hem de organizasyonu renklendirmeye gelince, en büyük iş kek ve pastalara düşer. Rengarenk görünümleri ve eşsiz lezzetleriyle bu özel güne hem anlam hem de tat katarlar. Fakat bu sefer sizlerle paylaşacağımız düğün pastaları her zaman bilip gördüğümüz o şatafatlı pastalardan biraz farklı. Düğününüzün konseptine ne denli uyar bilemeyiz fakat ortamı renklendireceği kesin. Gelin, bu sıra dışı ve keyifli düğün pastalarına birlikte göz atalım.

Bohçamı topladım sana geldim!

image

Neyi var neyi yoksa toplayan bu genç çift, bu balayında oldukça fazla yer gezip göreceğe benziyor. Evlilik sonrası uzunca bir süreyi gezip tozarak geçirmeyi düşünen taze çiftlerden, konuklara hoş bir mesaj olabilir!

O balayı senin bu balayı benim!

image (1)

Yine çok yer gezip görecek olan bir çift daha. Planı programı önceden belli olduğu kesin olan bu çiçeği burnunda çiftimiz valizleri toplamışlar, hayata yepyeni bir adım atmaya hazırlanıyorlar. Madem öyle, biz de hem bu şekerli çifte, hem de bu düğün pastasının sahibi çifte mutluluklar dileyelim.

Başka olur futbol hastasının düğünü!

image (2)

Lafımız futbola gönül vermiş beylere! Bu pasta yeterince çok şey anlatıyor gerçi ama, şayet siz de müstakbel eşinizin futbol merakından bezmişseniz, kendinizi sevgilinizin tuttuğu takıma rakip olarak görüyorsanız bu pastayla ona hem güzel hem de lezzetli bir ders verebilirsiniz.

Ayrılsak da beraberiz!

image (3)

Hani bazı çiftler vardır, tatlı tatlı itişip kakışmaları, ilişkilerinin hem tuzu hem de biberidir. İşte düğün günü bile rahat durmayan bu çiftler için, tatlı ilişkilerini betimleyen eğlenceli bir pasta. En kötü günleri böyle olsun diyor, mutluluklar diliyoruz bu tatlı çifte.

Evet, düğünlerin en tatlı nesneleridir pastalar, ama böyle tatlı yiyecekleri yemek için ille de düğününüzü beklemenize gerek yok, Çiçek Sepeti BonnyFood un birbirinden lezzetli kek buketleriyle kendinize ve sevdiklerinize en tatlı sürprizi yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir