Hediye Önerileri

BU PIRLANTALAR KULAĞINIZA KÜPE OLACAK

Pırlantanın yalnızca nişan yüzüğü niyetine sağ elin yüzük parmağını süslediğine inananlardansanız, bu eşsiz mücevherin dokunduğu her şeyi büyüleyici bir güzelliğe dönüştürdüğünü henüz keşfetmemişsiniz demektir. Boyunda ayrı bir zarafet, parmaklarda ayrı bir güzellik, ya kulaklarda? Pırlantanın ışıltısı kulaklarınıza küpe olsun, sizi gören herkes ışıltınıza hayran olsun diye, Çiçek Sepeti Takı koleksiyonundaki en güzel küpeleri sizin için seçtik.

Gecenin Yıldızı

Swarovski Yıldız Küpe

swarovski-yildiz-kupe-hf6134-1-1

Kim ne giymiş, ne takmış takıştırmış olursa olsun, bu şık pırlanta küpeyle gittiğiniz davet ya da organizasyonun tüm gözleri üzerinde olan kişisi siz olacaksınız. Şayet kem gözlerden etkilenmem ben diyorsanız hiç çekinmeden takın, takının!

Gençlik Başımda Duman

Swarovski Elmas Model Çiçek Küpe

swarovski-elmas-model-cicek-kupe-hf6095-1-1

Pırlanta sevdası başka bir şeydir, daha gencecik yaşta kızların rüyalarını süslemeye başlar bile. İşte bu genç tasarım küpe de, genç kızların ve kendini genç hisseden tüm bayanların şıklıklarını en güzel biçimde tamamlayacak!

Herkes Etkiniz Altında!

Swarovski Sitrin Taşı Damla Küpe

swarovski-sitrin-tasi-damla-kupe-hf6126-1-1

Kapılar açıldı, içeri girdiniz, zarif elbisenizle kuğu gibi süzüldünüz, gözlerinizden çevrenize yayılan ışıklar göz alıyor, sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü o ışıltı kulaklarınızı süsleyen bu büyüleyici pırlanta küpelerden geliyor!

Şampiyon Belli İkinci Kim?

Swarovski Siyah Stil Küpe

swarovski-siyah-stil-kupe-hf6138-1-1

Şıklık yarışının galibi belli oldu. Bu büyüleyici küpenin göz alıcı cazibesi sayesinde ipi göğüslediniz, birinci oldunuz. Tüm gözlerin sizin üzerinizde olmasının yegane sebebi de bu, çünkü ışıltısı gözlerinizi, tasarımı bedeninizi tamamladı, tebrik ederiz.

Her biri güzelliği ile sizleri tamamlayan bu eşsiz küpeler ve daha fazlası, Çiçek Sepeti Takı koleksiyonunda sizleri bekliyor. Göz atmayı sakın unutmayın, şıklık yarışında geride kalmayın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir