Sevgililer GünüBurçlara Göre HediyelerHediye Önerileri

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi Nasıl Seçilir?

14 Şubat’ın iyiden iyi yaklaşmasıyla beraber herkesi bir hediye telaşı sardı diyebiliriz. Peki size, telaşı bırakıp burçlara güvenirseniz her şey yoluna girecek desek? Astronomiye ilginiz varsa ya da “Ne kaybederim ki?” diyorsanız; burçların özellikleri sayesinde sevdikleriniz için ideal Sevgiler Günü hediyesini bulabilirsiniz! Gelin, burçlara göre Sevgililer Günü hediyesi nasıl seçilir, yakından inceleyelim!

Bu yazı 2022’de güncellenmiştir.

Sevgililer Günü’ne kısa bir zaman kalmasına rağmen onun için aradığınız hediyeyi bulamadıysanız merak etmeyin; astroloji size bu konuda yardımcı olacak! Burçlara göre hediye seçimi cinsiyet fark etmeksizin, birine hediye seçmeniz için size büyük bir fayda sağlar. Siz de bu yıl, hayatınızdaki o özel insan için en mükemmel hediyeyi seçmek için onun burcundan yola çıkabilirsiniz. Böylece onun için en uygun hediyeyi seçebilirsiniz! Hadi gelin, hangi burca hangi hediye alınır öğrenelim!

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi Nasıl Seçilir?

Koç Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: Look fantastic

Eğer sevgiliniz Koç burcu ise ona kendini enerjik hissettirecek bir hediye almanız çok doğru bir tercih olacaktır. Onun için seçeceğiniz hediyenin sıradan değil farklı, durağan değil dinamik olması gerekir. Çünkü koç burçları sıradanlıktan hiç hoşlanmazlar. Eğer ona kocaman bir buket çiçek göndermeyi düşünüyorsanız enerjik, sabırsız ve aceleci ateş grubundan olan koç burçları için ideal renk elbette kırmızıdır. Ama yine de eğer kırmızı gülleri özel olarak sevmiyorsa klasik olmayan, Love of My Dreams tarzındaki çiçekleri tercih edebilirsiniz. Yani onu şaşırtmanızı tavsiye ederiz.

Koç erkeğine alınabilecek en uygun hediyeler; parfüm, araba aksesuarları, maç bileti, marka bir cüzdan ya da çanta olabilir. Makyaj malzemeleri, parfüm, kırmızı ya da turuncu gece elbisesi ise koç kadını için uygun hediyeler arasında yer alır.

Boğa Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: ThoughtCo

Boğa burcu insanları yemek yemeye ve rahatlığa düşkün olanlardandır. Genelde, toprak grubuna dahil olmanın verdiği sakinlikleri ile tanınırlar. Peki boğa burcu birini bir hediye ile nasıl mutlu edebilirim? diyorsanız burayı iyi dinleyin! Boğa burcu sevgilinizi mutlu etmek aslında biraz zordur ama imkansız değildir. Güzelliklerine düşkün boğa kadınları için güzellik ürünleri, parfüm ya da tek taş bir yüzük, onların sevineceği hediyelerden bazılarıdır. Boğa erkeğini ise deri bir cüzdan ya da şık bir şarap seti ile oldukça mutlu edebilirsiniz!

İkizler Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: 29secrets

Hediye seçerken en az zorlanacağınız burçlardan biri ikizlerdir. Sosyal olmayı ve eğlenmeyi seven ikizler kadınına orijinal küpe ya da kolye, ilgi çekici bir tişört alabilirsiniz. Ayrıca bilimsel ya da biyografi tarzındaki kitap veya rengarenk bir çiçek buketi de hediye edebilirsiniz. Oldukça zeki olan ikizler erkeği, hediyesinde de bu özelliğe dikkat eder. Bunun için ona biraz daha zekaya yönelik hediyeler alabilirsiniz. Örneğin satranç ya da tavla takımı gibi zeka gerektiren kutu oyunlarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca maket arabalar, gömlek ve kum saati ikizler erkeğini mutlu edecek hediyeler arasında yer alır.

Yengeç Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: bashcorner

Duygusal, sadık, yaratıcı yengeç burcunu şık ev hediyeleriyle mutlu edebilirsiniz. Ayrıca yengeç kadını için; iç çamaşırı, romantik bir şamdan ya da abajur, bir buket gül ve takı setleri en uygun hediye çeşitlerindendir. Resim çerçevesi, DVD filmleri, maket gemi ve şık ev ve mutfak eşyalarını da yengeç erkeği için tercih edebilirsiniz. Evcimen, yumuşak huylu, duygusal, romantik tatlı mı tatlı bir burç olan yengeçler için özel olan hediyeleri tercih ederek onları çok mutlu edebilirsiniz!

Aslan Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgilinizin burcunun özelliklerini göz önünde bulundurarak ona en uygun Sevgililer Günü hediyesini seçebilirsiniz. Lükse ve gösterişe düşkün aslan burçlarını hediye beğendirmek oldukça zordur. O yüzden onlar için hediye seçerken hediyenizin kaliteli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Her şeyin en iyisini isteyen, özgüveni tam aslan kadınını en çok tek taş yüzük ile mutlu edebilirsiniz. Kol saati, deri çanta ya da kristal aksesuarlar da yine aslan kadını için oldukça uygun hediye seçeneklerindendir. Lüksüne ve rahatına düşkün aslan erkeği için kol saati, deri satranç veya tavla takımı, şık kol düğmeleri tercih edebileceğiniz hediyelerdendir. Ve ayrıca nadir bulunan ev aksesuarları en uygun Sevgililer Günü hediyeleri arasında yer alır.

Başak Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: pixabay

Başak burçları diğer burçlara göre fonksiyonel hediyelerden daha çok hoşlanır. Titiz, kuralcı ve düzenli başak burcu kadını için nostaljik eşyalar, parfüm ya da heykel iyi birer hediye seçeneğidir. Okumayı seven başak erkekleri içinse kişisel gelişim kitaplarını, masa lambalarını ve tabloları tercih edebilirsiniz. Unutmayın; mükemmeliyetçi olan başak burçları için alacağınız hediye mutlaka onun işine yaramalı ve aynı zamanda kaliteli olmalı!

Terazi Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Flowers Full of Elegance
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Flowers Full of Elegance

Sanatçı burç diye tabir ettiğimiz terazi burcu kişiler estetiğe önem veren, kararsız, ilgiye son derece düşkün ve zarif olmalarıyla tanınırlar. Bu yüzden kendileri gibi zarif bir hediye onları çok mutlu edecektir. Estetik duyarlılığı gelişmiş zarif terazi kadını için kendisi gibi zarif bir hediye almalısınız. Ona güzel bir çiçek buketi, şık takı setleri, güzellik malzemeleri gibi hediyeler alabilirsiniz. Teknolojiyi yakından takip eden terazi erkeğiniyse cep telefonu veya bilgisayar aksesuarları oldukça mutlu edecektir.

Sevgililer Günü Ruhunu Yansıtan En Romantik 10 Çiçek

Akrep Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: Pinterest

Akrep burcuna hediye almak için ayrıntılı bir şekilde düşünmeniz çok önemlidir. Gizemli, derin, lükse düşkün akrep burcu sevdiklerinize elbette onlara layık lüks bir hediye almalısınız. Şehvetli akrep kadını için iç çamaşırı almak Sevgililer Günü için oldukça uygun bir hediyedir. Ayrıca altın ya da pırlanta yüzük de akrep burcu kadını için tercih edebileceğiniz hediyelerden biridir. Akrep erkeğine ise günlük hayatta kullanabileceği hediyeler seçmeniz gerekir. Kol saati, cüzdan, odası için alabileceğiniz aksesuarlar onu sevindirecek hediyelerden birkaçıdır. Akrep burçlarının zevklerini daha yakından öğrenmek isterseniz İyi Ki Doğdun Akrep Burcu! Akrep Burçlarına Özel Hediye Önerisi yazımıza göz atabilirsiniz. Böylece sevdikleriniz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz!

Yay Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: monumental

Yaşamayı ve eğlenmeyi seven yay burçları içinse sıra dışı hediyeleri tercih edebilirsiniz. Sevimli bir kedi ya da köpek yavrusu sahiplenmek yay kadını için oldukça sevimli bir hediye olacaktır. Ancak unutmayın, hayvanlar bizim arkadaşlarımız ve birkaç günlük hevesler için eve alabileceğiniz canlılar değildir. O yüzden eğer ona bir ömür güzel bir yuva verebileceğinizi düşünmüyorsanız, bu işe hiç bulaşmamalısınız. Tasarım bir kolye ya da yüzük de onu oldukça mutlu edecek hediye seçeneklerindendir. Sportif yay erkeği içinse tuttuğu takımın aksesuarları ya da maç bileti gibi ürünler unutamaycağı hediyeler arasında yer alır. Ayrıca Yay Burcuna Hediye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler (Hediye Önerileri) yazımıza da göz atabilirsiniz. Böylece yay burçlarıyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz!

Oğlak Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: johanpersyn

Oğlak burcu hediye seçimi oldukça zor görünür ancak aslında çok kolaydır! Oğlak burcu kişiler duygusal bir yapıya sahiptir. Bu yüzden duygularına dokunan her türlü hediye ile mutlu olurlar. Onun için bir şiir yazarsanız ya da fotoğraflarınızdan bir albüm yaparsanız, mutluluktan ağladığına bile şahitlik edebilirsiniz. Oğlak kadınına alabileceğiniz en uygun hediyelerden arasında şık kıyafetler, kolye ve takı setleri de vardır. Romantik oğlak erkeği için ise özel kalem ve defter seti, deri cüzdan ve çanta tercih edebilirsiniz.

Kova Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: sheknows

Özgür, rahat, zeki, çekici ve farklı bir burç olan kova burçlarına hediye seçerken ise mantığınızla hareket etmelisiniz. Kova burcu kadınına ne hediye alınır derseniz; modern kova kadınını için teknolojik aletlerin onu mutlu edeceğini söyleyebiliriz. Mp3 çalar, film DVD’leri, mutfak robotu çeşitleri onu mutlu edecektir. Eğer kova burcu sevdiklerinizin daha geleneksel bir ruhu varsa onun için kesinlikle çiçeklerden vazgeçmemenizi tavsiye deriz. Ayrıca çiftli olarak kullanabileceğiniz hediyeleri de tercih edebilirsiniz. Zekasıyla her zaman övünen kova erkeği içinse zeka gerektiren oyunlar hediye ederek seçerek onu mutlu edebilirsiniz. Ayrıca yine kova burcu erkeği için bilgisayar-tablet ve telefon aksesuarlarını da tercih edebilirsiniz.

Balık Burcuna Sevgililer Günü Hediyesi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi / Görsel: tictacjoias

Özgür, rahat, zeki, çekici ve farklı bir burç olan balık burçlarına hediye seçerken biraz ince düşünmelisiniz. Romantik ve şehvetli balık burçlarını heyecanlandıracak bir hediye seçmeniz onun ruhuna dokunan bir hediye olacaktır. Seksi bir iç çamaşırı ve güzellik ürünleri balık kadını için en uygun hediyelerdendir. Balık kadınının aşırı hassaslığı ve romantikliği hediye seçerken unutmamanız gereken tek şeydir. Sanatla yakından ilgili balık erkekleri için de tabloları, en sevdikleri müzik gruplarının orijinal albümlerini seçebilirsiniz. Kişisel bakım setleri de balık erkeklerinin ilgisini çekecektir.

Eğer siz de hala sevgiliniz için Sevgililer Günü hediyesi almadıysanız ÇiçekSepeti’nin Hediye kategorisini ziyaret edebilir, sevgilinize özel, en güzel Sevgililer Günü hediyesini sipariş edebilirsiniz. ÇiçekSepeti ile aşk dolu bir sevgililer günü geçirmek bir tık uzağınızda!

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir