Hediye Önerileri

ÇİÇEK GÖNDERMEK İÇİN EN İYİ 10 SEBEP

Çiçek göndermek için en iyi 10 sebep nedir, hangi durumlarda çiçek gönderilir? Sıraladığımız bu sebeplerden bazıları, çiçeğin en kritik anlarda bir Süpermen edasıyla hayatınızı nasıl kurtardığının ispatı!

1. Son dakika hatırlanan doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde çiçek göndermenin kolaylığına şükredebilirsiniz! Hem son dakika hatırlamanızdan dolayı çiçek biraz geç kalsa bile, ‘Ben 3 gün önceden sipariş vermiştim’ diyerek her zaman suçu çiçekçinin üzerine atma şansınız var.
2. Kavga ettiniz, tartıştınız. Atmosfer hiç hoş değil. Siz eve gitmeden önce çiçeğiniz gitsin. Yarattığı mucizeye siz bile inanamazsınız. Çiçek vermek evlilik ya da ilişki terapistine gitmekten çok daha ucuz bir yol; inanın!
3. Hiç sebep olmaması ne iyi sebeptir derler. Ama hayatınızda hiç çiçek almamışsanız ve bir anda sebepsiz yere çiçek alırsanız ‘Neyi affettirmeye çalışıyor?’ diye de düşünülmesine sebep olabilirsiniz. O yüzden önce özel günlerde çiçek alarak başlayın işe; ondan sonra sebepsiz yere çiçek göndererek günün kahramanı olun.
4. Birine teşekkür etmek… Hiç beklemediğiniz birisi size hiç beklemediğiniz bir iyilik yaptı. Çiçek göndererek teşekkür etmek hem resmiyeti korur hem de en iyi teşekkür etme şeklidir.
5. Romantik olmak için… Birden bire çalınan kapı ve karşılaşılan çiçek gibisi yoktur. Ya da ofise gelen bir telefon ve ‘…. Hanım/Bey, size bir çiçek var’ haberi! Bu iki dakikalık jest ileride size yol, su ve köprü olarak geri dönecektir, emin olabilirsiniz.
6. Çiçeksepeti.com’un en gözde kategorisi ‘Tebrik çiçekleri’! Yeni işe giren, terfi alan arkadaşınız ya da sevgiliniz, bebeği olan ya da nişanlanan arkadaşlarınız; tebrik gerektiren herhangi bir sebep… Çiçek göndermekten daha elegan bir tebrik etme yöntemi olamaz!
7. Bir açılışa davetlisiniz fakat davete katılmanıza imkan yok. Hemen bir çelenk ya da çiçek dolu bir sepet gönderin! Kendinizi affettirdiniz bile…
8. Babanıza hediye alacaksınız. Zordur erkeğe hediye seçmek. Hemen bir çiçek seçin, yanına bir kart yazın “Teşekkürler babam olduğun için” diye. Bundan daha iyi ve yalın bir içtenlikle kutlayamazsınız babanızı.
9. Hasta bir arkadaşınız var; ya da sevgiliniz grip oldu. Ve siz ofiste çalışmak zorundasınız; ya da yurtdışındasınız. Göndereceğiniz çiçekle en iyi ilaçtan bile iyisinizdir.
10. Bir yakınını kaybeden ve çok zor günler geçiren bir tanıdığınıza ‘Acını paylaşıyorum, yanındayım’ demenin en iyi yoludur çiçek göndermek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir