Yılbaşı

ÇİÇEKSEPETİ’NDE MUTLULUK YILI 2012

Bir çiçek ile başladı mutluluk yolculuğumuz…

Türkiye’nin dört bir yanındaki sevdiklerinize kalbinizden geçenleri en güzel şekilde ifade etmek için çok çalıştık ve çabaladık.

Bir annenin sevgisinde, bir sevgilinin aşkında, bir babanın mutluluğunda, bir öğretmenin yaşadığı gururda ve nice sevdiklerinizin yüzündeki tebessümde bir nebze olsun bizim de katkımız olduysa ne mutlu bize…

Bir yılı daha geride bırakmak üzere olduğumuz bugünlerde ÇiçekSepeti Ailesi olarak neler yaptık, kimleri mutlu ettik gibi birçok soruya cevap aradık ve araştırmalarımız sonucunda kocaman bir mutluluk tablosuyla karşılaştık.

5.2 milyon kişinin mutluluğuna ortak olduğumuz 2012 yılını ise Mutluluk Yılı olarak adlandırdık.

Sadece çiçek değil; kek-kurabiyemeyve sepeti, hediye ve takı gibi herkese ve her zevke özel binlerce alternatiflerimizle sevdiklerinizin mutluluğuna ortak olmak bizi de çok mutlu etti.

Bu büyük mutluluğu sizlerle paylaşmak istedik ve ’’Mutluluk Yılı 2012’’ adında bir infografik hazırladık.

ÇiçekSepeti Ailesi olarak 2012’de de bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder; sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu nice yıllar dileriz. J

image

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir