Kendin Yap (DIY)

DOĞUM GÜNÜ PARTİ FİKİRLERİ: ALTIN, LACİVERT VE PUDRA!

Doğum günü partileri kaç yaşına bastığınızla doğru orantılıdır. Eğer bu sizin ilk doğum gününüzse muhtemelen zaten birileri sizin için bir parti hazırlayacaktır. 1 Yaş Doğum Günü Fikirleri hakkındaki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Bu senaryoda 30 yaş doğum günü sürprizlerine çalışalım istedik. Çünkü 30 yaş hem gençliğin kırıntıları, olgunluğun tohumları demek. Sevdiğiniz bir dostunuzun 30 oluşunu kutlamak için pratik parti sürprizleri, dekorasyon, doğum günü şarkıları, playlistler ve hediye alternatifleri derledik.

Doğum Günü Parti Süsleri

doğum günü parti dekorasyon doğum günü parti sürprizleri (2)

30 yaşına giren dostunuz için en güzelini düşündük. Örneğin bu basit bardak kaplamasıyla çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Samimi dostlarınız ve onların da getirdikleri yeni insanlarla tanışma fırsatı da yakalayabileceğiniz bu partide, ayaküstü elde tutulan bardaklar adeta göz alıcı bir hale dönüşüyor.

Üstelik yapımı da çok kolay. Plastik bardağın alt kısmını sprey yapıştırıcıyı sıkın ve altın renkli ya da istediğiniz bir renkte sim dolu kaba batırın. Fazla simleri silkeledikten sonra ters çevirerek bardakları 5 dakika kurutmaya bırakın. Işıl ışıl bir partiyi kim sevmez ki ?

Doğum Günü Sürprizleri

doğum günü parti sürprizleri (3)

29 bitti, 30 geldi dedik. Doğum günü sürprizlerinin de elbette buna uygun olması gerekiyor. Örneğin retro bir fikirle yoğurt içinde altın arama yarışması yapamayabilirsiniz. Bunun yerini 30 yaşındayken shot yarışları alır :)

Ama gelin biraz daha deşelim 30’u. Ne hissettirdiğini, neler getirdiğini..

2a481bc8943dee2eac69929ee8b914d8

Hala 29 kalmakta ısrar edenlere çanta hediyesi. (temsili)

Altın rengi ve lacivertin yoğunlukla kullanıldığı bir yaş 30. Çünkü en güzel zamanları temsil ediyor. Parti dekorasyonu, süslemeler ve sürprizlere de bu sebeple altın rengi yön veriyor.

Aynı zamanda beyaz ve pudra tonları da kullanılıyor. Pudra tonları 30 olan bayanlar için daha geçerli. Pudra tonlarının yumuşak ve ipeksi hissi kalpleri yumuşatan bir duygu uyandırıyor.

Doğum Günü Parti Süsleri

doğum günü parti sürprizleri (1)

Mesela siyah bir kraft kağıdına altın renkli tebeşirlerle davetlilerin size yazabileceği bir not duvarı oluşturabilirsiniz. Ayrıca o duvarın önünde selfie çekilebilir ve sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz.

doğum günü parti sürprizleri (4)

Lacivert, altın rengi ve pudra tonlarından bahsetmiştik. 30 olmanın ihtişamını ve tatlılığını parti dekorasyonunuzda yansıtabilirsiniz.

doğum günü parti dekorasyonu 2

Bu parti süsü, partiden sonra bile yıllarca saklayabileceğiniz şık bir dekorasyon alternatifi. Kağıt peçeteleri bu renkte seçerseniz, evinizde sıcak bir sonbahar esintisi yaratabilirsiniz.

Doğum Günü Şarkıları 

dogum_gunu_mesaji4

Nasıl unutursunuz ? Dans olmadan olur mu ?

30 yaş parti şarkıları özenle seçilmeli. Herkesin zevkine hitap etmese de ortalık biraz da ısınınca şöyle tipler görmek mümkün.

giphy (2) giphy (5)

Bir de iddialı bayanlar elbette.

giphy (6)

Ama ne olursa olsun, Doğum günü şarkıları sizi nasıl mutlu edecekse öyle olsun. Hatta mümkünse kişiye özel doğum günü şarkısı olsun.

Partilemeye hazır mıyız ?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir