Hediye Önerileri

Kış Ayında Sevgiliye Ne Hediye Alınır? Birbirinden Güzel Kış Hediyeleri!

Kış oldukça yaklaştı. Havalar giderek soğumaya başladı. Peki kış ayında sevgiliye ne hediye alınır, bir fikriniz var mı? Merak etmeyin, biz sizi düşündük ve bu yazımızda sizler için en güzel kış hediyeleri neleri hepsinden bahsettik!

Dediğimiz gibi artık kış kapıyı çalıyor, bulutlar güneşin etrafını kaplamaya başladı. Biz dört gözle son bir umut pastırma sıcaklarını bekleyeduralım, kışa hazırlık yapanlar kışlıkları bazalardan, sandıklardan çıkarmaya başladılar bile. Kurutulan meyvelerin ve konservelenen domateslerin bahsini hiç açmıyoruz bile.

Yaklaşan kışı karşılarken sevdiklerinizin yüzünü güldürecek, içini ısıtacak hediyeler vermek istiyorsanız, önce onları gerçekten ısıtmanız gerekecek, onları düşünüyorsanız üşümelerini istemezsiniz değil mi? Siz üzülmeyin, biz sizin yerinize araştırdık, alınabilecekleri de sıraladık. İşte sevdiklerinizin bu kışı sıcacık karşılamasını sağlayabileceğiniz en gerekli hediyeler:

Sevgiliye Alınabilecek Kış Hediyeleri

Tüylü Kar Kulaklığı

Soğuk kış günleri için alınacak en sıcak hediyelerden biri kesinlikle tüylerle kaplanmış bir kar kulaklığı. Özellikle rüzgarlı havalarda en çok üşüyen, ortamın derecesini en çok hisseden kulaklar. Sevdiklerinize bu kışı rahat geçirmelerini sağlayacak bir kar kulaklığı hediye etmeniz, tüm kış kulaklarınızın sevgiyle çınlamasını sağlayacaktır. Üstelik bu kulaklıkların bazıları telefon ve medya oynatıcı cihazların kulaklık girişleri ile uyumlu. Yani aynı anda hem kulaklar ısınıyor hem de müzik dinlenebiliyor!

Pisili Eldiven

örgü eldiven
Görsel: Pinterest

Bir kere kesinlikle çok şirin, hakkını vermek lazım. Bu tatlı pisiciklerin kafalarını düğmeyle iliklediğiniz zaman bileklik, açtığınız zamansa tatlı birer eldiven oluyorlar. Bir diğer yandan oldukça romantik bir hediyedir eldiven. Birini ellerinin üşümesini umursayacak kadar çok sevmeniz lazım eldiven hediye etmek için. Oldukça ince düşünülen bir hediyedir. Soğuktan morarmış ve işlevini kaybetmeye başlamış ellerle kışı geçirmesini istemediğiniz sevdiklerinize böyle tatlı bir eldiven hediye etmeniz, sevgi dolu ellerle sıkı sıkı sarmalanmanızı sağlayacaktır.

Pofuduk Panduflar

Kış Hediyeleri
Kış Hediyeleri, Görsel: Newchic

Kışın yorgun argın eve gelen sevdiklerinizin soğuktan büzüşmüş ayaklarını karşılayacak bu tatlı panduflar, insanda ne yorgunluk bırakır ne de stres! Günün ağırlığıyla kendini koltuğa bırakan, ayaklarını da sıcacık pandufların içinde kendine getiren bu hediye ile sevdiklerinizin ayakları sizin yollarınıza düşecek.

Perfect Petzzz Golden Retriever

Patili dostlarımız kadar güzel bir hediye olabilir mi? Olamaz tabii. Ancak bir hayvanı sahiplenmek oldukça ciddi bir iştir. Aynı zamanda hayvan bakımına hazır olmayan birine bir hayvan hediye etmek emrivaki bir davranış olabilir. Evinize gelen bu yeni misafir, ömrü yettiği kadar sizin sorumluluğunuzda olacağı için ince elenip sık dokunmalıdır. Ancak bunun alternatifleri yok diyemeyiz.

Sevdiklerinizle yeterince ilgilenemiyorsanız, ona tatlı bir peluş köpek alıp yerinize ilgilenmesini sağlayabilirsiniz mesela. Belki gerçeğini almak çok akıl kârı olmayabilir, ama gerçeğinin tıpkısının aynısı bu tatlı terrier ile ona sıradan oyuncak ayılardan çok daha fazlasını hediye etmiş olursunuz. Zira bu tatlı terrier, tıpkı gerçeği gibi nefes alıp veren, kuyruk sallayan, isimlikli tasmasıyla sadece size ait olan bir hediye olacak.

Peluş Uğur Böceği

Kocaman bir peluş oyuncağa sarılıp uyumanın keyfi de sıcaklığı da bir başka! Sevgilinize yanında olamadığınız zamanlarda sarılması ve onu ısıtması için kocaman bir uğur böceği peluşu hediye edebilir, onu mutlu edebilirsiniz. Üstelik uğur böceği anlamı ile oldukça sevimli ve romantiktir.

Sevgili Eldiveni

Kış Hediyeleri
Görsel: Pinterest

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi eldiven ince düşünülmüş bir hediyedir. Ancak bazı eldivenler var ki, adeta romantizmin göbek adı. Bu eldivenler 3 adet. Evet 2 adet tekli bir adet çiftli eldiven bulunan sette çiftler el ele tutuşurken de eldiven kullanabiliyor. Sevgilinizin elini ellerinizle ısıtırken aynı zamanda eldiven de kullanabiliyorsunuz yani.

El Örgüsü Atkı

örgü atkı
Görsel: Just Giving

Eğer sevdiğiniz için romantik bir hediye arıyor ancak ne olacağına karar veremiyorsanız, bu hediyenin el yapımı olmasını istiyor ancak bir yandan da kullanarak sizi anabileceği bir şey olmasını istiyorsanız sizin hediyeniz kaşkol olabilir. Aşkla yapılmış, el örgüsü sıcacık bir atkı… Erkek sevgiliye örgü hediye oldukça popüler bir seçenek. Sizce de biricik sevgiliniz için benzersiz bir hediye değil mi? Hediyenizle sevgiliniz her an siz sarılıyormuşsunuz gibi hissedecek ve her kullandığında sizi anımsayarak gülümseyecek. Hediyenizi güzel bir kutuya yerleştirip içine abartmadan bir fıs parfümünüzden damlatabilirsiniz. Ancak çok fazla sıkmamaya özen gösterin. Aksi halde hediyeniz ona sarılıyor gibi olmaz ve koku baskın olursa sevgiliniz pek kullanmak istemeyebilir.

Kahve Kupası ve Ötesi

Romantizm için en elverişli zamandır kış mevsimi. Çünkü soğuktur ve ısınmanın en güzel yolu sarılmaktır. Akşamları dans edilen, sahillerde voleybol oynanan yaz mevsiminin eğlencesi ve yorgunluğu atışır kış mevsimlerinde. Sezon sezon diziler bitirilir, seri filmler izlenir, sevgili ile yemekler yapılır ve yenir. Bazen aşk, soğuk bir kış akşamını ısırabilecek şey ikinize özel hazırlanmış kupa bardaklarda kahve içerken, battaniye altında romantik bir film izlemektir. Çiçek Sepeti’nde sizin ve sevgilinizin isteğine göre hazırlanan binlerce kahve kupası yer alıyor.

Evet, bu kışın hem kalbinizi hem bedeninizi sıcak tutacak hediyeleri böyle. Siz de soğuğa karşı şimdiden önlem almak istiyorsanız, bu hediyeleri bir yerlere not edin, sevdiğinizin hem kalbini hem de kendini ısıtın. Ayrıca sevgiliye hediye alma inceliklerinden bahsettiği yazımızı incelemeyi unutmayın. Kışınız harika geçsin!

İlginizi çekebilecek bazı yazılarımız:

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir