Babalar GünüHediye Önerileri

ERKEKLER NE İSTER?

Evet efendim, bu zamana kadar hep kadınların ne istediklerini tartıştık, bir türlü anlaşılmayan duygusal yapılarını konuştuk, hareketlerine anlam vermeye çalıştık. Ama erkeklerin de anlaşılmayan özellikleri yok değil. Tamam, bir kadın kadar komplike olmayabilirler ama bazen onların da ne istediklerini anlamak zor olabiliyor. Bu yazımızdan sonra onları anlayabileceksiniz diyemeyeceğim, zira hala ben de çözemedim. Ama en azından temel birkaç özelliklerini sayıp, kafa karıştıran durumlarda kendinizi nasıl ifade etmeniz gerektiğine dair bazı tüyolar verebilirim. En basitinden ne tür bir hediye almanız gerektiği konusunda yol gösterici olabilirim diye düşünüyorum, bakalım.

Karizmaları her şeyden önce gelsin ister.

Öyledir, bir ortama gidersiniz, hesabı ödemeye yeltenirseniz tepki verir. Maç izlersiniz, karşı takımı överseniz tepki verir. Kiloludur, ama kilolu olduğunu söylerseniz tepki verir. Aslında ekose desenli gömlek yakışmıyordur, ama yakışmadığını söylerseniz tepki verir. Sevilmekten hoşlanır, herkesin içinde öperseniz tepki verir. Yanınızda düşer, gülerseniz tepki verir. Neticede karizmaları her şeyden önce gelir, gelmezse tepki verir.

Her zaman sizden daha fazla olmayı ister.

Şık giyinmenizi ister, ondan şık olursanız tepki verir. Kavga eder üzülürsünüz, ondan çok üzülürseniz tepki verir. Sizi sever, siz daha çok severseniz tepki verir. Sallamaz cool görünürsünüz, ondan daha cool olursanız tepki verir. Ayrılmak istersiniz, siz daha çok isterseniz tepki verir, gerçi daha az isterseniz de tepki alırsınız, bu konu biraz karışık. Sizi özler, siz daha çok özlerseniz tepki verir. Yani tepkileri bitmez, en iyisi bırakın en fazlası hep o olsun, onun istediği olsun, emin olun siz öyle daha çok mutlu olursunuz, ama daha çok mutlu olduğunuzu belli etmeyin, tepki verir.

Her ortam ona özel olsun ister.

İş ortamında ona özel bir masası, ona özel bilgisayarı olmalıdır, özel eşyalarına dokunulmaz, dokunulursa tepki verir. Cep telefonu özeldir, kurcalanırsa tepki verir. Televizyon koltuğu ona özeldir, başkası oturursa tepki verir. Kumanda onun için, ona özel icat edilmiştir, haliyle kumandaya dokunamazsınız, tepki verir. Terlikleri özeldir, yastığı, yorganı da öyle. Ona özel olmadığını düşündüğü ortamlara (mutfak mesela) ilgi duymaz, zorlarsanız tepki verir. Yani hayatında özel alanlar olsun ister, bu özel alanlarda da yalnız kalmak. Siz bazen o alanlara ait olmazsınız, öyle durumlarda mutfağı mesken edinebilirsiniz, ona özel bir yemek yaparsınız, olur biter.

Evet, erkekler böyledir, her şey onların istediği gibi olsun ister. Ama isterse sizi mutlu etmeyi de bilir, zaten onu tanıdıktan sonra onu neyin mutlu edeceğini bilirsiniz, böylelikle de mutluluğunuzu garantilersiniz. Hediye meselesine gelince, değer verildiğini hissettiren bir şeydir bu, onu da mutlu edecektir. Bir bahane aramadan istediğiniz zaman ona hediye alın, mutluluğu sizi de mutlu etsin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir