Hediye Önerileri

HAFTA SONU DOĞUM GÜNÜ MÜ OLUR ?

Evet olur. Hatta en güzel doğum günü hafta sonu olandır. Haftanın tam ortasına gelen doğum gününüzü, iş çıkışı yorgun argın kutlamaktansa, Cumartesi ya da Pazar’a program yaparak kutlamak herkes için bir tercih sebebi. Facebook’tan etkinlik daveti oluşturan arkadaşınızın partisine gitmeden evvel sizi binlerce ürün ve kişiye özel hediyeleriyle herkesin tercihi ÇiçekSepeti Hediye kategorisine alalım. İşte hafta sonu partisi için size hediye önerilerimiz;

 

Dostum Dediklerinize; Rulet Shot Oyunu

rulet-shot-oyunu-hf978-1-1

Numaralı bardakları doldurun, ruleti çevirin ve eğlencenin tadına varın. Kalabalık doğum günü partilerinin eğlencesini ikiye katlayacak Rulet Shot Oyunu, dostum dediklerinizle kutlamaların gözde hediyesi.

Canım Dediklerimize; 925 Ayar Gümüş Rose Çift Kolye

925-ayar-gumus-rose-cift-kolye-hf4975-1-1

925 Ayar Zirkon ve Gümüş taşlı bu kolye, sevdiklerinizin zarif gerdanını süslesin.

Arkadaşımın Arkadaşı Dediklerimize: Kişiye Özel Yeni Yaş Tebriği Peluş (40cm)

kisiye-ozel-yeni-yas-tebrigi-pelus-(40cm)-hf3987-1-5

Arkadaşınızın arkadaşına ayı alınır mı ? Alınır. Kişiye Özel Yeni Yaş Tebriği Peluş Ayısı, üzerinde hediye ettiğiniz kişiye özel tasarlanmış tshirtüyle, peluş ayılı selfie’lerin vazgeçilmezi.

Annemize, Yengemize, Halamıza: 925 Ayar Gümüş Kalp Yonca Kolye

925-ayar-gumus-kalp-yonca-kolye-hf5363-1-1

Sevdiklerimize şans getirsin diye, Yonca Kalp kolye, zirkon taşlı ve gümüş kaplamasıyla “Ah yavrum ne gerek vardı?” dedirtecek türden.

ÇiçekSepeti Hediye’nin Facebook, Twitter ve Instagram Sosyal Medya Hesaplarını Takipte Kalın, sürprizler ve daha fazlası için fırsatları kaçırmayın.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir