Yılbaşı

HÜSRAN DOLU BİR YILBAŞI GEÇİRMEMEK İÇİN ALTIN DEĞERİNDE 8 ÖNERİ

Yeni yıl için planlarımızı yapmaya çoktan başladık. Hemen hemen herkes o gün en sevdikleri ile olup 10’dan geriye saymayı ve sevdiklerine sarılmayı planlıyor.

Ancak ne yazık ki her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Farklı zevklere sahip birço insanın bir araya gelmesi ve abartılı tüketilen alkol de bunu destekliyor. Ertesi sabah sosyal medya hesaplarında umulmadık fotoğraflar, videolar görmek istemiyor ya da yeni yıla kötü bir şekilde girmek istemiyorsanız işte size altın değerinde 8 öneri.

dancing1- Partinize yalnızca samimi arkadaşlarınızı davet edin ya da samimi olduğunuz kişilerin davetlerine katılın.

Yeni yıla nasıl girersek tüm yılın öyle olacağını düşünürüz. Bu ne kadar doğrudur tartışılır ancak buna ihtimal bile veriyorsak sevdiklerimiz yerine tanımadığımız ya da pek samimi olmadığımız kişilerle yeni bir yıla başlamak iyi bir fikir değil. Özellikle eğlencenin dozu arttığında etrafınızda ertesi günlerde yüzüne bakmaktan çekineceğiniz kişilerin olmaması her zaman daha iyidir.

2- İş arkadaşlarınızla olmayın.

İş hayatımızla özel hayatımız arasında her zaman görünmeyen bir çizgi vardır. Ne kadar samimi olsak da yanlarında rezillik çıksın istemeyiz. Yılbaşı gibi eğlence seviyesinin arttığı ve her an nelerin olacağı belli olmayan partiler de bu nedenle iş arkadaşları ile birlikte olunmaması gereken anlardan. Ne de olsa iş yerinde kulaktan kulağa dolaşan dedikoduları başrolü olmak istemeyiz değil mi?

3- Alkolü abartmayın.

Her şeyin fazlası zarar. Alkolün de aynı şekilde. Yeni yılın ilk gününde yatakta mide ağrısı ile kıvranarak ya da yakın bir arkadaşınızla tartışmış bir şekilde geçirmek istemiyorsanız ve o çok eğlendiğiniz günü hatırlamak istiyorsanız bu önemli bir detay.

4- Mümkünse evde olun.

Ev partileri her zaman daha risksizdir. Kimse tarafından rahatsız edilmez ve tanımadığınız kişiler yüzünden keyfinizi kaçırmazsınız. Üstelik ipler sizin elinizdedir, dans etmek dışında yapılabilecek bir sürü aktivite seçeneği vardır.

cat-newyear5- Seneye görüşürüz esprisi yapmayın.

Lütfen.

6- Mutlaka evinize dönün.

Bir arkadaşınızın partisindeyseniz ya da dışarıda eğlenmeyi tercih ettiyseniz eğer, parti bitiminde evinize dönmenizi öneririz. Böylelikle tıkış tıkış ve rahatsız bir yerde değil, yılın ilk gününe en huzurlu olduğunuz yerde uyanırsınız.

7- Ertesi gün için plan yapmayın.

Gerçek şu ki yorgun uyanacaksınız. Yapmak isteyeceğiniz tek şey dinlenmek olacaktır. Bu nedenle birilerine söz vermeden önce bir daha düşünün. 

8- Eski sevgilinize mutlu yıllar mesajı atmayın.

Alkolün de etkisi ile eski sevgilinize mutlu yaşlar dilemek gibi bir düşünceyi aklınızdan bile geçirmeyin. Hatta mümkünse belli bir saatten sonra telefonunuzu cebinizden bile çıkarmamanızı öneririz.

ciceksepeticom-yilbasi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir