Trend

KALKTIM SANA KEK YAPTIM

Erkeklerin üzerine bir yafta yapıştırılmış bir kere “kalplerine giden yol, midelerinden geçer” diye, açıkçası bu kızların kendi açıklarını kapatmak için erkeklerin üzerine atmış oldukları bir genellemeden ibaret. Zira erkeklerden çok, kızları kandırır kekler, pastalar, çikolatalar, yani asıl kızların kalbi fethedilir böyle şeylerle! Büyük bir öfkeyle çarpılan kapıları, çığlık çığlığa kapatılan telefonları sakince açacak bir şey varsa, o da ellerinizle pişirdiğiniz bir kekten başkası değildir. Sebeplerini sayalım:

Büyük Aşk Kek Buketi

adidas-buyuk-ask-kek-buketi-gr583-1-2

Bir kere sizin o beceriksiz halinizle elinize yüzünüze bulaştıra bulaştıra o keki yapmaya çalışmanız, son derece sevimli bir durum! Sizi o halde hayal etmek bile bir kızın kalbini çalmaya yeter. Üstelik ortada bir emek var ve biz kızların emeğe çok saygısı vardır. (“Bu ilişkiye o kadar emek verdim!”, “Emeklerimin hiç birini hak etmiyorsun!” “Yazıklar olsun verdiğim emeklere!” gibi.)

Kalbimin Tatlısı Kek Buketi

kalbimin-tatlisi-kek-buketi-gr503-1-3

Sonrasında, o keki yapabilmeniz için playstation oynamaktan veya maç izlemekten fedakarlık etmiş olmanız gerek, ayrıca interneti kısa bir süreliğine de olsa Adrianna Lima fotoğrafı aramak yerine kek tarifi aramak için kullanmış olmanız kesinlikle takdire şayan. Bu biz kızlar için ne kadar büyük bir şey biliyor musunuz? Hele bir de bu keki bütün bir gün yayılıp maç izleyebilecekken yapmak demek, affedilmeniz için büyük bir gerekçe demek, aklınızda olsun.

Aşk Ateşi Kek Buketi

ask-atesi-kek-buketi

Gelelim süslemelere. Şayet mesleğiniz aşçılık değilse ya da mutfak konusunda öyle çok üstün bir yeteneğiniz yoksa, yapmış olduğunuz kek öyle ahım şahım bir şey olmayacaktır. Hoş, öyle bir beklentimiz yok zaten ama en azından krem şantiyle öyle sağına soluna konduracağınız bir iki kalp, isimlerinizin baş harfi gibi küçük atraksiyonlarla kız arkadaşınızın kalbini şıp diye çalabilirsiniz.

Aşk Tadında Kek ve Kurabiye Buketi

ask-tadinda-kek-ve-kurabiye-buketi-gr593-1-3

Sunumu da hallettik, bir de yanına ellerinizle demlediğiniz bir çay… Ne oldu, yoruldunuz mu? Yoksa daha okurken üşendiniz mi? Peki, peki tamam, yorulmayın, üşenmeyin. En güzelini BonnyFood yaptı zaten, hazır yapılmışı var. Buyurun, birbirinden lezzetli kek buketlerinin arasından sevgilinize en çok yakışacak olanını seçin. Kırılan kalp (veya bilumum kırılmış eşyalar) telafi edilsin, öfkeli cümlelere değil sevgi dolu öpücüklere maruz kalın. Gördünüz mü her şey bu kadar kolay işte!

Afiyet olsun :)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir