Trend

KEDİ VE KÖPEKLERDEN EDİNECEĞİNİZ 5 ALIŞKANLIK

Hepimizin hayatından en az bir evcil hayvan türü geçip gitmiştir. Kimileri bunu balıkla, kimileri kuşlarla yaşadı ve çocukluğundan bir hatıra olarak kaldı. Kimileri ise aslında büyüdükçe yaşam biçiminin bu olduğunu anlayıp gerek para vererek gerekse sokaktan bir hayvan sahiplenerek sürdürüyor.

 

Günümüzde Sosyal Medya kanallarının geniş erişim ağı ve kullanım çoğunluğuyla beraber, sahipsiz kalan kedi, köpek gibi evcil hayvanların sahiplendirilmesi biraz daha kolaylaşsa da yine de başka bir can, başka türlü bir sorumluluk.

 

Bebeğiniz gibi yani. Ha evlenmişsiniz çocuğunuz olmuş ha bir yavruyu sahiplenmişsiniz. İkisi de bazı noktalarda eşit derecede vakit, emek, uyku ve taviz isteyen sorumluluklar.

 

Pet Shop’ların AVM’lere yerleşerek birer mağaza olarak kafamızda normalleşmeleriyle birlikte, zamanında binbir heves pet shop’lardan alınmış, hevesleri geçince de öylece sokağa bırakılmış kedi ve köpek yavrularının duyarsız insanlardan, merhametli ellere geçişini irdeledik.

 

Bugün iş çıkışında eve giderken karşınıza çıkabilecek bir yavrunun sahiplenilmesini konu edindik. Bu tatlı yaratıkların hayatınıza misafir olmaları durumunda kazanacaklarınızı 5 maddede topladık.

 

– Her türlü sorumluluk sahibi ve çalışkan biri olacaksınız. Tembelliğe ve ertelemeye son.

giphy perfect_catzz_dogzz (1)
– Eğlence biçiminiz komple değişecek. Eğlence anlayışınız da.

perfect_catzz_dogzz (2) perfect_catzz_dogzz (6)
– Sizin ondan öğreneceğiniz şeyler olacağı gibi,

perfect_catzz_dogzz (5)

Sizin de ona öğretecekleriniz; paha biçilemez.

perfect_catzz_dogzz (8)
– Mesela paranızı dikkatli harcamayı öğretecekler size.

perfect_catzz_dogzz (9)perfect_catzz_dogzz (10)
– Birbirinizi delirteceksiniz belki ama,

perfect_catzz_dogzz (4)
– Günün sonunda huzurla uyuyacak ve yeni bir macera için yarına başlayacaksınız.

perfect_catzz_dogzz (7)

Tüm bunların yanı sıra evinizde bir kediye ya da köpeğe bakamamanız da gayet doğal. Belki hamile bir eşiniz vardır, belki de çocuklarınız için zararlı olabileceğini düşündüğünüz ezberli sözcükleriniz.

Perfect Catzzz Tabby ve Perfect Dogzz, evlerinde gerçek bir kedi / köpek yavrusuna yeri olmayanların tercih edebileceği türden bir hediye olacak.

perfect-petzzz-beagle-hf177-1-1 perfect-petzzz-gray-tabby-hf4353-1-3 perfect-petzzz-sarman-hf180-1-1 perfect-petzzz-yorkie-hf4355-1-3

Gerçekçi nefes alışları, tasması, özel yatağı ile birlikte Perfect Petzz evinizde huzurla, mışıl mışıl uyuyacak birbirinden güzel yavrular olacaklar. Sevdikleriniz için asla sorun yaratmayacak bu tatlı hediyeyle birlikte hem onlara biraz daha cesur olmaları gerektiğini hem de her şeye rağmen hayvan sevgisinin kusursuz olduğunu hatırlatacaksınız.

Tüy yok, alerji yok, masraf yok. O halde Perfect Petzz tam size göre! Sevdiklerinizi mutlu etmek için diğer hediye alternatifleri ise burada.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir