Trend

Kek yiyerek zayıflamak isteyenlere!

Şimdi itiraf zamanı, hepimiz aslında keklere kurabiyelere hastayız! Çay saatlerini onlar olmadan geçiremiyor, her gün en azından bir iki dilim ağzımıza atmadan duramıyoruz. Sonra da kilo aldığımız için şikayet ediyor, aylarca yorucu ve can sıkıcı diyetlere giriyor, güç bela verdiğimiz 3  kiloyu da bir çay saatinde yediğimiz 2 3 dilim kekle geri alıyoruz! Şimdi bu adaletsiz düzeni yerle bir edecek bir yazı ile karşınızdayım: Kek yiyerek zayıflayacağız! Nasıl olur demeyin, işte size yedikçe zayıflatacak hem lezzetli hem de sağlıklı kekler, buyurun afiyet olsun!

Kakaolu Diyet Kek

3

Bu kekin normal bildiğimiz kakaolu kekten tek farkı, normal un yerine kepekli un kullanılması. Rendelenmiş elma da ekleyerek hoş bir lezzet elde edebiliyorsunuz, lezzetinden de hiçbir şey fark etmiyor. Hadi, elinizi korkak alıştırmayın, alın bir dilim daha!

Diyet Kepekli Kek

Bu kekin de özelliği ununun kepekli buğdaylı olması, kepek unu, buğday unu, buğday, ne bulduysanız içine koyabilirsiniz. Tadını biraz toparlamak gerekebilir tabi bu kadar tahıldan sonra, bunun için de portakal kabuğu rendesi ve portakal suyu imdadınıza koşuyor. Şeker yerine de suni tatlandırıcı koydunuz mu alın size kepekli ama lezzetli bir kek!

Elmalı Diyet kek

2

2 adet orta boylu tatlı huylu elma bir de esmer şeker, bu lezzetli kek için işinizi görür. Önce elmaları bir kapta pişiriyor, biraz soğutuyor, sonra da bilindik kek malzemelerini ekliyorsunuz. Beyaz şeker yerine esmer şeker kullanmanız kafi, sonra ortaya bir kek çıkıyor ki yemeyin de yanında yatın diyeceğim ama yiyin, afiyetle korkmadan yiyin!

1

Portakal Aşkı Kek Buketi

İyi, hoş, güzel ama bir ömür de diyet keklerle geçmez tabii ki, arada sırada işin ehlilerine bir danışmak, o özlediğiniz tatları bir tatmak lazım değil mi? İşte böyle anlarda hiç uzaklara gitmenize gerek yok, zaten en lezzetlileri yapılmış, kek buketleri adını almış, BonnyFood‘un mutfağına konulmuş, sizin tarafınızdan afiyetle yenmeyi bekliyor. Hadi hadi, bir taneden hiçbir şey olmaz :)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir