Hediye Önerileri

Küçük Süper Kahramanlar için Özel Tasarım Pastalar

Söz konusu olan evinizin süper kahramanlarıysa, her şeyin en iyisi, en güzeli ve en özeli onlar için olacaktır. Doğum günlerinde veya okul partilerinde evinizin neşesi ve küçük kahramanına özel tasarım pastalarla en büyük ve en tatlı sürprizi siz hazırlayacaksınız.

Artık çocuklarımız birer süper kahraman… İster kız olsunlar ister erkek, kahramanlar çağı çocukları onlar. Dünyayı kurtaran, kötülere savaş açan, eğlenceli, korkusuz, cesur, zeki, pratik… Bir o kadar da akıllı…

Süper Kahramanlar İçin Kahraman Pastalar

Evin içinde fırtınalar estiren, şimşekler çaktıran, su savaşları yapan, örtülerden pelerinlerle koltuklar arası uçuş rekorları kıran, odalar arasında dedektiflik hikayeleri kovalayan, ayna karşısında kahramanlık provaları yapan, kıran, döken; ama hep eğlenen akıl küpü çocuklar, asla sıradan şeyler istemiyorlar hayatlarında. Kendilerini özel hissetmeyi seviyorlar. O halde, onlara kendilerini özel hissedebilecekleri süper sevimli sürprizler hazırlamaya ne dersiniz?

adidas-batman-logolu-kek-ve-kurabiye-buketi-gr582-1-2

Sıradan sürprizler, sürpriz değildir

“Küçük Süper Kahramanlar” için özel tasarım pastalarınızı hemen planlamaya başlayabilirsiniz. Pasta sevmeyen çocuk yoktur. Sadece kendisi için özel olarak düşünülmüş ve hazırlanmış pastayı sevmeyen çocuk hiç yoktur. Bu defa, ona en büyük sürpriz, pastası olabilir. Çocuğunuz için planladığınız doğum günü, kutlama ya da okul partisinde onun ruhuna, kişiliğine ve enerjisine uygun pasta seçeneklerini değerlendirmelisiniz. Bu, onun için hazırlayacağınız günü müthiş renkli, anlamlı ve özel kılacaktır. Çünkü, bu kadar sıra dışı ruhlara sahip çocuklar için sıradan sürprizler, sürpriz değildir. Oysa onun için özel olarak seçilmiş, süper kahramanınızın kendisiyle özdeşleştirdiği bir karakter veya figürle hazırlanan pasta; artık pasta olmasının da ötesinde anlamlar taşıyacaktır onun için.  Belki pastayı yediğinde neler olacağını bile hayal etmeye başlayacaktır o anda… Fantastik bir dünyaya doğru yolculuğa çıkacaktır. Mutluluğu binlerce kez daha fazla olacak, size duyduğu sevgi süper kahramanınızın kollarında ve yanaklarınıza kondurduğu minik öpücüklerinde hayat bulacaktır.

superman-logolu-tasarim-pasta-gp149-1-1

Süper Kahramanlarınızın “Kahramanı” Siz Olun

Çocuklarımız her şeyimizdir ve onların mutlulukları, dünyadaki en değerli en anlamlı andır. Binlerce acı içinde, sadece onların mutlu olmalarını bilmek bile, tüm acılarımızı unutturacak kadar büyüleyicidir. Süper kahramanlar için hazırlanacak olan Süper Girl, Tom ve Jarry, Süperman, Batman ve daha pek çok özel tasarım pasta ile çocuğunuzun en güzel anlarına tat ve anlam katacaksınız.

Hem kız çocuğunuza hem de erkek çocuğunuza hayal gücünü besleyen kahramanlar dünyasından sürprizler hazırlayarak, çocuğunuzun kahramanı olma şansını yakalayacak ve bu unvanınızı, ömrünüzün sonuna kadar koruyacaksınız. Çünkü, bu süper kahramanlar, kendileri için yaptığınız hiç bir güzelliği unutmuyorlar ve onlar için hazırlatacağınız özel tasarım pastalarını da hiç bir zaman unutmayacaklar. Kim bilir, belki bir yetişkin olduklarında hatırlayacakları en tatlı anıları bu olacak…

super-girl-kek-buketi-gr585-1-3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir