Hediye Önerileri

Kutlamalara Zarif Bir Hava Katmak İçin: Zambak Çiçeği

Kutlama deyince, ilk akla gelen şey güzel bir çiçektir. Yüzlerce çeşit çiçeğin arasından zambak, zarafeti ve saflığıyla diğerlerinin arasından kolayca sıyrılır.

zarif-kutlama-lilyum-ve-gul-aranjmani-at2359-1-5

Yunan Mitoloji’sine göre Hera, Herkül’ü emzirirken toprağa düşen süt damlalarından, eşsiz zarafetiyle bir bitki oluşur. Soğan bitkisinin her bir dişinde gizli bir yaprak saklıdır. Bu yapraklar yavaş yavaş yeryüzüne çıkıp gelişimlerini tamamladıklarında herkesi kendine hayran bırakan zambağın (lilyum) öyküsü başlamış olur.

Birçok öykü geçmişte kalır, unutulmaya yüz tutar. Fakat zambağın öyküsü, tazeliğini ve görkemini korumayı asırlar boyu başarmıştır. Günümüzde de hala aynı yerinde, tüm ihtişamıyla sapasağlam durmaktadır.

Son yıllarda yaygınlaşan oda kokuları ve spreylerinde kullanılan esansların başında da zambak gelmektedir. Aromatik, ferah ve büyüleyici kokusu sayesinde tercih sebebi olması hiç de şaşırtıcı değildir. Bunun yanı sıra, evlerde dekoratif amaçlı kullanılan bitki, görüntüsüyle oldukça şık ve hoş bir hava yaratır. Vazo ömrünün uzun olması sayesinde, evinizde uzun uzun sergileyeceğiniz bu güzel bitki, sizin ve sevdikleriniz için ideal bir tercih olacaktır.

NEDEN ZAMBAK HEDİYE EDERİZ?

– Yeni iş tebriklerinde zambak doğru bir tercih olacaktır. Zengin ve ihtişamlı görüntüsüyle iş hayatında, dostlarınıza en uygun hediyedir.

– Doğum hediyesi olarak zambak hediye etmek, her anneyi mutlu eder. Bu saf ve masum çiçekle iyi dileklerinizi anneye ve yeni doğan bebeğe sunabilirsiniz!

saf-beyaz-guller-ve-lilyumlar-at2339-1-4

– Sevgilinize sadece kırmızı gül mü hediye edebilirsiniz? Bunu size kim söylüyor? Klişe filmler mi? O zaman sevginizi ifade etmenin yeni bir yolu var. Bir buket, harikulade güzellikte zambak!

– Gelinlerin hep ilk tercihi neden zambak olur? Sorunun yanıtı çok basit. Her gelin, bu en özel gününde eşsiz olmak ister. Mis kokusu ve olağanüstü görüntüsüyle, eline alacağı zambak buketi, gelinliğinin tamamlayıcısıdır.

– Bir dostunuzun evine ziyaretine mi gidiyorsunuz? Eliniz boş gitmek istemiyorsanız, bir kutu çikolatanın yanında bir buket zambak götürebilirsiniz. Kesinlikle en ideal hediye olacaktır.

Zambak çiçeğini, sevdiklerinizle paylaşmaktan çekinmek için hiçbir nedeniniz yok artık. Hemen, mutlu etmenin adresine yani ciceksepeti.com’a girip her zevke ve bütçeye uygun eşsiz aranjmanlardan birini satın alabilirsiniz.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir