Hediye ÖnerileriDoğum Günü Hediyeleri

MÜKEMMEL DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ ORGANİZE ETMEK İÇİN GEREKLİ 5 ADIM

Yılın belki de sizin için en anlamlı günü. Çünkü o çok sevdiğiniz kişinin doğum günü! Bu belki anneniz, babanız, kardeşiniz belki çok yakın bir dostunuz belki de eşiniz ve de çocuğunuz!

Evet bu bir gerçek ki sevdiklerimizin doğum günlerini kendi doğum günümüzden daha çok önemseriz. En basitinden bir sms atmak için bile internette saatlerce anlamlı sözler ararız. Doğum günü mesajları Çünkü bu sefer sürprizlerle sevindirme sırası bizdedir. Rengarenk süslemeler, kıpır kıpır müzikler, pastalar, kekler, kurabiyeler derken her türden bir şölen kaplar ortamları.

doğumgünü2Mükemmel bir doğum günü partisi organize etmek istiyorsanız öncelikle ihtiyacınız olan 5 şey var. Bunlardan ilki güzel bir doğum günü menüsü .

Yani doğum günü ikramları ve tabii ki güzel bir pasta. Doğum günü pastası seçimi oldukça büyük önem arz ediyor. Son zamanların en favori doğum günü pastaları ise elbette şeker hamurundan pastalar.

 

Şeker hamurundan doğum günü pasta modelleri ve şeker hamurundan kurabiyeler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

 

kedi-parti

İdeal bir doğum günü menüsünde neler bulunmalı?

Doğum günlerinde genelde tatlı ağırlıklı ikramlarda bulunulur. Pasta ve kurabiyeler dışında cupcakeler de favorilerden ancak farklı çeşitlerde poğaça, börek ve kanepeler de en çok tercih edilen ikramlardan.

Bunun dışında cipsler, çerezler ve meyveler de zengin bir menü oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Alkolsüz bir parti düşünüyorsanız çeşitli meyve suları ve asitli içeceklerden oluşturduğunuz içecek menüsü oldukça fazla rağbet görecektir. Eğer alkollü bir parti organize edecekseniz kendi formülünüz olan kokteyller, konuklarınıza bambaşka bir lezzet durağı olacaktır.

Farklı konseptler her zaman bir adım öndedir

Konseptli partiler her zaman bir bütün olurlar ve çok ilgi çekici olurlar. Farklı konseptler ile kişiye özel partiler yapabilir, onların zevkine hitap edebilirsiniz. Konseptli partiler aynı zamanda her yaş grubuna da ayrı parti düzenleyebilme imkanı sunar. Mesela “Küçük Prens temalı doğum günü partisi” organize etmek isterseniz, gezegen şeklinde küçük truflar hazırlayabilir, sarı balonlar ve çiçeklerle konseptinizi şekillendirebilirsiz.

Batman konseptli parti düşünüyorsanız gelen davetlilere maskeler dağıtabilirsiniz, pastalardan kurabiyelere bütün detaylar bir bütünmüşcesine daha kolay hazırlanır.

Altın renginin yoğunlukta olduğu doğum partisi fikri ve detayları için yazımızı buradan okuyabilirsiniz. 

Müziksiz parti olmaz

Müzik ruhun gıdasıdır derler ya, partilerde de olmazsa olmazlardandır müzik. Doğum günü ruhuna yakışır müziklerdir coşkuyu verecek olan. Eğer canlı müzik şansınız varsa konseptinize uygun enstrümanlar ile harika bir müzik şöleni sunabilirsiniz davetlilerinize. Eğer buy imkan yok ise, parti zamanında popüler olan şarkılardan hazırlayacağınız bir müzik listesi bu konuda size çok yardımcı olacaktır. Böylece parti esnasında şimdi ne dinlesek diye düşünmenize gerek kalmaz. 

davetiyeDoğum günü davetiyesi 

Güzel bir partinin davet etme tarzı da elbette ki farklı olmalıdır.  Konseptinize uygun bir davetiye, partinizin yıllar yılı akıllarda kalması için, davetlilerinizde kalacak anılardır. Üzerinde uygun metinlerle birlikte, size özel tasarlanmış davetiyelere konuklarınız bayılacaktır. 

Mesela korsan temalı bir parti organize ettiyseniz, temanızın renklerinde ve küçük detaylarla süslenmiş (Çapa, göz bandı vs.) davetiyeler çok ilgi çekecektir. 

Futbol temalı bir parti organize ediyorsanız, futbol topu şeklinde davetiyeler ile konuklarınızı davet edebilirsiniz.

 

hediyeHediyesiz doğum günü mü olurmuş?

Hediye, sevdiklerimize kalpten gelerek verdiğimiz zaman anlamlanan manevi bir parçamızdır aslında. Neden aramaksızın verilen hediyeler de bir o kadar manalıdır. Doğum günlerinin de olmazsa olmazıdır ve herkes hediyeleri çok sever

İşte o en çok sevdiğiniz kişinin unutulmaz doğum günü partisi için tüm detaylar artık hazır! Şimdi davetlilerinize davetiyelerinizi gönderebilirsiniz :)

 

 

 

Doğum günü için anlamlı kart mesajlarını listelediğimiz doğum günü mesajları sayfamıza göz atmak ister misiniz?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir