Hediye ÖnerileriSevgililer Günü

Sevgililer Günü’nde Sevgiliye Hediye Almanın İncelikleri

Sevgililer Günü yaklaşırken, sevgilinize ne hediye alacağınıza karar veremediğiniz bir güne daha hoş mu geldik? E o zaman hoş bulduk diyelim ve sizi ilginç hediye fikirlerine, sevgiliye hediye almanın incelikleri nelerdir, ayrıntılara sürükleyelim!

Sevgililer Günü’nde, sevgiliye hediye almak, cinsiyeti ne olursa olsun hem çok keyifli, hem de bir o kadar zordur. Alacağınız hediyenin özel olmasını, onun çocuksu yanına dokunmasını ve aynı zamanda da ilginç olmasını istersiniz. Arkadaşlarınızın ve internetteki tavsiyelerin arasında gidip gidip geliyor olabilirsiniz. Ama sıkı durun! Biz size sevgiliye ne hediye alınabileceği konusunda yol gösterici olacağız!

Hediye Almanın İncelikleri

Öncelikle birkaç küçük taktikten bahsedelim, bu doğrultuda sevgiliniz için kusursuz hediyeyi seçebilirsiniz. Eğer bu açıklamalar size yardımcı olmazsa merak etmeyin. Bu sefer de sizin için mutluluk garantili birkaç hediye önerebiliriz.

hediye
Görsel: play buzz

1 – Hediyenizi Riske Atmayın

Eğer ilişkinin başlarındaysanız ve kız/erkek arkadaşınızın giyim tarzı hakkında tam anlamıyla fikir sahibi değilseniz ona hediye olarak kıyafet veya ayakkabı almayın mesela. Sevgiliye alacağınız büyük veya küçük beden kıyafetin de çok hoş karşılanmayacağını şimdiden söyleyelim yeri gelmişken.

En klasiğinden bir parfüm hediye etmek istiyorsanız, parfüm seçimi de ayrı bir sorun olarak karşınıza çıkabilir, demedi demeyin. Ben güzel kokmuyorum yani gibi bir cümle duyarsanız hiç şaşırmayın. İlgi alanlarına dair hediyeler seçmek için onu daha derinden tanımaya özen gösterin.

2 – Hediye Seçerken Sevgilinizin Yüzünü Hayal Edin

Seçeceğiniz hediye ile ilgili içinizde ufak bir tereddüt olsun istemiyor ve sevgilinizin sürpriziniz karşısında mutlu olmasını istiyorsanız işte size en çok yardımcı olacak ipucu onun yüzünü düşünmektir. Siz hediyenizi ona verirken verebileceği tepkileri hayal etmek emin olun oldukça büyük bir yardım sağlar.

3 – Tek Hediye İle Yetinmeyin

Sevgiliniz için ana ve yardımcı hediyeler organize edin. Sevgilinizin ofisine çiçek gönderin mesela. Kırmızı güller, orkideler ve renkli çiçeklerden oluşan aranjmanlar ile sevgilinizi çok mutlu edebilir ve ana hediyeniz ile şaşırtabilirsiniz.

4 – Onu Gülümsetmeyi Odak Noktanız Olarak Belirleyin

Onun en sevdiği şey çikolata mı? Merak etmeyin, hediyenin lezzetlisi de olur. Sevgiliye lezzetli hediye alternatifi olarak kek ve kurabiye buketi, çikolata, cupcake ve tasarım pasta gönderebilirsiniz. Her ne kadar klişe de olsa kocaman bir peluş ayıcık ile sevgilinizin mutlu olmaması neredeyse imkansız. Sevimli mi sevimli dev ayıcık ile esprili bir sürpriz yapabilirsiniz.

Yani anlayacağınız, bir hediyeyi hediye yapan 2 önemli detay var. Bunlardan birincisi hediyeyi sevgilinizin zevkine göre seçebilmek, bir diğer ise içinizden gelerek, onu düşünerek o hediyeyi seçmek…

Gelelim sevgiliniz için seçebileceğiniz hediye alternatiflerine…

Sevgiliye Verilebilecek Hediyeler

Eğlenceli Yastık Kılıfları
 

Dünyanın en eğlenceli yastık kılıfına birlikte baş koymaya ne dersiniz? Aynı odayı paylaşan çiftler için, yastık yorgan kavgasını neşeli bir hale getiren yastık kılıflarını odanızın eğlencesi yapabilirsiniz. Çiftler tarafından birlikte kullanılan ürünlerin moda haline geldiği şu günlerde hem sevgilinizin gönlünü hoş edebilir hem de aldığınız hediyeyi paylaşabilirsiniz.

Aynı zamanda birlikte kullanacağınız bir hediyeyi seçmiş olmak da ona geleceğinizi birlikte düşündüğünüz mesajını da verecektir.

Kişiye Özel Led Gece Lambası

Dünyanızı aydınlatan sevgiliniz için ledli bir gece lambası alabilirsiniz. Üzerinde adlarınızın yazdığı bu aydınlatmalar çeşitli renk seçenekleri ile bir görsel şölen sunarken aynı zamanda romantizmin doruklarına çıkmanıza da yardımcı oluyor. 7 ayrı renkte sabitleyebildiğiniz ve gökkuşağı gibi rengarenk animasyonlu olarak çalışan bu led aydınlatmalar, farklı şekil ve tasarımlarla da hazırlanabiliyor.

Kişiye Özel, Mesajlı Çikolata Kavanozu

Hem romantik hem de lezzetli bir sürpriz yapmak isteyenlere uygun bir hediye var şimdi de. Onu sevmenizin sebeplerini hiç düşündünüz mü? Sizi dinliyor, daima yanınızda, size karşı hep dürüst peki ya başka? İçerisinde bulunan 30 paketli çikolatanın üzerinde 30 farklı neden sunan bu çikolatalar ile sevdiğinizi mutlu etmek çok kolay.

Yaşayan Kolye

Onun için yaşayan bir hediye seçebilirsiniz. Yaşayan kolyelerin içerisinde gerçek çiçekler bulunuyor. Özenle kurutulan çiçekler özel kolyeler olarak tasarlanıyorlar. Farklı model ve çiçek çeşitleri ile hazırlanmış yaşayan kolyeler, her kadının takmak isteyeceği türden aksesuarlardan.

Sevimli Ayıcık

Özellikle kadınların, kaç yaşında olursa olsun vazgeçemediği sevimli ayıcıklar hediye sepetinizi doldurmaya aday! Herkesin bir ayıcığı var deyip geçmeyin. Bahsettiğimiz ayıcıklar hem çok şirin hem de sevgilinizin yanında olamadığınız zamanlar için sizi temsil eden kocaman bir kalp taşıyorlar! Farkıyla değil, anılarıyla kalpleri süsleyecek bu sevimli ayıcığın, sevdiğiniz kişinin evini doldurmasını istiyorsanız, şöyle buyurun efendim!

Ha diyorsanız ki benim sevgilim ayıcıklardan hoşlanmaz, üzerinde fotoğrafınızın basılı olduğu bir çerçeveyi taşıyan ya da fotoğrafınızın basılı olduğu bir bardağı taşıyan ayıcığı sevmeyecek bir kadın olduğunuz biz henüz görmedik. Yine de spesifik olarak ayıcıklara karşı bir gıcıklığı varsa, Çiçek Sepeti’nde seçebileceğiniz yüzlerce peluş oyuncak seçeneğiniz var.

hediye paketi
Görsel: Best Products

Yastık kılıfları ve sevimli ayıcıklar dışında sevdiğiniz kişiye seni seviyorum demenin bin bir yolu var! Birbirinden farklı birçok seçenekten sevgilinize layık bir şey bulabilmeniz için size gereken tek şey sevgilinizin nasıl bir hediyeden hoşlanacağını tam olarak bilmek. Sevdiğiniz kişinin ister mizahi yönü baskın olsun, ister romantik, ister çocuksu bir ruhu olsun, ister sert bir mizacı… Her karaktere uygun bir ilginç hediye vardır!

Romantik bir sevgili için, her birine içinizden gelen ufak sözleri yazabileceğiniz notların bulunduğu bir aşk kalbi, sert mizaçlı bir sevgili için gitar şeklinde bir yastık ya da müzikle dans eden ışıklı ve içi su dolu bir hoparlör, çocuk ruhu asla ölmemiş bir sevgili için çim adam ya da pille çalışan peluş bir köpek, mizah ruhu baskın olan sevgili için ise eğlenceli, farklı temalı kupalar; hem birbirinden ilginç hem de sizi daima hatırlatacak muhteşem birer hediye olabilir!

Sevgililer Günü hediyeleri ile ilgili daha detaylı öneriler sunduğumuz yazımızasevgililer gününde erkeğe ne alınır sorusunu yanıtladığımız yazımıza ve kadınlar için Sevgililer Günü hediyesi önerileri yazımıza bloğumuz üzerinden ulaşabilir, Sevgililer Günü hediyesine dair aklınıza takılan tüm soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımız:

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir