Sevgililer GünüHediye Önerileri

Sevgililer Günü’nde Sevgiliye Hediye Aldırmanın Yolları ve Hediye Seçme İncelikleri

Her yıl kimilerinin heyecanla beklediği, kimilerinin ise daha şubat ayı başlamadan stresle yoğurulmasına sebep olan 14 Şubat yaklaşıyor! Bu gün için bir yandan ne hediye alacağınızı kara kara düşünürken, diğer yandan da “O ne alacak” diye düşünüyorsunuz. Sevgililer Günü’nde hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız, vereceğimiz taktiklere bir göz atın…

Şubat ayının gelmesiyle birlikte Sevgililer Günü’nün yaklaşması sebebi ile sevgilisi olanların büyük bir çoğunluğu, sevgililerine güzel bir hediye seçebilmek için hummalı bir arayışa girer. 14 Şubat’ın hikayesi ve hediyeleşme geleneği hakkında detaylı bilgi verdiğimiz yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Son derece romantik olan bu güne karşı iseniz, bir kez daha düşünün. Çünkü aslında bu yalnızca bir bahane. Sevdiğinizin her gün onu sevdiğinizi bilmeye hakkı var. Üstelik herkesin aşkını haykırdığı bir günde onun boynunu bükmesini ister misiniz?

O halde gelin biraz sevgiliye hediye seçme inceliklerini eşeleyelim. Ardından da ısrarla size hediye almayı reddeden huyuz ve tatlı sevgiliniz için neler yapabiliriz onu konuşalım.

hediye
Görsel: Giphy
  • Hediye alacak kişinin, sevgilisinin zevklerini iyi bilmesi ve sevgilisinin ihtiyaçlarından haberdar olması, kişiye hediye seçimi konusunda en büyük yardımcıdır.
mutsuz sevgili
Görsel: deseret news

Böylelikle seçtiğiniz hediye bir hayal kırıklığı yaratmayacaktır. Özellikle hediye konusunda seçici bir sevgiliniz var ise ve sizin seçtiğiniz hediye kıyafet gibi değişimi yapılabilecek bir hediye ise mutlaka değişim kartı almanızı tavsiye ederiz. Sevgililer Günü swarshirtleri, bu soğuk kış günlerinde sevgiliniz için iyi bir hediye alternatifi olabilir.

Öte yandan en güzel anılarınızın baş kahramanı olan sevgilinize güzel bir sürpriz yapabilir, hatıralarınızı unutulmaz kılacak bir fotoğraf albümü hediye edebilirsiniz.

Bunun yanında kararsızlar, ne alacağını bilmeyenler ve daha yeni sevgili oldukları için sevgilisini tanımaya fırsat bulamayanlar içinse, sevgilinin bir ipucu vermemesi durumunda bu süreç çok sıkıntılı bir hal alabilir.

Böyle bir durumla karşılaşmamak için zamanında önlemlerin alınarak iyi bir analiz çalışması yapılması gerekir. Daha Sevgililer Günü yaklaşmadan ufak ufak sınamalarla bu durumu kolayca aşabilirsiniz. Reklamlarda çıka ürünler hakkında konuşmalar başlatarak, vitrinlerde gördüğünüzü bazı eşyalar hakkında fikrini sorarak. Ancak bunu ince ince ve hissettirmeden yapmanız gerekiyor.

sevgililer günü cicek secimi
Görsel: sevgililer günü

Hediye seçimi ile ilgili sıkıntılı süreç devam ederken, diğer bir yandan da kişi sevgilisinden gelecek hediye ile ilgili çeşitli beklentiler içine girer. Her ne kadar sevgi sözleri eşliğinde verilen güzel bir çiçek, Sevgililer Günü’nün anlamına en uygun hediye olsa da, bazıları hediye konusunda hayal kırıklığı yaşamak istemeyebilir.

Sevgililer Günü’nde Hangi Çiçekler Alınır? Öğrenmek İçin Tıklayın!

Bu gibi bir durumla karşılaşmamak için Sevgililer Günü yaklaşırken yine bir ön çalışma yapılması gerekir. Bu şekilde hem hediye seçiminde sıkıntı yaşayan tarafın işi kolaylaşır hem de istediği bir şeyi hediye olarak almak isteyen taraf da aldığı hediye ile hayal kırıklığına uğramamış olur.

Aslında hediye işin yalnızca bahanesi. Mesele sevdiğinizi ne kadar tanıyıp onu mutlu etmek için ne kadar çabaladığınızı ona göstermek. Çünkü her ne kadar ona olan aşkınızı çok iyi bilse de, bunu zaman zaman sizden duymak ve eylemlerinizde görmek onun için önemlidir.

Sevgililer Günü’nde Sevgiliye Hediye Almanın İncelikleri yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

İstenen hediyenin sevgiliye doğrudan söylenmesi genellikle çok hoş bir durum olarak karşılanmaz. Peki sevgiliye hediye aldırmanın yolları nelerdir? Gelin beraber bakalım…

sevgililer günü
Görsel: Deseret News

Bu ayıp değil. Hepimizin küçük şımartılmalara hakkı vardır. Kendimizin kolayca alabileceği bir şeyi sevdiğimizin bizi düşünerek alması kadar güzeli var mıdır? Ancak bazı zamanlarda bilhassa beyler bunu anlamaz. Bu anlamamazlıktan geldikleri manasına gelmez, sadece onlar için çok manası olmayan şeyler olabilir. Bu sebeple sizin kadar ince düşünemeseler. Bazen sevgilinizin size çiçek almasını bekliyorsanız ona ‘Bana çiçek alman hoşuma giderdi’ demeniz gerekebilir.

Sevgilinize istediğiniz hediyeyi aldırmanın en klasik yollarından biri örnek göstermedir. “Merve’nin sevgilisi ona tam tur pırlanta yüzük hediye etmiş, ne kadar da şanslı bir kız” veya “Sevgilisi Emre’ye hediye olarak yeni çıkan oyun konsolundan almış. Ne düşünceli biri” gibi cümleler sevgiliye inceden verilebilecek en güzel mesajlardır. Ancak bu mesajın verilmesi anında sevgilinizin dikkatini dağıtabilecek etkenlerin olabildiğince az olması gerekir. Aksi halde yerine ulaşmayan mesajın tekrarlanması hoş olmayacaktır.

İstenilen hediyenin aldırılmasının diğer bir yöntemi ise sevgiliyi istenen hediyenin sergilendiği vitrinin önünden geçirmektir. Vitrin önünden geçerken “Ayyy, ne kadar da güzelmiş, tam da istediğim model” gibi bir cümlenin kurulmasının ardından, “Ama şimdi çok da gerek yok, pahalı zaten” gibi bir cümle kurulması ile mesaj tamamlanmış olur. Eğer bu taktik belirli aralıklarla bir iki defa daha tekrarlanırsa işe yarama olasılığı oldukça artar.

romantik sevgili
Görsel: Banarsi Designs

Hediye olarak istenen ürün televizyon, gazete veya internet reklamlarında yer alıyorsa ve bu reklamla karşılaştığınızda sevgiliniz de yanınızdaysa, yukarıdaki yöntemi aynen uygulayabilirsiniz. Vitrinlere oranla reklamların daha sık karşımıza çıkması, bu taktiğin işlerliğini artırır.

Beğendiğiniz ürünleri sosyal medya hesaplarınızda, övgü ve imrenme ifadeleri ile paylaşmanız da diğer bir yol. Paylaşımlarınızı doğal olarak sevgiliniz de göreceği için bu taktik de oldukça kullanışlı.

Sevgilinizle ortak bir bilgisayar veya tablet kullanıyorsanız, internet tarayıcısında istediğiniz ürünün sayfası olacak şekilde bilgisayarı veya tableti bekleme konumuna alın. Bu durumda sevgiliniz internete girmek istediğinde ilk olarak sizin bıraktığınız şöyle bir sayfa ile karşılaşacak ve bu şekilde sizin ne ile ilgilendiğinizi çok net bir şekilde görecektir.

Tüm uğraşlarınıza rağmen, sevgilinizin size istediğiniz hediyeyi almayacağından dolayı endişe duyuyorsanız, son çare olarak ona bunu açıkça söyleyebilirsiniz. Eğer bunu ona söyleyemezseniz, sabırla ve heyecanla 14 Şubat gününü bekleyip kaderinizle yüzleşmelisiniz…

sevgililer günü hediyesi

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir