Hediye Önerileri

Sevgiliye Hediye Fikirleri ve Öneriler

Sevgilinize ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız, endişelenmeyin. Hem beğeneceği hem de O’na özel olarak hazırlanmış bir hediyeye karar vermenize az kaldı…

Sevgililer Günü yaklaşırken klasikleşmiş hediye seçeneklerinden uzak durmaya başladınız bile. “Sevgilime ne hediye alabilirim” diye düşünürken kendinizi kısıtlamamak için etrafta sıkça gördüğünüz kırmızılardan oluşan kalpli hediye seçeneklerinden kaçıyorsunuz. İşte önünüzü açacak, birbirinden farklı ve kişiye özel olarak hazırlatabileceğiniz, yaratıcılığınızı göstereceğiniz en güzel sevgililer günü hediyeleri. Sevgilinize hediye olarak değişik neler alabilirsiniz, sizin için araştırdık…
Alacağınız hediyeye karar vermeden önce romantik bir ortam oluşturmayı unutmayın. Şehir dışında veya orman içinde bir evde mi, deniz kenarında bir restoranda mı olacaksınız? Yoksa evinizde mütevazı bir yemek mi yiyeceksiniz? Her nerede olursanız olun, sevgilinize vereceğiniz hediye sizden bir şey taşımalı. Sizi, aşkınızı, birlikte geçirdiğiniz günleri anımsatan bir hediye olmalı. Bu özel günde O’na hediye edeceğiniz nesne bir kahve kupası, kalemlik, cüzdan, duvar saati, belki de bir yastık olabilir. Ancak üzerine yazdırdığınız bir sevgi mesajı ya da ikinizin isminin yazılı olduğu bir hediye seçmek, bu özel günden sonra ömür boyu saklayıp kullanabileceğiniz hatıra olarak kalacak.
Sevgililer Günü’nde sevgilinize vereceğiniz hediye hem farklı hem de eğlenceli olsun istiyorsanız, tamamen sizin tasarlayacağınız bir hediye önerimiz var. Mesela, sevgiliye tişört alabilirsiniz. Önce sevgilinizin sevdiği renkte, dümdüz bir tişört seçin. Şimdi bu tişört üstüne kabartmalı boya setleri ile istediğiniz mesajı yazabilirsiniz. Başka bir seçenek de ikinize özel yastık kılıfı. Çift kişilik yastıklar, herkesin yataktaki tarafını belli ediyor. Benim tarafım-senin tarafın yastık kılıfı ve kişiselleştirilmiş, O’na özel hediyelerden daha fazlasını görmek istiyorsanız, şuradan birçok seçeneğe ulaşabilirsiniz.
Sevgilinizle evlilik planlıyorsanız ya da aynı evi paylaşma hazırlığı içindeyseniz, bambu tepsilerden, ahşap bir merdanelerden ya da saklama kaplarından birine isimlerinizi yazdırdığınız bir hediye seçebilirsiniz. Sevgililer Günü hediyesi olarak seçtiğiniz, üzerinde adınız yazan eşyalar, sevgilinizin kalbinde yeni kuracağınız evin heyecanını yaşatmaya başlayacak. Belki de bunlara ek olarak aşka davet çanı ve kürklü aşk kelepçelerinden alarak Sevgililer Günü kutlamanızı tutkulu geçireceğiniz saatler ile sonlandırabilirsiniz. Sevgiliye hediye fikirleri için daha fazla seçenek burada sizi bekliyor.
Heyecanlı ve romantik bir Sevgililer Günü geçirmeniz dileği ile…

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir