Hediye ÖnerileriBurçlara Göre HediyelerTrend

Yay Burcuna Hediye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler (Hediye Önerileri)

Bu yazıya gözünüz takıldığına göre demek ki yay burcu bir sevdiğiniz var ve bu aralar onun doğum günü, siz de köşe bucak hediye arayışına girdiniz. Bu yazımızda yay burcuna hediye seçerken dikkat etmeniz gerekenler ve hediye önerileriyle size yardımcı olmaya çalışacağız.

Yazı 2020 yılında güncellenmiştir.

yay burcu
Görsel: livingly

Hayatınızdaki belki en mütevazi ama bir o kadar da hayalperest insana hediye seçmek size biraz zor geliyor olabilir. Sonuçta o bir yay burcu. O kadar iyimser ki, onun için seçtiğiniz hediyeye gerçekten mutlu olacak mı yoksa sizi incitmemek için çok sevinmiş gibi mi davranıyor ayırt etmeniz neredeyse imkansız!

Neyse önce sakin olun, çünkü doğru adrestesiniz. Yay burcunun özelliklerini gayet iyi biliyoruz ve önerdiğimiz hediyelerle nokta atışı yapmanızı sağlayacağız. Eğer hediye seçeceğiniz kişiyi çok yakından tanımıyorsanız, ona burcuna göre bir hediye seçebilirsiniz. Sonuçta güzel bir referans noktası burçlara göre hediye seçimi.

Yay burcuna hediye almadan önce, yay burcu insanlarını biraz tanıyalım. Bir kere son derece çocuk ruhlu ve sıcakkanlı olurlar. Enerjileri hiç bitmez, ruhları hiç büyümez, kalplerindeki merhamet ve saflık hiç tükenmez. Eğer bir yay burcu sevdiğiniz varsa tam anlamıyla “Hayat size güzeldir!” çünkü her daim espriler yapan, yüzü hep gülen, enerjisiyle başınızı döndüren birini tanıyorsunuzdur. Şanslısınız, söylemezsek olmaz. :)

Yay Burcuna Ne Hediye Alınır?

Gelelim hediye önerilerine. Yay burcu kadını doğum günü hediyesi olarak sizden öyle sıradan şeyler beklemez. Öncelikle bunu bilmelisiniz. Onun için mükemmel hediyeden ziyade mükemmel anı vardır. Eğer onun özel bir gününde uzağındaysanız mutlaka bir yolunu bulup yanına gidin. Mutluluktan sarhoş olmak neymiş çok net görebilirsiniz. Ancak yine de güne bir buket çiçekle başlamasını sağlayın tabii ki. Bu bir klişe değil, klasiktir!

Yay burcunun çiçeği zambaktır! Onun gibi narin ve güzeldir. Yay burcu ve zambak hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz, Yay Burcunun Çiçeği Zambağı Yakından Tanıyalım yazımızı okuyabilirsiniz.

Rengarenk Eşyalar
yay burcuna hediye
Renkli hediyelere kim hayır diyebilir? Kaynak: dribbble

Yay burcu insanı kendi tarzını yansıtmayı sever ancak çok fazla tarz değişikliğine gider. Yay burcu kadını hangi hediyelerden hoşlanır sorusuna en güzel yanıt giyim ve kozmetik eşyalarıdır. Ona renkli takılar alabilir, özellikle kolye hediye edebilirsiniz. Süslü değil ancak bakımlıdır ve bundan çok hoşlanacaktır! Tabii eğer kıyafet alacaksanız değişim kartını da almayı ihmal etmeyin. Dediğimiz gibi, biraz fazla tarz değişikliğine gidebiliyorlar.

Aynı zamanda ev eşyaları da yay burçları için önemlidir. Eve yapılan küçük dokunuşlar onları tahmin edemeyeceğiniz kadar çok mutlu edebilir. Ona farklı bir kupa bardak hediye edebilirsiniz. Evde birbirinden farklı belki de 50 adet kupası olsa da bu hediye onu hiç yokmuşçasına mutlu edecektir.

Eğer bir evcil hayvanı var ise, ona şiddetle bağlıdır yay burcu. Ona alınacak her hediyeye kendine alınmış gibi mutlu olacaktır. Küçük pisi pisiyi ihmal etmeyin anlayacağınız. Bu da bizden dost tavsiyesi olsun.

Aşk kanatlarımın altında kolye

Kişiye Özel Aşk Kanatlarımın Altında yay burcu kadını için oldukça özel bir hediye olacaktır.

Papatya kolye

Kişiye Özel İsimli Papatya Kolye ile yay burcu sevdiklerinizi mutlu edebilir, onları özel hissettirebilirsiniz.

Eğlenceli ve İlginç Hediyeler
Eğlenceli hediyeleri herkes sever.

Neşeli ve eğlenceli biridir yay burcu insanı. Onun olduğu ortamda gülücüklerin eksik olmaması da bu sebeptendir. İlk bakışta onunla ilgili edindiğiniz izlenimler sonrasında sizi şaşırtır. Çünkü o beyefendi veya hanım hanımcık duruşun altında belki de tanıyabileceğiniz en eğlenceli suç ortağı yatıyordur. Ona hediye seçerken de görünce gülümseyeceği, eğlenceli bulacağı şeyleri tercih edebilirsiniz. Emek vereceği bir set, belki bir mandala boyama kitabı, belki de bir bitki yetiştirme seti! Neden olmasın?

Nostalji sever yay burcu. Geleneklerine bağlıdır ancak bunlar kendi iç dünyasındaki geleneklerdir. Kendi iç dünyasında yaşamayı çok sever.  Eğer bir pikabı varsa ona birkaç plak hediye edebilirsiniz. Yoksa da eskiden özlemle andığı oyuncaklardan gönderebilirsiniz.

Önerilere daima açıktır. Onun çok beğeneceği bir film serisi olduğunu düşünüyorsanız filmlerin DVD’lerini alabilir, ya da ona kitap alabilirsiniz.

Pikap

Record Master pikap, nostalji seven yay burcu insanının tüm beklentilerini karşılayacak türden bir hediye olacaktır.

Hasbro Tabu XL Oyunu

Eğlenceyi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevene yay burcu için muhteşem bir hediye; Hasbro Tabu XL Oyunu.

Şık Hediyeler
Yay burcu erkeği şık ve kişiye özel hediyeleri sever. Görsel: CBC

Yay burcu erkeğini unuttuğumuzu sanmayın, bu burcun erkeği özgür ve bağımsız ruhunu hem giyim tarzıyla hem de dikkat çekmeyen ama kendine özgü bir tarzı olan takılarla belli etmeyi sever. Onlara şıklıklarından ödün vermeyecekleri hediyeler verebilirsiniz.

Yay burcu insanı kendine özel hazırlanan hediyelere bayılır. (Aslında birçok kişi bundan çok çok hoşlanır.) Onun adına özel hazırlanmış bir ajanda ve kalem seti tercih edebilirsiniz. Fotoğraflar konusunda da oldukça hassastır yay burcu. Onun evinde birçok yerde fotoğraf çerçeveleri görebilirsiniz. Kendi fotoğraflarına bakmayı da en az sevdiklerinin fotoğraflarına bakmayı sevdiği kadar sever. Fotoğraflarından oluşturulmuş bir takvim hediye ederek masasına yepyeni bir albüm kondurabilirsiniz.

Köstekli saat

Şıklığa, nostaljiye ve giyimine özen gösteren yay burcuna kişiye özel tasarlanmış köstekli saat hediye edebilirsiniz.

Defter kalem seti

Kişiye özel hediyelere bayılan ve not tutmakla arası iyi olan yay burcu erkeğine defter, kalem, kupa seti hediye edebilirsiniz.

Evet, hediye işini de hallettiğinize göre şimdi onun doğum günü için hoş bir organizasyon yapın, emin olun o içinde sizin olduğunuz her organizasyonu sevecektir. Duygusal yay burcumuz sevdikleri ile olduğu her ortamda mutlu olur çünkü… Doğum günü organizasyonu için ihtiyacınız olan her şey ÇiçekSepeti‘nde VarVar!

Tüm yay burçlarını sevgi ile selamlıyoruz! İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir