Trend

YENİ YILIN VİTAMİNİ BU PARTİDE

Yılbaşını çılgın bir partiyle kutlamayı düşünenler, hazırlıklarını çoktan yaptılar bile. Siz sevdiklerinizi kendi partinizde mi toplayacaksınız yoksa sevdiklerinizin hazırladığı keyifli bir partiye konuk mu olacaksınız bilemiyoruz ama bizim yılbaşı partiniz için size vitamin ve sağlık dolu önerilerimiz var.

image (4)

Yılbaşında tüketilen içecek miktarı, standardın biraz daha üzerine çıkar. Siz de ertesi güne korkunç bir baş ağrısıyla uyanmak yerine yeni yılın ilk gününü dinç ve sağlıklı bir vücutla karşılamak istiyorsanız size meyveli bir kokteyl önerebiliriz. Limon, yeşil elma ve nane üçlüsünden oluşan bu kokteyli hazırlamak da son derece kolay. Bu kokteylle hem gece boyu yediğiniz abur cuburları da rahatça sindirebilecek, hem de üzerinizdeki rehavetten kurtulabileceksiniz.

image (5)

Yine yılbaşı partinizi renklendirmek için küçük meyveli tartlar hazırlayabilirsiniz. Bu tartlar meyveli içeriğinden dolayı hem hafif hem lezzetli bir tatlı olarak gecenize keyif katar. Ayrıca renkli görüntüsü süslü masanızı renklendirir, tat verir, keyif verir.

Tabi bir de yine meyveden bir sürpriz olsa ama ben uğraşmasam, en güzelini yapmış olsalar, partime tat katsalar diyorsanız onun da çaresi var, Çiçek Sepeti’nden meyvelerle dolu bir meyve sepeti sipariş edersiniz, sonra da onu afiyetle yer partinizin tadını çıkarırsınız! 2012’ye sağlık ve lezzet dolu bu meyve sepeti ile girerseniz, tüm yılı renkli ve enerji dolu bir biçimde geçirebilirsiniz.

2012 şimdiye kadar geçirmiş olduğunuz tüm yıllardan çok daha güzel ve renkli olsun! Bu seneden tüm beklentilerinizin gerçekleşmesi dileğiyle!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir