Hediye Önerileri

100 TL Altı Tasarım Çiçekler

Kişilerin, etrafındaki insanları mutlu etmek amacı ile en çok kullandıkları hediyeler arasında birbirinden güzel ve mis kokulu çiçek aranjmanları yer alır. Siz de sevdiklerinize, güzellikleri ile ruhlarını okşayacak hediyeler vermek isterseniz sizin için hazırladığımız bu tasarım çiçekler listesinden faydalanabilirsiniz!

Özel günlerde, kutlamalarda sevdiklerinize verilebilecek anlamlı hediyeler içerisinde yer alan çiçek aranjmanları aynı zamanda herkesi mutlu etmesiyle de ön plana çıkar. Yeni bir yerde işe başlayan sevdiklerinize gönderilen, dünyaya gelen bir bebeğin hayatını kutlamak için tercih edilen ya da sıradan günleri daha anlamlı hale getirmek için tercih edilen çok çeşitli çiçek aranjmanları mevcuttur. Sevdikleriniz için özel olarak hazırlanan bu aranjmanları, sepet, cam kavanoz, renkli ve desenli saksılar gibi pek çok yöntem ile gönderebilirsiniz. Onlar için tercih edebileceğiniz birbirinden güzel tasarım çiçekler ile anılarında güzel bir iz bırakabilirsiniz.

Çiçek Aranjmanları Nasıl Olmalıdır?

Sadece yeni işe başlayanlar için değildir çiçekler. Yeni doğan bebek aranjmanları, yıl dönümü aranjmanları, geçmiş olsun aranjmanları gibi günlerde de çiçekleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca doğum günü aranjmanları, açılış çelenkleri ve genel olarak nikah gibi her özel güne hitap eden çiçek ve süslemeler ile mutlu edemeyeceğiniz kişi yoktur. Sadece özel günler için, kişilerin içlerinden gelerek gönderdikleri aranjmanlar da vardır. Fanus içinde orkideler, papatyalar, özel örülü sepet içerisindeki kırmızı güller ile birlikte kutlama yapabilirsiniz. Sadece cam vazo ya da seramik vazolara değil, kişilerin seçtikleri özel eşyalara ya da peluş oyuncaklara da aranjmanlar hazırlanabilir. Gül, orkide, lilyum, papatya ya da kır çiçekleri gibi çiçekler genel olarak aranjmanın vazgeçilmez parçalarıdır. Şimdi gelin, 100 TL altı, birbirinden güzel tasarım çiçekler neler, ayrıntılı şekilde bakalım!

Birbirinden Güzel 10 Tasarım Çiçek

1-) Beton Saksı Çift Dal Mini Orkide

Tasarım çiçekler
En Özel Çiçeklerden Biri Olarak Orkideleri Tercih Edebilirsiniz!

100 TL altı tasarım çiçekler arasında size ilk önerimiz en nadide çiçeklerden biri olan Beton Saksı Çift Dal Orkide! İsteme çiçeği olarak, Sevgililer Günü hediyesi olarak bu çiçeği tercih edebilirsiniz. Ayrıca birçok özel günde sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlar orkideler. Duygularınızı ifade etmenizin de en güzel yollarından biridir. Beton saksı çift dal orkideye nasıl bakmalısın? Orkide bitkisini direkt güneş ışığı almayan ama aydınlık olan bir konumda, cama yakın şekilde büyütebilirsiniz. Genel olarak haftada iki defa sulanması, çiçeğin nem ihtiyacı için yeterli olacaktır.

2-) Kişiye Özel Sevgiliye Hediye Romantik Kırmızı Gül Kutusu

Kişiye Özel Sevgiliye Hediye Romantik Kırmızı Gül Kutusu
Her Özel Güne Uyum Sağlayan Kırmızı Güller

Onun için romantik, göz alıcı ve şık bir tasarım çiçek arıyorsanız; Kişiye Özel Sevgiliye Hediye Romantik Kırmızı Gül Kutusu tam size göre! Onun için şık bir kutuda hazırlanmış bu çiçek, oldukça romantik. Bu sayede onun yüzünde kocaman gülümsemeler oluşmasını sağlıyor. Bu ürünü isterseniz özel günlerde, isterseniz sıradan günlerin anlamını değiştirmek için tercih edebilirsiniz!

3-) Ayaklı Saksıda Howartia

Ayaklı Saksıda Howartia
Hem Bakımı Kolay Hem Şık!

Ayaklı Saksıda Howartia, bulunduğu ortamın havasını değiştiren, şık ve dekoratif bir tasarım bitkidir. Çiçek bakmakta zorlananların bile kolayca bakımını gerçekleştirebilir bu bitkinin. Aynı zamanda sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlayacak hediyelerden biridir. Bitkinin bakımı nasıl olmalı? Boydan değil enden genişleyen, çok kök salmayan bir bitki çeşididir Howartia. Çok sıcak bölgelerin bitkisi olduğu için bol su istemez. Çoğunlukla, yaz aylarında 10 günde bir, kış aylarında 20-30 günde bir sulamak yeterlidir. Yarı aydınlık yarı karanlık ortamda, direkt güneş ışığına maruz kalmayacak bir konumda yetiştirilebilir.

4-) Kişiye Özel Mesaj Meleği Kokulu Taş Aranjman

Tasarım çiçekler
Sevdiklerinizin Özel Günlerine Anlam Katacak Aranjmanlar

Ve sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlayacak mükemmel aranjmanlardan biri: Kişiye Özel Mesaj Meleği Kokulu Taş Aranjman! Özel günlerde sevdiklerinizi çok mutlu edecek ve anlamı ile yüzlerinde kocaman gülümsemeler oluşturacak türden bir hediye bu. Kokulu bir çiçek aranjmanı. Masumiyet ve sadeliğin simgesi olan beyaz ve derin sevgiyi ifade eden mordan oluşuyor. İsme özel tasarlanan kutusu ile de gören herkesi büyülüyor!

5-) Dekoratif Pembe Beyaz Kalanchoe

Tasarım çiçekler
Hem Dekoratif Hem Şık Görünümlü Tasarım Çiçek: Kalanchoe!

Dekoratif Pembe Beyaz Kalanchoe, sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz şık ve kolay bir bakımı olan tasarım çiçeklerden biridir. Öbek halindeki çiçekleri, göz alıcı renkleri ve kokusu ortama farklı bir hava katmanıza yardımcı olur. Bitkinin bakımı nasıl olmalı? Uygun bir ortamda yeteri kadar sulanarak bakılan kalanşo çiçeğine yaz aylarında haftada 2 gün, kış aylarında ise hafta 1 gün su verebilirsiniz. Ayrıca toprak bakımına dikkat etmeniz sağlıklı çiçekler açması için yeterli olacaktır.

6-) Hüsnüyusuf Çiçek Buketi

Tasarım çiçekler

Güzeller güzeli, mis kokulu ve etkileyici çiçekler ile özenle hazırladığımız Hüsnüyusuf Çiçek Buketi en sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bir çiçek aranjmanıdır. Özel tasarım kutusu içerisinde sevdiklerinize ulaştırdığımız bu çiçek buketi sayesinde siz de onların gönlünü alabilirsiniz. Ayrıca onları şaşırtacak bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu sayede günlerinin çok daha güzel bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

7-) Teraryum

Cam küçük elma fanus içerisinde; yapay çiçekler, yosun, renkli kum ve maket malzemeleri kullanılarak tasarlanan Teraryum; canlı olmadığı için her zaman bulunduğu ortama yeşillik katacak bir hediye seçeneğidir. Babanız için, anneniz için, sevdikleriniz için ya da kendiniz için bu çiçeği tercih edebilirsiniz.

8) Heykel Saksılar Bahçesi

Tasarım çiçekler
Evlerde, Ofislerde, Her Yerde! Eskitme Helen Serisi Kalanchoe

İş yerinde, evin en güzel köşesinde, çalışma masasında… İstediğiniz herhangi bir yerde Eskitme Helen Serisi Kalanchoe’yi tercih edebilirsiniz. Sizi ve sevdiklerinizi çok mutlu edecek bir güzelliğe sahiptir bu çiçek. Tasarım saksının üzerinde yer alan kalanchoe ile şık bir bütünlük sağlar.

9-) Groot Kalpli Kaktüs

Groot Kalpli Kaktüs

Sıradaki tasarım çiçeğimiz hem bitki severler hem de Galaksinin Koruyucuları severler için adeta mükemmel bir hediye seçeneği olacaktır. Groot Kalpli Kaktüs,  Groot biblo saksı içerisinde canlı bitkiler ile oluşturulan şık bir tasarımdır. Doğum günü, yeni iş hediyesi ya da mezuniyet gibi özel günlerde Galaksinin Koruyucuları seven ya da sadece sevimli saksılardan oluşan sevdikleriniz için siz de bu tasarım çiçeği tercih edebilirsiniz.

10-) Otantik Serisi Buxus Bonsai

Tasarım çiçekler

Tasarım çiçekler önerilerimizin sonuncusu da görüntüsü ile büyüleyen Otantik Serisi Buxus Bonsai! Görünüşü ile bulunduğu her ortamın havasını değiştirecek, yeşil bitkisi ile ortama renk katacak bu bitki sayesinde isterseniz sevdiklerinizin gününü güzelleştirebilir isterseniz kendi evinize farklı bir hava katabilirsiniz! Bitkinin bakımı nasıl olmalı? Bitkinin toprağında üstten bir kuruluk görüldüğünde bitki oda sıcaklığında dinlendirilmiş yeteri miktarda su ile sulanmalıdır. Bitki, iç mekânda doğrudan güneş ışığının gelmediği bir yere konmalı ve aşırı susuzluk yaşamaması için ısı kaynaklarının yakınına koyulmamalıdır.

Birbirinden güzel ve indirimli çiçek çeşitlerinin hepsine ve çok daha fazlasına ÇiçekSepeti‘nin 100 TL Altı Çiçekler kategorisinden göz atabilirsiniz! Unutmayın; sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edebilmeniz için ÇiçekSepeti her zaman yanınızda!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir