Hediye Önerileri

14 Mart Tıp Bayramı’na Özel Çiçek&BonnyFood

Her yıl 14 Mart’ta kutlanan Tıp Bayramı; tıp alanında çalışanların genel sorunlarının tartışıldığı ve bilime katkıların ödüllendirildiği bir anma, kutlama günü olarak biliniyor. Siz de hem sevdiklerinizi hem de tanıdığınız, sağlık alanında çalışan insanları mutlu etmek ve onlara değer verdiğinizi ifade etmek için Tıp Bayramı’na özel çiçek ve BonnyFood çeşitlerini tercih edebilirsiniz!

Koronavirüs (Covid-19) ülkemizde 2020 yılının Mart ayından itibaren kendini göstermiş ve tüm ülkeyi etkisi altına almış olan bir hastalık. Hem kısıtlamalar dolayısıyla hem de hastalığın etkisinin büyüklüğü sebebiyle Mart 2020’den beri alıştığımız her şeyden farklı bir hayat yaşıyoruz. Ama en büyük teşekkürü; gece gündüz demeden canla başla mücadele eden ve bu pandemi sürecini hepimizden zor yaşayan sağlık çalışanları hak ediyor.

Her şeyin başının “sağlık” olduğunu daha derinden anladığımız bu zorlu pandemi günlerinde sağlık çalışanları sevdiklerinize sürprizler yapabilirsiniz. Dostlarınıza birkaç küçük hediye alarak, onlara bir buket çiçek göndererek her zaman yanında olduğunuzu ifade edebilirsiniz. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak sağlık çalışanlarına sadece 14 Mart’ta teşekkür etmiyoruz. 2021 yılı, sağlık çalışanlarının verdiği büyük mücadeleye ışık tutacak bir yıl oldu. Adını, “Sağlık Çalışanları Yılı” olarak tarihe adını yazdırdı. Siz de, bütün bir yıl boyunca sevdiklerinizi gülümsetecek hediyeler seçebilirsiniz. Onların bu mücadelede yalnız olmadıklarını ifade edecek hediyeler ile onlara destek olabilirsiniz!

Şimdi gelelim, sağlık çalışanı sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz, Tıp Bayramı’na özel çeşitli hediyelerden!

Tıp Bayramı’na Özel BonnyFood Çeşitleri

1-) Bir Avuç Mutluluk Kek Buketi

Tıp Bayramı'na Özel BonnyFood Çeşitleri
Tıp Bayramı’na Özel BonnyFood Çeşitleri, Bir Avuç Mutluluk Kek Buketi

Sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz BonnyFood çeşitlerinden ilki Bir Avuç Mutluluk Kek Buketi! 11 adet gül kek, 7 adet kalp kekten oluşan buket, sevdiklerinizin gününü güzelleştirecek! Adına yakışır bir şekilde sevdiklerinize “bir avuç mutluluk” götürecek. Bu lezzet buketi, damaklarda unutulmayacak bir tat bırakır ve sevdiklerinizin gününü güzelleştirir. Siz de sevdikleriniz için bu benzersiz lezzeti tercih edebilirsiniz. Ayrıca özel not ekleme seçeneği ile sürprizinize ona özel birkaç cümle ekleyebilirsiniz!

2-) Aşkın Tadı Truf ve Çilek Buketi

Tıp Bayramı'na Özel BonnyFood Çeşitleri
Tıp Bayramı’nda Tercih Edilebilecek BonnyFood Çeşitleri, Aşkın Tadı Truf ve Çilek Buketi

En güzel sürprizlere yakışan en lezzetli aranjman: Aşkın Tadı Truf ve Çilek Buketi! Buket; bitter ve sütlü tartolet, farklı trufler, browni gül kek ve çilekten oluşuyor. Bu buket, özel platform üzerinde sevdikleriniz için özenle bir araya getiriliyor. 14 Mart Tıp Bayramı’nı sevdikleriniz için daha özel bir hale getirmek istiyorsanız lezzet dolu aranjmanı alabilirsiniz!

3-) Sevgi Deryası Bir Buket Kek

Sevgi Deryası Bir Buket Kek
Yenilebilir Çiçek BonnyFood Çeşitleri, Sevgi Deryası Bir Buket Kek

Hem şık bir buket çiçek hem de leziz mi leziz görünen bir tatlı… Evet Sevgi Deryası Bir Buket Kek aranjmanından bahsediyoruz! Bazen duygularınızı kelimelere dökmek yerine onları hediyeler ile ifade etmek çok daha kolay olur. Özellikle böyle zamanlarda sevginizi ve desteğinizi ifade etmenizi sağlayacak BonnyFood çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Gül ve kalp desenli kekler ile hazırlanan bu lezzet buket sayesinde sevdiklerinizi çok mutlu edebilirsiniz. Böylece onların bu özel gününe tatlı bir katkıda bulunabilirsiniz!

4-) Premium Karışık Çikolata Kutusu

Tıp Bayramı'na Özel BonnyFood Çeşitleri
Yenilebilir Çiçek BonnyFood Çeşitleri, Premium Karışık Çikolata Kutusu

Şimdi sırada, lezzetli mi lezzetli BonnyFood çikolataları var! Bademli, fındıklı, kahveli ve frambuazlı çikolata çeşitlerinin lezzetli bir uyumla bir arada yer aldığı Premium Karışık Çikolata Kutusu, lezzetiyle de tadıyla da kendine hayran bırakacak türden! Özel kutuda, özel dizilişle servis edilen bu çikolatalar ile sevdiklerinizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayabilirsiniz. Böylece onlara içten tatlı bir teşekkür edebilirsiniz!

5-) Sweet Special Chocolate

Tıp Bayramı'na Özel BonnyFood Çeşitleri
Tıp Bayramı İçin tercih Edilebilecek Çikolatalar, Sweet Special Chocolate

Bir diğer lezzet: Özel kutuda 24 adet lezzet dolu çikolatayla hazırlanan Sweet Special Chocolate! Bu kutu, 14 Mart Tıp Bayramı’na özel olarak tercih edebileceğiniz tatlardan biri. Belçika çikolatasının harika tadı sevdiklerinizi leziz diyarlara götürecek! Özenle hazırlanan special çikolatalar ile sevdiklerinizin özel gününe lezzetli bir dokunuş yapabilirsiniz!

Tıp Bayramı’na Özel Çiçekler

1-) İki Dal Beyaz Orkide Çiçeği

2 Dal Beyaz Orkide Çiçeği
14 Mart Tıp Bayramı’na Özel Çiçekler, İki Dal Beyaz Orkide Çiçeği

Zarafeti ve asil görüntüsüyle herkesi büyüleyen orkideler, özel günlerde sıklıkla tercih edilen çiçeklerdendir. Okideler; bakımının kolay ve zahmetsiz olmasıyla, göz alıcı güzelliğiyle gönüllerde taht kurar. Yaprakları ve tomurcuklarıyla baharı müjdeler. Seramik saksısı içerisine özenle yerleştirilen İki Dal Beyaz Orkide Çiçeği ile sevginizi, sadakatinizi ve desteğinizi gösterebilirsiniz. Baharın enerjisini taşıyan orkideler ile 14 Mart Tıp Bayramı’na güzellik katabilirsiniz! Ayrıca orkide bakımıyla ilgili merak ettikleriniz için Orkide Bakımı Nasıl Olmalıdır? ve Orkide Bakımı ve Dikkat Edilmesi Gerekenler yazılarımıza göz atabilirsiniz!

2-) Kişiye Özel Hüsnüyusuf ve Gerbera Aranjmanı

Kişiye Özel Vazolu Hüsnüyusuf ve Gerbera Aranjmanı
14 Mart Tıp Bayramı’na Özel Çiçekler, Kişiye Özel Hüsnüyusuf ve Gerbera Aranjmanı

Kişiye Özel Hüsnüyusuf ve Gerbera Aranjmanı, bulunduğu ortama güzellik katan çiçek aranjmanlarından biridir. Bu aranjmanı; anneniz, ablanız veya sevgiliniz için 14 Mart Tıp Bayramı’nda tercih edebilirsiniz. Bu aranjman ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Hem güzelliğiyle büyüleyen hem de bakımı oldukça kolay olan bu aranjman cesaretin ve mükemmelliğin simgesidir. Saksı içerisinde 4 adet Gerbera ve 15 adet Hüsnüyusuf yer alır. Sevdiklerinizi gülümsetirken aynı zamanda çiçeğin vazosunu özelleştirerek onlar için unutamayacakları bir sürpriz oluşturabilirsiniz. Dilediğiniz her fotoğrafı, yazıyı veya deseni vazo üzerine aktarabilirsiniz. Böylece bu özel günü çok daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz!

3-) 3’lü Beton Saksıda Kalanchoe ve Lavanta

3 lü Beton Saksıda Kalanchoe ve Lavanta
14 Mart Tıp Bayramı İçin Tercih Edilebilecek Çiçekler, 3’lü Beton Saksıda Kalanchoe ve Lavanta

Bu renkli, şık ve göz alıcı ürün 3 saksı içerisinde hazırlanmıştır. 3’lü Beton Saksıda Kalanchoe ve Lavanta, 1 adet kalanchoe ve şoklu lavantadan oluşuyor. Kalanchoe bitkisinin lavantalarla uyumlu olduğu bu çiçek seti sayesinde sevdiklerinizin Tıp Bayramı’nı kutlayabilirsiniz. Sürprizinize özel bir not ekleyebilirsiniz. Böylece hediyenizin anlamını artırabilirsiniz ve sevdiklerinize her zaman destek olduğunuzu ifade edebilirsiniz! Bir çeşit sukulent olan Kalanchoe bitkisinin bakımı için Sukulent (succulent) Nasıl Yetiştirilir? Çoğaltılır? (Sukulent Rehberi) yazımıza göz atabilirsiniz!

4-) Desenli Beton Saksıda Mini Orkide ve Sukulentler

Tıp Bayramı'na özel çiçekler
Tıp Bayramı İçin Tercih Edilebilecek Çiçek Çeşitleri, Desenli Beton Saksıda Mini Orkide ve Sukulentler

Desenli Beton Saksıda Mini Orkide ve Sukulentler, dünyanın en güzel, göz alıcı ve zarif çiçeği olarak da bilinen orkideler ve zahmetsiz bakımıyla sıklıkla tercih sebebi olan sukulentlerin bir araya geldiği bir üründür. Dingin renklerin, enerjinin ve güzelliğin desenli beton saksı içinde bir araya geldiği bu özel tasarım ile siz de sevdiklerinize mükemmel bir sürpriz yapabilirsiniz! Mini orkide, 2 adet echeveria, kuru bitkiler ve lava taşlarının harmanlandığı göz alıcı tasarım sayesinde sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay! Ayrıca orkide bakımıyla ilgili merak ettikleriniz için Orkide Bakımı Nasıl Olmalıdır? ve Orkide Bakımı ve Dikkat Edilmesi Gerekenler yazılarımıza göz atabilirsiniz!

5-) Baykuş Beyaz Saksıda Zeytin Ağacı Bonsai

Tıp Bayramı'na özel çiçekler
Tıp Bayramı’nda Özel Alınabilecek Çiçekler, Baykuş Beyaz Saksıda Zeytin Ağacı Bonsai

Doğal yosun ve renkli kuru bitkilerin bir arada uyum içinde olduğu Baykuş Beyaz Saksıda Zeytin Ağacı Bonsai, sevdiklerinizin yüzünde kocaman gülümsemeler oluşmasını sağlayacak ürünlerden biridir. Zeytin ağacı (Olea europaea), zeytingiller (Oleaceae) familyasının bir üyesidir. İfade ettiği anlamıyla ve şık görüntüsüyle herkesi büyüleyen özel bir hediye olmayı başarır. Siz de 14 Mart Tıp Bayramı’nda sevdikleriniz için bu etkileyici ürünü tercih edebilirsiniz! Zeytin ağacının bakımıyla ilgili bazı ayrıntılar için Bitki Budama Teknikleri Nelerdir? Hangi Bitki Nasıl Budanmalıdır? yazımıza göz atabilirsiniz!

Sevdiklerinize yapacağınız sürprizler için çeşitli ödeme seçenekleri ve teslimat imkanları sunan ÇiçekSepeti‘nde her şey VarVar! Göz alıcı çiçek aranjmanlarından lezzetli BonnyFood çeşitlerine, nostaljik hediyelerden çikolata kutularına kadar her şeyi ÇiçekSepeti’nde bulabilirsiniz ve sevdiklerinizle birlikte mutluluğun tadını çıkarabilirsiniz!

İlginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir