Hediye ÖnerileriYılbaşı

Mükemmel Bir Yılbaşı Ağacı İçin İhtiyacınız Olan Ürünler

Yılın en renkli zamanları geldi! Sokaklar, evler, caddeler, mağazalar… Her yer kırmızı ve yeşil renklerin ahengi içerisinde süslenmiş, her yer yeni yıl ruhuna bürünmüş olur! Bu ortama güzellik katanlardan biri de şüphesiz rengarenk görüntüleri ile büyüleyen yılbaşı ağacı süslemeleridir. Yeni yıl ruhunu evlerinize taşıyabileceğiniz, evinizi yeni yıla hazırlayabilmeniz için tercih edebileceğiniz ürünleri bir araya getirdik. Mükemmel bir yılbaşı ağacı için ihtiyacınız olan ürünleri yazımızda bulabilirsiniz!

Yeni yıl ağacı kurulumuna başladınız mı yoksa son dakikacılardan mısınız? Evi yeni yıla uygun şekilde yeniden dekore etmek, büyük bir yeni yıl ağacı hazırlamak, güzel bir yılbaşı sofrası kurmak… Bunlar sizin için keyifli bir etkinlikse, hazırlıklara hemen başlamanızı öneririz. Yeni yıl ağacı evde mükemmel bir dekor, harika bir fotoğraf fonudur. Ayrıca neşe veren bir görünüm de oluşturur.

Peki, neden yeni yıl ağacı süslemeliyiz? Bu sorunun cevabı için Yılbaşı Ağacı Süslemek Ne Anlama Gelir? yazımıza göz atabilirsiniz.

1-) Çam Ağacı – Yılbaşı Ağacı

Yılbaşı ağacı

Tabii ki ilk ihtiyacınız olan, dolgun dalları olan, güzel görünümlü, yeşil bir çam ağacı! Evinizdeki alanlara uygun olarak farklı boyutlardaki ağaçları tercih edebilirsiniz. Ayrıca onu mükemmel süsler ile daha da güzelleştirebilirsiniz. Süsleyeceğiniz ağacın iyi olması, daha sonra üzerine ekleyeceğiniz ürünlerin de güzel durması için oldukça önemlidir. Gür, dolgun dalları olan bir ağaç, en iyi tercih olacaktır! Yılbaşı ağacı seçiminde yaşam alanınızın genişliğini ve ağacı konumlandıracağınız yerin ölçülerini göz önünde bulundurmayı unutmayın!

2-) Renkli Yılbaşı Çam Ağacı Süsü

Yılbaşı ağacı süsü

Ağacı seçtikten sonra sıra geldi renkli yılbaşı çam ağacı süsü çeşitlerine! Kırmızı renk; yılbaşının en baskın, en çok tercih edilen ve sık sık gördüğümüz renklerinden biridir. Dolayısıyla bir çam ağacını hazırlarken kırmızı süsler olmazsa olmazlar arasında yer alır. Hepsi birbirinden şık ve havalı olan kırmızı yılbaşı topları ya da göz alıcı Noel Baba süs çeşitleri gibi ürünleri yeni yıl ağacınız için tercih edebilirsiniz. Ağacın üzerine karışık olarak bu süsleri yerleştirebilirsiniz. Kırmızı süsleri sarı ve beyaz gibi farklı süslerle de destekleyebilirsiniz. Yılbaşı süsleri arasında kişiye özel süsler ve birçok farklı çeşit bulunmaktadır. Zevklerinize ve genel yılbaşı konseptinize uygun bir şekilde seçim yapabilirsiniz.

3-) LED Işık

Yılbaşı ağacı led ışık

Bir yeni yıl çam ağacının olmazsa olmazlarından biri de tabii ki Led Işık çeşitleridir. Tüm ağacınızı saran, evde rengarenk bir görünüm oluşturan ve yeni yılı ruhunu evinize taşıyan ışıklar ile oldukça güzel bir görüntü oluşturabilirsiniz. 8 farklı yanma özelliği olan Led Işık ile çeşitli aydınlatma yöntemleriyle evinizi aydınlatabilirsiniz! Ayrıca kırmızı led ışık, mavi led ışık, beyaz led ışık, yeşil led ışık gibi farklı renkleri veya tüm renkleri bir arada sunan ve geçişleri bulunan modelleri tercih edebilirsiniz.

4-) Parlak Yeni Yıl Ağacı Süsleri

Yılbaşı ağacı parlak süsler

Parlak yeni yıl ağacı süsleri de yine yeni yıl ağacınızın görünümünü güzelleştirecek. Ayrıca eve ışıltı katacak süslerde biridir. Farklı renklerdeki parlak süsleri birleştirerek, ağacınızı çeşitli şekillerde süsleyebilirsiniz. Parlak yeni yıl ağacı süslerini ağacın ayaklarına dolayarak hem ağacın ayaklarının kötü görünmemesini sağlayabilir hem de farklı bir dekorasyon oluşturabilirsiniz! Yıldız ağaç süsü, konfeti ağaç süsü, parlak boncuklar ve toplar arasından seçim yapabilirsiniz.

5-) Yeni Yıl Ağacı Kurdelesi

Yılbaşı ağacı kurdelesi

Genelde duvar ya da kapı süsü olarak kullanılan kurdele çeşitleri, yeni yıl ağacını süslemek için de tercih edilebilecek şık ürünlerden biridir. Sarı, kırmızı ya da gri olarak bu süsleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca çeşitli boyutlara sahip olan kurdeleler ile ağacınızı renklendirebilirsiniz! Led ışıklarla birlikte geçirdiğiniz kurdele, çam ağacınıza ekstra özel bir hava katacaktır.

6-) Tepe Süsü

Yılbaşı ağacı tepe süsü

Yılbaşı ağacı olur da tepe süsü olmaz mı hiç! Yeni yıl ağacınızı çeşitli süslerle dilediğini gibi hazırladıktan sonra ağacın en tepesine tepe süsü ekleyerek ağacınızı tamamlayabilirsiniz. Yıldız, ağaç, çiçek ya da kalp şeklinde çeşitli tepe süsleri vardır. Bunlardan biri ile ağacınıza son dokunuşu yaparak yeni yıla mükemmel bir ağaç ile giriş yapabilirsiniz.

7-) Süsleme Zinciri

süsleme zinciri

Süsleme zinciri de çeşitli parlak süsler ve ağaç süsleme topları gibi ağacınıza renk katacak dekoratif ögeler arasında yer alır. Üzerinde farklı süsleme ürünleri de bulunan zincir çeşitleri ile ağacınızın etrafını sarabilirsiniz. Böylece içinizde de muhteşem bir yeni yıl hissi oluşmasını sağlayabilirsiniz!

8- ) Ahşap Yılbaşı Süsleri

ahşap süsler

Yuvarlak süsler, Noel baba temalı süsler, parlak ipler derken sırada ahşap yılbaşı süsleri var! Çam ağacınızda doğal bir görüntü oluşmasını sağlarken aynı zamanda ağacınıza şıklık da katacak olan ahşap yılbaşı süsleri aynı zamanda kişiye özel olmalarıyla da ön plana çıkıyor. Üzerine dilediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz ya da görseli bastırabileceğiniz ahşap yılbaşı süsleri, ağacınızda farklı bir dekor olacaktır. Yeni yıl ağacınızı eşsiz ve tamamen size özel bir hale getirmek istiyorsanız siz de bu göz alıcı ürünü tercih edebilirsiniz!

9-) Yılbaşı Hediye Kesesi – Yılbaşı Çorabı

yılbaşı çorabı

Ağacınızı güzelce süslediniz, tüm dekorasyon ürünlerini üzerine astınız ve mükemmel ağacı hazırladınız. Peki ya hediyeler? İşte onlar için de hem sevimli hem de yeni yıl ruhunu yansıtan bir ürün olarak Hediye Kesesi tercih edebilirsiniz. Hem keçe çorabın içerisine hem de yeni yıl ağacınızın etrafına çeşitli hediyeleri yerleştirerek sevdiklerinizi mutlu edebilir, onları şaşırtabilir ve yeni bir yılı karşılarken daha mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz!

10-) Kar Spreyi

Kar Spreyi

Ve mükemmel bir yeni yıl ağacı için ihtiyacınız olan son ürün: kar spreyi! Kar; yeni yılı yeni yıl yapan, insanın içinde bir umut oluşmasını sağlayan, bembeyaz görüntüsü ile huzur yayan bir mevsim olayıdır. Evinizin içerisinde oluşturduğunuz, yeni yıl ruhuna uygun bir çam ağacı da en iyi şekilde bir kar ile tamamlanır. Beyaz dalları ile adeta rüya gibi olan bir yeni yıl ağacı oluşturarak mükemmel çam ağacına ulaşabilirsiniz! Farklı renkler ve boyutlarda sunulan kar spreyleri ile yaşam alanlarınızı tam olarak yılbaşı moduna geçirebilirsiniz.

Tüm bu ürünlere ve çok daha fazlasına evinizden çıkmadan, Çiçeksepeti üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Ve yeni bir yıla keyifle girebilirsiniz. Birbirinden özel ve göz alıcı yeni yıl ürünleri için Yılbaşı kategorisine göz atmayı unutmayın! Hem sevdikleriniz hem kendiniz için çeşitli yeni yıl hediyeleri, dekorasyon ürünleri ve çeşitli lezzetler Çiçeksepeti’nde! Herkese şimdiden iyi yıllar dileriz!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir