Kültür & Sanat

2016 Ekim – Aylık Burç Yorumları

Gerileme hareketini Eylül’de tamamlayan Merkür’ün olumsuz etkileri bitiyor ve Ekim ayı ile yeni ay terazi burcuna geçiyor.  Özellikle son 3-4 aydır olumsuzluklarla mücadele edenlerin yaralarını saracağı bir döneme giriyoruz.

Tüm burçlara hediye gibi iyi gelecek ekim ayında hangi burcu neler bekliyor? 2016 Ekim aylık burç yorumları ay ve yükselen burcunuza göre hazır.

koc3

Koç Burcu:

Güzel haberlerimiz var sana. Jüpiter, karşıt burcun teraziye geçti ve burada tam 1 yıl boyunca kalacak. Özellikle ekimin ilk haftalarında başlayan olumlu gelişmeler sana yeni bir ilişkiyi, hali hazırda bir ilişkin varsa evliliğe doğru atılacak bir adımı müjdeleyebilir. Geçtiğimiz 3-4 aya göre çok daha keyifli anlar yaşayacağın, sosyalleşeceğin bir döneme giriyorsun. Bu durum bizi bile oldukça heyecanlandırdı.

boga2

Boğa Burcu:

Zorlu bir dönemden geçtin, bu dönemi de sağlam iraden ve farkındalığınla atlattın. Refaha ereceğin günler başladı. Yeni bir sen olma adımında sağlam adımlarla ilerliyorsun. Bu dönem kendine daha dikkat edecek, düzenli beslenecek ve çevrendeki sorunları daha pratik ve akıllıca çözebilirsin. Bu dönem yeni iş fırsatları da kapında olacak. Tatil planları da yapabilirsin ekim ayında.

ikizler

İkizler Burcu:

Küllerinden yeniden doğma zamanı geldi ikizler! Satürn’ün hayatındaki yıkıcı etkilerinin yerini Jüpiter’in iyileştirici gücü ve şans ile yepyeni bir döneme giriyorsun. Aşk hayatındaki durgunluk sona eriyor. Hayatının aşkıyla bu dönem tanışma ihtimali çok yüksek. İlişkisi olan ikizleri de daha anlayış dolu ve daha keyifli bir süreç bekliyor. Ekim ayı içerisinde yeni eğitimlere başlayabilir, yurt dışına gitme planları yapabilirsin. Daha çok sosyalleşmeye hazırlan.

yengec2

Yengeç Burcu: 

Bu ay sürprizlere hazır ol. Aileden çok güzel haberler alacaksın. Bu kardeşlerden birinin başarısı, haneye girecek bir para veya yeni bir bebek haberi olabilir. Ani bir iş değişikliği veya şehir değişikliği yapabilirsin. İlişkilerinde çok daha parlak bir döneme giriyorsun. Uzun zamandır görmediğin dostlarınla bir araya gelebilir, bolca keyifli anlar yaşayabilirsin. Hayallerini gerçekleştirmek için sağlam adımlar atacağın günler seni bekliyor.

aslan1

Aslan Burcu:

Yeni ay ile birlikte sosyal çevren genişleyecek, yeni insanlarla tanışacaksın. Etkinliklerin aranan siması olacaksın. Hayattan keyif almak bu dönem önceliklerin arasında yer alacak. Ailenle ilişkilerinde olumlu yaklaşımlar da söz konusu. İş konusunda beklediğin desteği almak için güzel fırsatlarla karşılaşabilirsin. Yurt dışı tatilleri planlayabilir, spora başlayabilir, yaşam tarzını yenileyebilirsin.

basak

Başak Burcu:

Finansal alanda adımlar atmak için parlak bir dönem senin için. Yeni bir işe başlayabilir, kendi işini kurabilir, yatırım yapabilirsiniz. Geleceğiniz için planlar yapmanın ve harekete geçmenin tam zamanı. Hayata daha mutlu, daha pozitif bakman için gökyüzü senin için seferber oldu. Evli başaklar için evli, mutlu, çocuklu 3’lemesinin tamamlanması an meselesi. Şansın bol olsun.

terazi

Terazi Burcu:

Ekim itibariyle fırsatlarla dolu 1 yıl seni bekliyor. Bir süredir durağan hayatına hareket geliyor. Fırsatları hayatının her alanında hissedebilirsin. Yeni bir işe başlayabilirsin veya kendi işini kurmak için harekete geçebilirsin. Aşk çok yakınında olacak; fakat çifter çifter çıkabilir karşına taliplerin, biraz kafan karışabilir. Yaşam alanını değiştirebilirsin, şehir dışı veya yurt dışı planları yapabilirsin. Yolun çok açık Terazi, kıskanmamak elde değil.

akrep

Akrep Burcu:

Hayatındaki belirsizliklerin netleşmeye başladığını müjdeleyebiliriz. Zincirlerini kırmak için gökyüzünün güzel etkileri var. Seni mutsuz eden insanlar mı var? Kolayca uzaklaşacaksın. İşinden memnun değil misin? Yeni fırsatlar kapını çalabilir, iyi değerlendir. Bu dönem kendinle ilgili sağlıklı kararlar alabilirsin. Beslenmeni düzenleyip spora başlayabilirsin mesela. Atacağın adımlarda daha kararlı olacaksın.

yay

Yay Burcu:

Satürn’e güle güle demenin vakti geldi. Durağan, belirsiz işlerden kesin sonuç alacaksın ve yolunda emin adımlarla ilerleyeceksin. Sosyal yaşamın canlanıyor, yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsin. İş konusunda güçlü kişilerden destek alabilirsin. Finansal anlamda feraha çıkacağın zamanlar başlıyor. Bu dönem tanışacağın kişilerle uzun süreli dostluklar yaşayabilirsin.

oglak

Oğlak Burcu:

Önemli kararların arifesindesin, aile, yaşadığın yer, çalıştığın iş, hangisiyle ilgili büyük bir değişiklik yapmak istiyorsan adım atmak için oldukça uygun bir dönemdesin. Biraz gerilebilirsin, sıkılabilirsin ama bu uzun sürmeyecek, hayatında hızlıca aksiyon alabileceksin. Kendini yenilemenin tam zamanı. Sağlık için spora başlayabilir, kilo verebilirsin. İmajında büyük değişiklikler yapmak için ekimin 2. yarısını beklemen gerekecek.

kova

Kova Burcu:

Kendini daha iyi ifade edebileceğin, kararlı, güçlü ve bir o kadar da huzurlu bir döneme giriyorsun. Yaşam feslefen değişiyor, olaylara çok farklı bir boyuttan bakmayı deneyebilir ve başarabilirsin. Kariyerinle ilgili değişiklikler yapmak için harekete geçebilirsin. Bununla ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsin. Seni rahatlatacak hobilerle yönelebilirsin. İlişkisin varsa ilişkinde, yoksa sosyal çevrende daha ılımlı ve uzlaşmacı olabilirsin.

balik

Balık Burcu:

Ekimle birlikte sabırsızlıkla beklediğin refaha kavuşuyorsun. Borçlarını kapatabilir, ihtiyacın olan para desteğini alabilirsin. Daha yüksek maaşlı bir işe girebilir veya iş yerinde terfi alabilirsin. Korkularını yeneceğin bir döneme giriyorsun. Hayattan daha çok keyif almak isteyeceksin, böylelikle yapmaktan keyif aldığın hobilerine daha fazla zaman ayırabilirsin. Tatil planları yapabilirsin, ilişkini daha da heyecanlı boyutlara ulaştırabilirsin.

gif kaynak: sugarspace.com

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir