Trend

2016 Kasım – Aylık Burç Yorumları

Kasım ayını güzel enerjisiyle karşıladık. Peki bu ay gökyüzünde neler olacak, bizleri neler bekliyor? 2016 Kasım Aylık Burç Yorumları hazır. :)

Bu ay hepimize dilediğimiz güzellikleri getirsin. Keyifli okumalar.

koc3

Koç Burcu:

Satürn’ün aylardır eğitim, iş ve özel hayatın üzerinde yarattığı baskı ve tıkanık hissi Venüs’ün etkisiyle yavaş yavaş azalıyor. Daha çok sosyalleşeceğin bir dönem seni bekliyor. sürpriz seyahatlere hazırlıklı olmalısın. İş hayatındaki belirsizliği sona erdirecek fırsatlar eline geçebilir. Dikkatli davranmalısın.

boga2

Boğa Burcu:

Kasımda aşk başka olacak senin için Boğa. Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya devam ettiğin ilişkide evlilik kararı veya teklifi alabilirsin. İş konusunda da yeni atılımlar için cesaretlenebilirsin. Fazla para harcamamaya dikkat et; kasım ayında seni bekleyen güzel gelişmelerin keyfini çıkar.

ikizler

İkizler Burcu:

Bu ay kendini çok daha mutlu ve enerjik hissedeceksin. Senin için yepyeni bir dönem başlıyor. Keyfini çıkarmaya bak. Ayın ortasına dikkat, biraz canın sıkılabilir ama hemen toparlayacağından hiç şüphen olmasın. İş yerinde terfi alabilirsin, maddi durumun yavaş yavaş düzeliyor. Bu havalarda sağlığına dikkat etmelisin. Ay sonuna doğru Eros, oklarını kalbine kalbine saplayacak.

yengec2

Yengeç Burcu:

Spora başlamak için harika bir dönem senin için. İstediğin fit vücuda kısa sürede sahip olabilirsin. Bekarsan yeni bir aşk, kapını çalacak. Hali hazırda bir ilişkin varsa güzel haberler alabilirsin. Hayat enerjin çok yüksek olacak. Ay ortasında sağlığına biraz daha dikkat etmelisin. Yeni projeler için aranan isim sen olabilirsin, şansın çok yüksek.

aslan1

Aslan Burcu:

İşle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağın bir ay seni bekliyor. Çalışmalarının meyvesini kasım ayında toplayabileceksin. Evini değiştirebilir veya dekore edebilirsin. Aile içinde ilgilenmen gereken kişiler olabilir. Ay ortasında ilişkiler konusunda birtakım sınava tabi olabilirsin. Spora ve diyete başlamak için yılın en uygun dönemini kaçırma.

basak

Başak Burcu:

Bekarlar aşkı bulacak, aşkı bulanlar nişan, evlilik hazırlıklarına girecek, hali hazırda evliler ise çocuk planları yapmaya başlayacak. Çok keyifli bir dönem seni bekliyor Başak. Yeni hobiler edinebilir, eğitimlere katılabilirsin. İş yerinde daha mutlu ve huzurlu olacaksın bu ay. Seni gören ”ay bu ne enerji” diye soracak. Hadi yine iyisin.

terazi

Terazi Burcu:

Derin bi ohh çekmenin tam zamanı Terazi. Belirsiz bir dönem sona eriyor. Yeni bir işe başlayabilirsin hatta bu iş şehir dışında veya yurt dışında olabilir. Radikal değişikliklere hazır ol. Sevdiklerin güzel destekler alacaksın. İlişkiler konusundaki kararsızlığa noktayı koyacaksın. Maddi anlamda çok fazla açılmamaya dikkat et.

akrep

Akrep Burcu:

Önemli kararlar almanın arifesindesin. Şartları iyi değerlendirirsen bu işten çok başarılı çıkacaksın. Değerlendiremezsen pişman olabilirsin, dikkat. Hedefinde kararlı bir şekilde ilerlemeye devam et, ekim ayında yarım kalan işleri tamamlamak için eline fırsatlar geçecek. İlişkilerde tamam mı-devam mı? sorusuna cevap arayacağın ve netleştireceğin bir ay olacak senin için kasım.

yay

Yay Burcu:

Yorucu, sıkıcı geçen ayların ardından dinlenme ve düşünme vakti geldi Yay. Kariyerinde beklenmedik değişiklikler olabilir. Bunun sonucu seni olumlu da etkileyebilir, endişeye gerek yok. Enerjini yeniden toplamaya başlıyorsun. Sağlığına daha çok dikkat edeceksin, bunun için spora ve diyete başlayabilirsin. Seni gereksiz yere geren insanlardan uzaklaşmak için iyi bir dönemdesin.

oglak

Oğlak Burcu:

Bolca destek göreceğin ve destek vereceğin bir ay seni bekliyor. Sosyal yaşamın biraz daha hareketlenecek. Yeni bir işe veya projeye başlayabilirsin. İlişkilerindeki çıkmazlara son vermek için elinden geleni yapacaksın. Başarılarınla çevrende saygınlık kazanacaksın. Kasım ayı, senin için destek ayı olacak. Sen yeter ki ilk adımını at.

kova

Kova Burcu:

Sosyal ilişkilerinde ufak krizler atlatabilirsin. İnsanların seni yanlış anladığını ve aldatıldığını düşünebilirsin; ama sakin olmakta fayda var, hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Bu ay biraz yalnız kalmak isteyebilirsin. Kariyerinle ilgili güzel gelişmeler kapıda. İstediğin profesyonel desteği bu dönem almanda fayda var. Ay sonuna doğru, senin için önemli birinden sürpriz bir hediye alabilirsin.

balik

Balık Burcu: 

Maddi olarak derin bir ohh çekme zamanı geldi Balık. Kendini bu dönem daha çok beğeneceksin, egon tavan yapacak. Bu ay, hayattan daha çok keyif almak isteyeceksin. Hobilerine yönelebilir, spora başlayabilir, kışlık giyim alışverişi yapabilirsin; fakat parasal olarak çok açılmamanı öneririz. Bekarsan yeni kişilerle tanışabilir ya da ilişkini daha heyecanlı yaşayabilirsin.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir