Anneler GünüHediye Önerileri

Anneler Günü’nü Unutulmaz Kılacak Hediyeler

Anneler Günü hediyesi hala hazır olmayanlara, bu anlamlı günü unutulmaz kılmak için yardımcı olabilecek hediye önerileri derledik.

Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da yaklaşan Anneler Günü sebebiyle yine bir “hediye çıkmazı” durumu yaşanmaya başladı. Üstelik son hafta yaşanacak kaos sebebiyle daha önceden gözünüze kestirdiğiniz hediyeler de hızla tükenecek. En iyisi hediye seçimi sürecini son günlere bırakmadan halledip son gün hediye seçme stresini yaşamamak olacaktır.

Kendinden çok sizin iyiliğinizi düşünen, bir yeriniz acıdığında sizinle birlikte acı çeken en değerli varlığınız annenize unutulmaz bir teşekkür etmek için en uygun zaman olan Anneler Günü geldi çattı. Peki Anneler Günü hediyeniz hazır mı? Cevabınız ‘hayır’ ise sizin için birkaç önerimiz var. Anneler Günü için en uygun hediye alternatiflerine bir göz gezdirmeden hediyenizi seçmemeniz yararınıza olacaktır. Anneler Günü hediyesi ile birlikte içten bir kutlama yapmayı da unutmamanızı hatırlatırız.

Anneye Sürpriz Yapmak
Anneye Sürpriz Yapmak, Görsel Kaynak: iStock

Anneler Günü İçin Hediye Önerileri

Anneye hediye denildiği anda ilk akla gelen seçenek tabii ki çiçekler. Çiçekler tek başlarına yeterli hediyeler olurken bir yandan da diğer hediyelerin tamamlayıcısı olurlar. Yani anneniz için seçmiş olduğunuz herhangi bir hediye gözünüze zayıf görünürse tek yapmanız gereken yanına bir buket çiçek eklemek.

Konu anne olunca onun zarifliğine yakışır bahar çiçekleri gayet güzel bir seçim olabilir. Ayırca baharın tam ortasına denk gelir Anneler Günü. Bu sebeple de en güzel çiçekler, en güzel formlarındadır.

Annelerimize en çok yakışan: mis gibi kırmızı güller

15 kırmızı gülün özel vazoda hazırlandığı bu aranjman ile anneniz için romantik bir sürpriz yapabilirsiniz. Üzerine yazacağınız notunuz ile birlikte bu duygusal güne daha da mana katabilir, onun gözlerindeki ışıltıya şahit olabilirsiniz.

Dilerseniz bir buket çiçek ya da farklı çiçekler ile hazırlanmış aranjmanları da tercih edebilirsiniz. En güzel aranjmanlara ve en taze mevsim çiçeklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Her tasarımda ayrı zarif, ayrı güzel: orkide

Klasik çiçek aranjmanları ya da saksı çiçeklerinin dışında bir çiçek hediye arıyorsanız, özel tasarım teraryumları ve minyatür bahçeleri tercih edebilirsiniz. Butik çiçekçilerin hazırladığı ve her biri birbirinden özel olarak tasarlanan bu aranjmanlar, annelerinizin uzun yıllar gözlerinin önünden ayırmayacağı, her baktıklarında sizleri anımsatan hediyelerden olacaktır.

Özel tasarım çiçeklerin bir kısmı annenizin adına özel olarak hazırlanabildiği gibi, birçok tasarım da Anneler Günü’ne özel tasarlanmaktadır.

Hem mis kokulu hem tatlı: makaronlu gül kutusu

Eğer çiçek tercihinizi biraz daha ihtişamlı bir aranjmandan yana kullanmak istiyorsanız başka seçenekleriniz de bulunuyor. Yukarıdaki makaronlar ile tamamlanan özel kutudaki kırmızı güller gibi mesela. Hem görünümü ile hem kokusu ile hem de lezzeti ile annenizin bütün duyularına hitap edebilecek bir güzelliğin yalnızca birkaç tıklama uzağınızda olması harika değil mi?

Devir döndü. Artık annelere kek yapma zamanı!

Annesine hala ne hediye alacağına karar veremeyenlerdenseniz, lezzetli sürprizlerle dolu Bonnyfood Anneler Günü kek, kurabiye, çikolata, pasta alternatiflerimize göz atmadan hediyenizi almayın deriz.

Çocukluğumuzun en güzel hatıralarından biridir; okuldan eve geldiğimizde fırında pişen keklerin, kurabiyelerin mis kokusu. Annelerimizin sevgiyle yoğurduğu, mutlulukla hazırladığı bu eşsiz lezzetlerin tadı hala damağımızdadır. Bu sefer onlara lezzetli bir sürpriz yapma sırası bizde. Anneler Günü için özel olarak hazırlanan bu Bonnyfood lezzetinin üzerindeki silindir beyaz çikolatalı keklere Canım Annem mesajı yazılmış ve annelere özel olarak hazırlanmış.

Diyet bozduran hediye: çikolata kaplı taze çilekler

Tatlı annelerimiz, en az kendileri kadar tatlı bir sürprizi hak ederler. Onları mutlu etme sırası madem bize geçti, bunu en tatlı hali ile değerlendirmek gerek. Onlar için taze çileklerin çikolatalar ile buluştuğu ve özel saksı içerisinde bir çiçek aranjmanı gibi düzenlendiği bu lezzeti tercih edebilirsiniz.

Gözlerinde her daim çocuk kaldığımız annelerimizi mutlu etmek için birbirinden lezzetli sürpriz alternatiflerini, yaklaşan Anneler Günü için burada bir araya getirdik. Siz de anneniz için en uygun alternatifi seçebilir, tadı damakta kalan bir jest yapabilirsiniz.

Şık annelerin tercihi: inci takı seti

Anne kolyesi denilince ilk akla gelen malzemeler inci ve sedeftir. İnci, istiridyenin kendini korumaya çalışırken ürettiği bir maddedir ve oluşması yıllar sürer. Tıpkı bir anne gibi emek emek yavrusunu meydana getirir istiridye. Bu muhteşem bir şeydir. Aynı bir annenin evladına karşı olan hisleri, onu gören gözleri gibi. Bu sebepledir ki annelere çok yakışır inci kolyeler, bileklikler ve küpeler. Nesilden nesile aktarılır; anneden kızına, gelinine, torununa yolculuk eder bu kıymetli takılar…

Nostalji seven annelere: müzik kutusu

Müzik kutuları nostaljik hediyelerin en sevilenlerindendir. Dans eden bir çiftin yer aldığı bu tatlı hediyeyi anneniz için tercih edebilirsiniz. Müzik çaldıkça hareket eden ve birbirini öpen bu çift annenize eski günlerini hatırlatacak ve duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlayacak, bizden söylemesi.

Hiçbir parfümün bastıramadığı tek koku: anne kokusu

Anne kokusu diye bir şey var ki her annede farklı ve evladı için bir o kadar güzel. Bu koku annemizin doğal ten kokusu ve favori parfümünün birleşiminden oluşur. Eğer çok risk alacak hediyeler düşünmüyor ancak kaliteden de ödün vermek istemiyorsanız anneniz için onun sevebileceği ya da kullandığı parfümün aynısını satın alabilirsiniz.

Tek bir hediyede karar kılamayanlara: hediye setleri

Eğer tek bir hediyede karar kılamıyorsanız ya da içerisinde annenizin işine yarayabilecek birçok şey olan bir kutu arıyorsanız tek tek uğraşmanıza hiç gerek yok. Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan birçok hediye setini Çiçek Sepeti’nde bulabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek yazılar:

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir