Hediye ÖnerileriAnneler GünüSevgililer Günü

Sevgililer Günü İçin Aşkınız Kadar Tatlı Hediye Önerileri

Aşkın bir tadı olduğu söylenir. Aşık olduğumuzda midemizde kelebekler uçuştuğu için midir yoksa aşk kapımıza dikilirken yemek yemeyi bile unutacak kadar ayaklarımız yerden kesildiği için mi…

Sizce de öyle değil mi? Aşk dediğimiz olgu, tat katmaz mı hayatımıza? O kattığı tatla da dünyamızı tatlandırmaz mı? Aşk, hayatımıza girdiği anda modumuzu değiştirebilen tek duygudur. Çok istersek öfkeyi, neşeyi ya da hüznü gizleyebiliriz belki ama aşkı gizleyemeyiz! Aşık olunca insan, mutluluk kendiliğinden gelir.

Artık yalnızca kendi mutluluklarınız değil, onun mutluluğu da sizin için önemlidir. Hele sizin sayenizde mutlu oluyorsa, değmeyin keyfinize. Onun sevdiği yemekler pişirilir, onun için kekler, kurabiyeler, pastalar yapılır, yemek masaları anlam kazanır çünkü o mutluysa siz de mutlusunuz demektir. Gelir, tam da merkezimize oturuverir birden, ne engel olabiliriz, ne de onsuz yapabiliriz artık, yani olan olmuştur. Sıra gelmiştir bu kaçınılmaz sonun tadını çıkarmaya!

çikolata
Görsel: PopKey

Bu kadar aşkı tanımladığımız yeter. Şimdi sıra onu tüm dünyamıza yansıtmaya geldi. Aşkın tarihi desem hiç şüphesiz ilk aklımıza 14 Şubat gelir. Aşıklara adanmış, aşk dolu bir gün. 14 Şubat Sevgililer Günü o kadar eski bir gelenekten gelir ki, bu günün ruhunu anlayabilmek için gerçekten hikayesini bilmek gerekir. Eğer Sevgililer Günü hikayesini bilmiyorsanız tüm detayları öğrenebileceğiniz yazımız burada.

İşte sizi böyle tatlı duygular denizinde yüzdüren, yüzünüzü güldüren, içinizi ısıtan o aşkın sahibi, bu hafta sizin tarafınızdan ne kadar çok sevildiğini, hayatınızda ne kadar büyük bir yer kapladığınızı ona göstermenizi bekliyor olabilir. Çünkü Sevgililer Günü’ne sayılı bir zaman kaldı. Siz de ona olan aşkınızı anlatmak için yavaş yavaş kolları sıvamalısınız haliyle.

14 Şubat’ta her zamankinden farklı bir hediyeyle Onu şaşırtmak hatta gününe unutulmaz bir lezzet katmak ister misiniz? Birbirinden lezzetli Sevgililer Günü Hediyeleri için size birkaç önerimiz var. Bu hediyeler aşkınız kadar tatlı, sevginiz kadar unutulmaz olacak.

1 – Tatlı Mutluluk Kek Buketi
kek buketi
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Bu Sevgililer Günü için ona kucak dolu bir buket gönderebilirsiniz. Hem de kırmızı ve beyaz güllerden oluşan bir buket. Fakat bu seferki her zamankinden biraz farklı. Nasıl mı? Sevgiliniz bu gülleri yiyebilecek :) Üzeri çikolata kaplı ve gül şekli verilmiş enfes kakaolu keklerle oluşturulan bu buket, sevdiğinizin hem gözüne hem gönlüne hem de midesine hitap edecek.

2 – Tutkulu Kalp Çikolatalar ve Gül
gül ve çikolata
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Sevgililer Günü’nü Sevgililer Günü yapan 3 şey vardır. Çiçek, hediye ve romantik bir not. Lezzetli bir hediye yanında kırmızı bir gül ve özel bir not ile sevgilinize aşkını ilan etmeye hazır mısınız? Bu hediye seçeneği içerisinde fıstıklı çikolatalar var. Mühürlü bir zarf içerisinde de en özel hislerinizi dile getirebileceğiniz romantik mesajınız…

3 – Sürprizli Ördek ve Leziz Düşler Kek Buketi
ördek ve çikolata
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Utangaç aşıklar burada mı? Ne kadar zaman geçerse geçsin onun elini tuttuğunda heyecanlanan aşıklar için utangaç ördek hediyeli ve kalpli bir buket! Frambuazlı çikolata kaplı kakaolu keklerin bir bütün olduğu bu romantik jest ile sevgilinize unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatabilirsiniz.

4 – Kişiye Özel Baş Harf Kurabiyeli Gül Kek Aranjmanı
romantik hediye
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Herkesin sevdiği kendine özeldir. Hepimiz en özel aşkın bizim olduğunu düşünürüz. En çok biz severiz mesela. En başka da biz severiz. Ama bu zaten böyledir! Yanlışlık yoktur. Herkesin aşkı en özeldir ve en özel şekilde kutlanmayı hak eder. Sevgilinizin ve sizin isimlerinizin baş harflerinin yazılı olduğu bu kek aranjmanının tam ortasında ise ‘Sonsuza Kadar Birlikte’ yazıyor…

5 – Seni Seviyorum Truf ve Kek Kupası
kupa içinde kek
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Sevgiliye özel olarak hazırlanmış tasarım kupa bardak içerisinde birbirinden lezzetli kekler toplanmış. Seni Seviyorum Truf ve Kek Kupası içerisinde adından da anlayacağınız üzere kakaolu kekler ve truflar var. Sevgilinizin özellikle iş yerine bir hediye göndermek istiyorsanız sizin için oldukça uygun bir seçenek olabilir. Sevgilinizi sıcak bir bardak çay veya kahve eşliğinde, iş arkadaşları ile keklerini paylaşabilir.

6 – Böğürtlenli Çikolata Sürprizli Ayıcık
ayıcık ve çikolata
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Nedendir bilinmez ayıcıkları çok severiz. Gerçeğinden bu kadar korkulup da peluşu bu kadar sevilen başka hayvan var mıdır acaba? Her neyse :) Sevgilinize sevimli bir peluş ayıcık göndermek isterseniz, bu ayıcığın yanında bir de hediyesi var. Böğürtlenli çikolataları ile sevdiğinizi sizin yerinize öpmeye giden sevimli ayıcık, sevgilinizi mutluluk rüzgarına yakalatacak.

7 – Aşk Fısıltısı Kek ve Kurabiye Aranjmanı
sevgililer günü için kurabiye
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Yukarıdaki fotoğrafa iyi bakın. Siz de kendinize benzettiniz mi o beyaz çikolata kaplı kurabiyeleri :) Baya baya aşıkken siz değil mi o :)

8 – İlan-I Aşk Çikolata

seni seviyorum kurabiye
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Bu çikolatayı sevgiliniz yemeye kıyamayacak! 9 adet çikolata üzerinde Seni Çok Seviyorum cümlesi hecelenmiş.  Şık kutusu içerisinde sevgilinizi mutlu etmek için hazır!

9 – Sevimli Ayıcıklı Kucak Dolusu Kek Buketi
ayıcıklı çikolata
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Yine bir ayıcık ve kekler :) Sevimli ayıcık, sevgilinize sizin için kırmızı gül şeklinde kekler götürüyor. Kucağına aldığı bu kekler ile siz de sevgiliniz için mutluluk verici bir sürprizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

10 – Kişiye Özel Ahşap (Ceviz) Kutulu ve Çantalı Çikolata
kutulu çikolata
Fiyat ve Satın Alma Detayları İçin Buraya Tıklayın!

Sevgililer Günü’nde lezzetli hediyeler yalnızca kadınlara özel değil elbette. Yukarıdaki bütün kek, kurabiye ve çikolataları erkeklere de gönderebilirsiniz. Ancak bazı beyler romantizmden ziyade şıklığı severler. Onlar için hazırlanan bu özel çikolata aranjmanı herkesi kıskandıracak türden. Ceviz ağacından yapılan ahşap kutusu üzerinse sevgilinizin ismini yazdırabilme şansınız olan bu çikolata kutusu içerisinde çok çeşitli lezzetler yer alıyor.

Sevgililer Günü için sevdiğinize lezzetli bir hediye göndermek istiyorsanız sizi Sevgililer Günü Kek ve Kurabiyeleri sayfamıza davet ediyoruz.

Aşkınızın tadı damağınızdan silinmesin! :)

sevgililer günü hediyesi

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir