Hediye ÖnerileriBabalar Günü

Babalar Günü’nde Alınabilecek Hediyeler

Babalar Günü için ne hediye alınır? Babaya hediye seçerken nelere dikkat edilir? Tüm sorularınızın yanıtları bu yazıda!

Baba ilk oyun arkadaşı, ilk suç arkadaşı ve ilk aşktır. Yorgun argın işten eve gelip de yine de evlatlarıyla türlü oyunlar oynayan, her sıkıntılarında yanlarında olmaya çalışan, onların üzgün oldukları her anı hafızalarından silmek isteyen babalar vardır. Hatta bazı babalar vardır ki; onlar hem anne hem de babadırlar.

Doğumumuzu 4 gözle bekleyen, kapılar ardında “Harun Bey müjde! Bir kızınız oldu!” cümlesini duyabilmek için turlar atan. İlk yürüdüğümüz anı zihnine kazımış, baba dediğimiz her an kalbi hoplayan bir adam o. Her daim güçlü olan, olamadığı anlarda bile kendini öyle olmak zorundaymış gibi hisseden, hep veren ama almayı aklına getirmeyen, kaç yaşında olursan ol her zaman başın sıkıştığında kolları senin için açık olan, verdiği sözleri hep tutan ilk kahramanımızdır babalarımız. Bu yüzdendir ki baba kelimesi doğruluk için kullanır. Çok baba adamdı deriz iyi adamlar için. Baba bir tatil beni bekliyor deriz en güzel tatillerimiz için. 

İşte bu gün de o babaların günüdür. Babalarımızın kıymetini bilmek, bizlere verdikleri bütün nimetler için teşekkür etmek içindir. Her yıl haziran ayının 3. haftasının pazar gününde kutlanan Babalar Günü oldukça önemli bir gündür. Birçok kişi için, birçok özel günün sponsoru olan babalarımızın günüdür. Onlarsız diğer günler bile kusursuz kutlanamaz anlayacağınız.

Babalar günü
Görsel: Giphy

Aslında Babalar Günü’nün de de tatlı bir hikayesi yok değildir ancak şuan için bizim konumuz bu değil. Eğer Babalar Günü anlam ve önemi ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız ilgili yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Babalar Günü Hediyesi Nasıl Seçilir?

Babaya hediye fikirleri bulmak her zaman kolay değildir. Ne kadar fayda sağlayan veya duygusal olan bir hediye seçeceğinize karar vermek pek kolay değildir. Siz de bu özel günde kahramanınız babanız için sevginizi gösterecek bir hediye hala bulamadınız mı? Babalar Günü için hediye seçerken babanızı düşünmeniz ve hediyeyi ona verdiğinizde yüzünün alacağı ifadeyi hayal etmeniz gerekiyor. Vereceğimiz birkaç Babalar Günü hediye alternatifi ile sizlere bu zorlu süreçte yardımcı olmaya çalışacağız. Tabii ki alternatifler arasından seçim yapmak yine size düşüyor. Bu yüzden farklı zevklere hitap edebilecek hediyeleri derledik.

Babaya yapılabilecek sürprizler arasında en güzeli ona lezzetli bir sabah kahvaltısı hazırlamaktır. Gazetelerin spor ekleri önceden hazırlanmış, ekmekler kızartılmış ve demli çaylar bardaklara konulmuş. İşte bu! Bunun dışındaki hediyelere gelecek olursak ilk olarak Babalar Günü hediye alternatifi genç yaşlı, kadın erkek herkesi aldığında etkileyen güzel bir çiçek buketi olacaktır.

Babalar Günü Çiçekleri

Sakın babalar çiçek sevmez diye düşünmeyin! Bu da bir diğer yanlış inanıştır. Çiçek sevmeyen bir baba düşünülemez.

Babanızın aldığınız çiçeği çalışma odasında ya da ofisinde yetiştirmesi, her gün ilgilenmesi, gün içinde birçok kez ne kadar şanslı bir baba olduğunu düşünmesine yol açacaktır.

Bir de o buket yeniyorsa değmeyin keyiflerine! Tatlı mı tatlı bir meyve sepeti ya da kek buketi, Babalar Günü’nü unutulmaz kılmak için son derece uygundur. Bir baba için hediyeden daha iyi bir şey varsa o da yenen bir hediyedir. :) Babalar Günü çiçekleri yazımızı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu hediye siparişlerinin en güzel yanı ise birçoğunun özelleştirilebilir alanının bulunması. Yani gönderdiğiniz kek buketi içerisinde bulunan keklerin üzerine eklenen şekerli harf detayları ile babanıza mesajınız iletilebiliyor. Tatlı Babalar Günü hediyelerinizin yanına başka bir hediye daha ekleyerek, bu özel günü daha da güzelleştirebilirsiniz.

Şık Babalara Hediyeler

Baba deyince, akla ilk olarak beyaz gömlek, kravat ve kol düğmeleri geliyor.  Küçükken işten eve dönmesini dört gözle beklediğimiz, geldiğinde ise odamızdan koşup ona sımsıkı sarıldığımız babamızın yakaları kolalı bembeyaz gömleği, hafifçe gevşetilmiş kravatı ve manşetlerinden parlayan kol düğmeleri birçoğumuzun hafızasında yer etmiştir.

Babalar Günü hediye setleri, karizmatik babaları oldukça sevindirecek bir hediye alternatiflerinden. Şık bir babanın olmazsa olmazı cüzdan, kemer, kartlık ve özel anahtarlık bu set içerisinde babalar için hazırlandı.

Yıllar geçse de giyim kuşamına özen gösteren babalar için Gömlek, kravat, kol düğmesi ürünlerinin yer aldığı Babalar Günü için hazırlanan hediye setleri ile babanıza çok özel bir sürpriz yapabilirsiniz. Dilerseniz setinizi kendiniz oluşturabilir, çeşitli aksesuarlar ile babanız için bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Komik Babalara Eğlenceli Hediyeler

Beysbol  ülkemizde yaygın olarak tercih edilen bir spor dalı olmasa da beysbol sopası satışı hayli yüksek. Babalarımız için bir nevi güvenlik aracı olan esprili bir hediye. Babanızın adı ve soyadına özel olarak hazırlanan bir beysbol sopası ile ona eğlenceli bir hediye seçebilirsiniz.

Ona en iyi baba Oscar heykelini alabilir ve dilerseniz yılın en komik babası seçebilirsiniz.

Nostaljik Babalara Hediyeler

“Ah nerede o eski şarkılar”, “Siz bu dinlediğinize müzik mi diyorsunuz?” Tanıdık gelen cümleler mi? Evet, çünkü bunlar tipik baba cümleleri. O zaman siz de babanıza özlediği müzikleri dinleyebileceği bir pikap hediye edebilirsiniz. Eski valiz şeklinde olan bu pikap ile babanız dilediği 45’lik, long play veya taş plakları dinleyebilecek.

Zaman akıp gidiyor. Bize zamanın kıymetini öğreten babalarımıza da bunu anımsatacak bir hediye verebiliriz. Artık kendisi için daha çok zaman ayırmasını, bizim onun sayesinde yeteri kadar rahat bir hayata kavuştuğumuzu belirtebiliriz. Bunun için tercih edebileceğiniz bir diğer nostaljik hediye de köstekli kol saati! Üstelik bu saatin üzerine dilediğiniz metni yazdırabilirsiniz.

Babalar ve tavla.Birbirini bu kadar güzel tamamlayan ikili pek azdır. Siz de ilk tavlanızı babanızla oynadıysanız bu hediye onun için çok manalı olacak. Üstelik sadece bir tavla da değil, bu bir hediye kutusu. 1. sınıf tavla, oyun için gerekli olan akrilik pulları ve zarları ile hazırlanıyor. Tavla kutusunun içerisinde ise kişiye özel olarak hazırlanan, üzerine ad ve soyad detayı eklenen defter, kalem,anahtarlık ve deri cüzdan yer alıyor. Yani aynı hediye ile hem nostaljik hem de işe yarar bir hediye sunabilmeniz mümkün.

Fanatik Babalara Hediyeler

Babalar ve futbol ayrılmaz ikili . Hemen hemen her babanın gönülden bağlı olduğu bir takım vardır. Yoksa hepimizin çocukken forma ile çekilmiş fotoğraflarının bulunması pek mümkün olmazdı değil mi? Fanatik babalar için tuttukları takımların logo ve renklerinin bulunduğu taraftar hediyelerini tercih edebilirsiniz.

Her Kullanımda Sizi Hatırlatacak Hediyeler

Peki tüm bunların haricinde hediyeniz ile her sabah hatırlanmak ister misiniz? O zaman babanızın işyerinde veya evde sabahları çayını, öğlenleri kahvesini yudumlayabileceği bir kupa bardak seçebilirsiniz.

Bunun dışında özel ajandalar, telefon kılıfları veya günlük hayatında sıklıkla kullandığı herhangi bir gereci tercih edebilirsiniz.

Çocukları ve ailesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babaların Babalar Günü kutlu olsun!

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir