Hediye ÖnerileriBabalar Günü

Babanıza Alınacak En Güzel Ofis Hediyeleri

Sevdiklerimizi mutlu etmek ve onları özel hissettirmek adına hediye almak her zaman güzeldir. Fakat hayatımızda özel bir yeri olan babalarımızı Babalar Günü özelinde mutlu etmek ekstra güzel olacağından hediye seçimini şimdiden düşünmek ve planlamak ayrıca önemlidir. Tabii ki hediye seçmek oldukça zor ve meşakkatli bir iş ve burada önceliğiniz sevdiğiniz kişiye en doğru hediyeyi bulabilmek. Rahatına ve konforuna düşkün babanıza alınacak en güzel ofis hediyeleri bu yazımızda!

Dünya’da resmi olarak ilk kez 19 Haziran 1910 Pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu tarihten sonra düzenli olarak her yıl haziran ayının 3. pazar günü kutlanmaya başlanmıştır. Bu özel günde her zaman yanımızda olan ve sevgisini her an gösteremese de gözlerine baktığımız anda hissettiğimiz babalarımızı mutlu etmek isteriz. Bu nedenle gece gündüz demeden ofis ya da iş yerinde çalışan babalarınıza her gördüğünde sizi hatırlatacak ofis ürünleri hediye edebilir, hem kullanışlı hem de anlamlı hediyelerle Babalar Günü’nü kutlayabilirsiniz.

Babanıza alınacak en güzel ofis hediyeleri:

Notebook Standı

Notebook Standı, rahat bir çalışma ortamına yardımcı olur.

Babanız masa başı bir işte çalışıyorsa gün boyu çok az hareket etmesinden dolayı sırt, kol, bacak ve eklem bölgelerinde çeşitli ağrılar oluşabilmektedir. 5 kademeli ayarlanabilir yükseklik açısı bulunan bu notebook standı sayesinde optimum çalışma performansına ek olarak sırt ve bel ağrılarının önüne geçmede babanıza yardımcı olabilirsiniz. Hediyenizi sipariş ederken babanızı her zaman düşündüğünüzü belli edecek bir not bırakmayı unutmayın :)

Sunum Kumandası

Sunum Kumandası, sunumlarınızı kolaylaştırır.

İşinin gereği sürekli sunum hazırlayan ve o toplantıdan bu toplantıya sürekli sunum yapmak zorunda kalan babalar için harika bir hediye önerisi: Sunum kumandası. Sunum sırasında tek bir yere odaklanmaktan kurtaran ve sunum sırasında babanızın hareket alanını genişletecek olan bu ürün sayesinde slaytlar arasında geçiş yapmak, ekrandaki içeriği büyütmek, videoları oynatmak ve bağlantıları açmak artık çok kolay. Babalar Günü için babanıza alabileceğiniz en güzel ofis hediyelerinden biri bu olsa gerek…

Sümen Takımı

Sümen Takımı, masanıza şıklık ve düzen katar.

Üzerinde yazı yazmaya ve arasında evrak saklamaya yarayan deri kaplı altlıklara sümen denilmektedir. Sümen takımları, çalışma masalarının daha düzenli ve gösterişli görünmesini sağladığı gibi aynı zamanda oldukça kullanışlı ürünlerdir. İş yoğunluğu nedeniyle oldukça karışabilen masaların üzerini düzenlemenizi kolaylaştıran bu takımlardan babanıza hediye ederek masasının daha sık ve düzenli olmasına yardımcı olabilirsiniz. İçerisinde kapaklı Sümen (49x35cm), kartvizitlik, notluk, kalemlik, 2′ li kalem standı, 2 adet kalem, takvimlik ve mouse pad bulunan bu set babanızı oldukça mutlu edecektir.

Masaüstü Vantilatör

Masaüstü Vantilatör, yaz günlerindeki en sevilen yardımcı ürün.

Sıcak yaz günlerinin geldiği şu zamanlarda babanıza hediye edebileceğiniz en güzel ve kullanışlı hediyelerin başında masaüstü vantilatör gelmektedir. 3 kademeli ayarlanabilen soğutma sistemi, uzaktan kumandası, oda sıcaklığını gösteren termometre, saat, alarm ve otomatik kapanma özellikleriyle bu yaz babanızı serinletecek bir hediye verebilirsiniz.

Aroma Difüzörü

Aroma Difüzörü, ortamın havasını güzelleştirir.

Aromaterapi amaçları için kullanılan difüzörler, uçucu yağlarla eşleştirilir ve bu sayede uçucu yağlar buharlaştıralarak aroma verici havanın yayılmasını sağlar. Babanızın çalışma masası için hediye edebileceğiniz bu ürün sayesinde babanızın çalışma ortamındaki hava daha temiz, kaliteli ve oldukça hoş bir kokuya sahip olacak.

Bel Destek Yastığı

Bel Destek Yastığı, daha konforlu bir çalışma ortamı için yardımcı olur.

Ofiste masa başında çalışmanın en büyük zorluğu hareketsiz kalmanın getirdiği bel, sırt ve boyun ağrılarıdır. Babalar Günü’ne özel olarak seçeceğiniz bel destek minderleri sayesinde babanızın rahat ve daha konforlu bir çalışma ortamında olmasına yardımcı olabilirsiniz. Farklı boyutlarda ve kalitede olan bu ürünler için babanızın çalışma ortamına en uygun olan boyutta olanı tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Bilek Destekli Mouse Pad

Bilek Destekli Mouse Pad, bilek sorunlarının azalmasını sağlar.

Eğer babanız masa başında ve gün boyu bilgisayar kullanmak zorunda olduğu bir işte çalıyorsa ona bilek destekli bir mousepad hediye edebilirsiniz. Bilek destekli mousepad, bileğin boşta kalan kısmını destekleyerek daha sağlıklı bir şekilde çalışmayı sağlar. Karpal Sendromuna neden olan uzun süreli bilek kullanımının etkilerini azaltarak bilek sinirlerindeki uyuşmayı azaltır ve ağrıların önlenmesine de yardımcı olur. Babanızı mutlu etmenin yanında sağlığına da yardımcı olacak bu ürünü isterseniz kişiselleştirilmiş tasarımlardan seçerek daha özel bir hale getirebilirsiniz.

Rahatlatıcı Ayak Desteği

Rahatlatıcı Ayak Desteği, oturma bozukluklarının engellemesine yardımcı olur.

Ofiste çalışan babanızın oturma şekli ve bunun getirdiği sağlık sorunlarından korumasını sağlamak için ona rahatlatıcı ayak desteği hediye edebilirsiniz. Doğal ahşaptan üretilen bu ürün sayesinde oturma ve şekil değiştirme sırasında oluşan kaymaların önüne geçerek oturuş bozukluklarını engelleyebilirsiniz.

Kahve Makinesi

Kahve Makinesi sayesinde molalarınız daha keyifli geçer.

Ofis çalışanlarının en sevdiği içeceklerin başında kahve gelir ve insanı iyi bir kahveden daha iyi kendine ne getirebilir ki? Kahve tutkunu olan babanızın sabahları ayılmasına yardımcı olacak, diğer zamanlarda ise molalarında tadı damakta kalacak kahveler içmesini sağlayacak bir kahve makine hediye ederek bu Babalar Günü’nde onu sevindirebilirsiniz.

Kupa Bardak

Kupa Bardak, kişiselleştirilmiş seçeneğiyle mutlu eden bir hediye.

Belki de babanızın ofisinde kahve makinesi var ve siz ona her molasında sizi hatırlatacak bir hediye vermek istiyorsunuz. O zaman bu kişiye özel olarak tasarlanan kupa tam olarak aradığınız hediye diyebiliriz. Babanız molalarında içeceğini yudumladıkça birlikte olan fotoğrafınızı görecek ve içi mutlulukla dolacak.

Ajanda Kalem Hediye Seti

Ajanda Kalem Hediye Seti, kullanışlı bir hediye olacaktır.

Ofis hediyesi denilince ilk akla gelen ajanda ve kalem olur. Bu hediyeler pek yaratıcı gibi gelmese de aslında gün içerisinde o kadar çok işe yarar ve kullanılırlar ki belki de verimlilik açısında en iyi hediyelerdir diyebiliriz. Bu açıdan baktığınızda hiçte fena bir fikir gibi görünmüyor değil mi? Siz de babanıza özel olarak tasarlanmış bir ajanda ve kalem hediye ederek bu Babalar Günü’nde esktra mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Kişiye Özel Powerbank

Kişiye Özel Powerbank, şarj sorunlarının çözülmesini sağlar.

Gün içerisinde koşturmadan koşturmaya, toplantıdan toplantıya giden bir de üstüne telefonları neredeyse hiç susmayan babaların en büyük problemlerinden birisi de şarj sorunudur. Sürekli kullanılan telefonun şarjı olur olmadık yerde biter ve tüm işler yarım kalabilir. Bu yüzden babanıza hediye edeceğiniz ve ona özel olarak hazırlanan powerbank, hem çok kullanışlı hem de bu tip sorunları ortadan kaldıran bir hediye olacaktır.

Masa Lambası 

Masa Lambası , masanıza şıklık katar.

Babanız bazı günler geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalır ve siz evde onu beklerken o da bir an önce işlerinin bitmesi için hızla çalışır. Böyle durumlarda babanızın yanında olduğunuzu hissettirecek bir hediye vermek isterseniz masa lambası harika bir hediye olacaktır. Şık tasarımı ve özgün dizaynı sayesinde masasına hava katacak bu masa lambasını hemen sipariş ederek babanızı Babalar Günü’nde mutlu edebilirsiniz.

Ofis Bitkisi

Chamaedorea bitkisi ofisin havasını değiştirir.

Ofislerin ve ofis masalarının en güzel aksesuarı olan ofis bitkileri, hem sağlık açısından hem de görüntü açısından en çok tercih edilen hediyelerin başında gelmektedir. Siz de babanızın çalışma ortamını güzelleştirecek bir bitki seçerek bu Babalar Günü’nde hediye edebilirsiniz.

Babanıza alınacak en güzel ofis hediyeleri için ÇiçekSepeti‘ni ziyaret edebilir, hızlı ve güvenli alışverişin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir