Ev & DekorasyonBahçe Dekorasyonu

Bahçe ve Balkon Mobilyaları: Yazın Keyfini Çıkarabileceğiniz Ürünler

Bahçeler ve balkonlar, temiz hava alabileceğiniz, rahatlayabileceğiniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz alanların başında gelir. Balkonda ya da bahçede bir bardak kahve içmenin keyfi başkadır. Özellikle yaz gelince evin sıcağından bunalıp balkonda soluklanmak paha biçilemezdir. Bu yüzden de balkon ve bahçeleri daha güzel, daha keyif alınası bir hale getirmek gerekir. Biz de, siz evinizi güzelleştirebilin diye en iyi ürünleri bir araya topladık. Açık havanın keyfini doyasıya yaşamanızı sağlayacak bahçe ve balkon mobilyaları, yazımızda sizi bekliyor!

Bahçe ve balkonlar için mobilya seçimi yapmadan önce, bu alanlarda ne tür dekorasyonlar oluşturabilirsiniz biraz ondan bahsedelim.

  • Balkon dekorasyonu için balkon mobilyalarını, balkonda kullanacağınız aksesuarları ve diğer ürünleri özenle seçmeniz gerekir. Bazı aksesuarlar balkonlarda gereksiz kalabalık görüntü oluşturacağı için doğru aksesuarı seçmek önemlidir.
  • Balkonlarda ve bahçelerde kullanacağınız mobilyaları geri dönüştürülmüş ürünlerden oluşturabilirsiniz. Örneğin hiç kullanamadığınız bir kavanozun etrafını ışıklar ile çevirebilir, balkonunuza modern bir hava katabilirsiniz.
  • Bitkiler ve çiçekler ile balkona doğal bir hava katabilirsiniz. Bitkiler sayesinde balona çıktığınızda doğal bir ortamdaymış gibi hissedersiniz. Çiçeklerin mis kokusu ve güzelliği de içinizi açar.
  • Hamak ve salıncak modellerine balkonunuzda yer verebilirsiniz. Böylece hem konforlu hem de şık bir ortam oluşturmuş olursunuz.
  • Ve tabii ki balkon ya da bahçelerde bir yemek masası, oturacak yer alanı oluşturmanız gerekir. Alanın boyutuna uygun olarak ürün seçimi yapabilirsiniz. Böylece alanınızı gereğinden fazla daraltmış olmazsınız.

Bu ufak ipuçlarından sonra gelin, balkon ve bahçelerinizde kullanabileceğiniz ürünler neler, yakından bakalım!

Bahçe ve Balkon Mobilyaları

1-) Çift Kişilik Balkon Salıncağı

Bahçe ve Balkon Mobilyaları
Yazın Keyfini Çıkarabileceğiniz Ürünler, Çift Kişilik Balkon Salıncağı

Balkon ve bahçeler için ilk önerimiz konforu çok sevenler için! Balkon ve bahçe salıncakları, dışarıda vakit geçirirken vaktinizin çok keyifli olmasını sağlayan ürünlerdendir. Konforunuzun en üst seviyede olması için salıncak seçimini alanınıza uygun şekilde yapmanız gerekir. Keyifli bir kitap okuma saati, dinlenebileceğiniz bir kahve saati ya da sadece oturup dışarıyı izlemek için bu tarz salıncak modellerini tercih edebilirsiniz. Balkon salıncağı modelleri arasından zevkinize ve bütçenize göre seçim yaparak açık alanlara heyecan katabilirsiniz!

2-) Farklı ve Dekoratif Süslemeler

Dev Boy Yuvarlak Kasnaklı Deniz Yıldızlı DenizKabuğu Duvar Balkon Bahçe Süsü Ev Dekor Hediyelik Eşya
Balkon ve Bahçelere Dekoratif Bir Hava Katmanızı Sağlayacak Deniz Kabuğu Duvar Balkon Bahçe Süsü

Balkon ve bahçeleri güzelleştirmek için dekoratif süslemeler de kullanabilirsiniz. Özellikle çok fazla duvar ya da düzlük alanınız varsa bu alanları süs eşyalar ile daha modern ve göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. Duvarlardan sarkan ipli süsler, tablolar, aynalar… Tüm bu ürünleri balkonun uygun yerlerine yerleştirebilirsiniz. Böylece balkona çıktığınızda hem evden ayrılmamış gibi hissedersiniz hem de ilham verici bir ortamınız olur. Bahçenize benzersiz bir hava katmanızı sağlayacak dekorasyon ürünlerini online olarak kolayca keşfedebilirsiniz!

3-) Şık Palet Koltuk

Bahçe ve Balkon Mobilyaları
Balkon ve Bahçe Mobilyaları Arasındaki En Şık Ürünleri, Dış Mekan Palet Sahil Minderi

Balkon ve bahçeler için koltuklar da oldukça önemlidir. Sıcak havalarda evin içinde oturmak yerine balkon ya da bahçe gibi açık alanları tercih etmek daha doğru olabilir. Bu yüzden balkon ve bahçelerde koltuklar, minderler, puflar kullanabilirsiniz. Balkon dekorasyonunuza, zevklerinize ve bütçenize uygun bir mobilyayı ÇiçekSepeti’nin geniş ürün yelpazesinde kolayca bulabilirsiniz. Tekli mobilyalar, paletler ile farklı bir atmosfer oluşturan koltuklar, çoklu ürünler… Aradığınız modeli online olarak hızlıca satın alabilirsiniz!

4-) Ahşap Çiçeklik

Lambamboo Ahşap Çiçeklik 48x95
En Güzel Mobilyalar ile Balkonunuza Hava Katın! Ahşap Çiçeklik

Çiçeklik modelleri de tabii ki balkon ve bahçelerde yer verilmesi gereken en güzel mobilyalardandır. Özellikle balkonlarda çiçeklerin dağınık bir şekilde durmaması için çiçeklik modellerini tercih edebilirsiniz. En güzel çiçeklerinizi bir araya toplamanızı sağlayan çiçeklikler aynı zamanda ortama dekoratif bir hava katar. Birkaç katlı, askılı ya da duvara monte edilebilen raf çiçeklik modelleri arasından dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Ayrıca Evinizi Güzelleştirecek Çiçeklik Çeşitleri ve Çiçekler ile Dekorasyon Önerileri yazımıza da göz atabilirsiniz!

5-) Bahçe Mobilyası Takımı

Bahçe ve Balkon Mobilyaları
Balkon ve Bahçelere için Bahçe Mobilyası Takımı

Balkon ve bahçe deyince tabii ki mobilya takımlarından da bahsetmek gerekir. Açık alanların tadını çıkarmak için balkon alanınıza uygun bir mobilya takımını tercih edebilirsiniz. Mobilya takımını isterseniz masa sandalye olarak tercih edip aynı zamanda açık alanda rahatça yemek yiyebilirsiniz. Veya bu takımı koltuklu seçerek istediğiniz zaman açık alanda çay, kahve keyfi yapabilir, uzanıp dinlenebilirsiniz! Tabii ki eğer alanınız yeterince büyükse her türlü mobilyayı aynı anda balkonunuza ya da bahçenize yerleştirebilirsiniz. Sadece alanın çok kapanmamasına, hala havadar olmasına dikkat edebilirsiniz!

6-) Ahşap Hamak

İris Ahşap Hamak Çatısız (Çift Kişilik) 146 cm.  Ladin (Nostaljik Radyo Hediyeli)
Keyifli, Rahat ve Huzur Dolu Bir Şekilde Dinlenmek için Hamak Modellerini Keşfedin

Sıra geldi keyifli mi keyifli bir mobilya olan hamaklara! Özellikle bahçeler için hamaklar oldukça ideal ürünlerdir. Bahçenin gölge bir alanına yerleştirdiğiniz bir hamak sayesinde yazın en sıcak günlerinde bile keyifle oturabilirsiniz. Hem büyükler hem de küçükler için uygun olan çeşitli hamaklar vardır. Kitap okumak, dinlenmek ya da çocuklarla oyunlar oynamak için bahçenize hamak yerleştirebilirsiniz! Böylece aynı zamanda evinizin bahçesinden gökyüzüne bakarak hayaller kurabilir, huzurla oturabilirsiniz.

7-) Bahçe Şöminesi

Bahçe ve Balkon Mobilyaları
Yaz Kış Demeden Bahçenin Keyfini Çıkarmak için Bahçe Şöminesi Çeşitleri Sizlerle!

Bahçelerde kullanabileceğiniz en güzel ürünlerden biri de bahçe şöminesi ve barbekülerdir. Bahar ve yaz aylarında serin akşamları bahçede geçirmek istediğinizde bahçe şöminesi modelleri size çok yardımcı olur. Ateş başında sevdiklerinizle buluşabilir, sıcacık keyifli yaz akşamı sohbetleri gerçekleştirebilirsiniz. Soğuk havalarda bile bahçe keyfinden ödün vermemenizi sağlayan şömineler arasından zevkinize göre seçim yapabilirsiniz! Ayrıca farklı modellerdeki barbeküler ile de bahçe keyfini bir tık ileri taşıyabilirsiniz.

8- ) Makrome Üçlü Saksılık

Bahçe ve Balkon Mobilyaları
Balkonlarda Şıklık Oluşturmanızı Sağlayacak Makrome Üçlü Saksılık

Yine balkonunuza şıklık katacak ürünlerden biri olarak makrome süsleri tercih edebilirsiniz. Hem saksı ve benzeri ürünleri asmak için hem de sadece dekoratif olarak bu ürünlere balkonda yer verebilirsiniz. Makromenin doğallığı balkonunuzu güzelleştirirken aynı zamanda tasarım anlamında da balkonunuza katkıda bulunur.

Bonus: Mis Kokulu ve Göz Alıcı Çiçekler

Dekoratif Saksıda Ficus Gingsey Bonsai ve Kalanchoe
Eşsiz, Göz Alıcı ve Huzur Dolu Çiçekler ile Balkon ve Bahçelere Renk Katın! Dekoratif Saksıda Ficus Gingsey Bonsai ve Kalanchoe

Ve son olarak çiçeklerden bahsetmeden geçmeyelim! Çiçekler hem balkonlar hem de bahçeler için vazgeçilmezdir. Çiçeksiz bir balkon ya da bahçe düşünülemez. Çünkü çiçekler açık alanlara doğallık ve eşsiz bir hava katar. Küçük bir balkonda ya da kocaman bir bahçede bile olsanız orayı güzelleştirecek, uygun çiçekleri bulabilirsiniz. Bu sayede yaşam alanlarınıza yenilik ve canlılık da getirebilirsiniz. Kurutuluş çiçekler, saksı çiçekleri, vazoda çiçekler… Tercihiniz hangisi olursa olsun, evinizi güzelleştirmenize yardımcı olur! Ayrıca bahçelerinizde de hem çiçekler hem meyve ve sebze fideleri ile ufak alanlar oluşturabilirsiniz. Bu alanları dilerseniz hobi bahçesi şekline de getirebilirsiniz!

Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz ÇiçekSepeti’nde bahçe ve balkonlar için gerekli olan her şey VarVar! Mobilyalar, çiçekler, barbekü ve şömine modelleri, masa ve sandalyeler… Yaşam alanlarınızı güzelleştirecek, hayatınıza renk katacak tüm ürünler için ÇiçekSepeti’nin geniş ürün yelpazesine göz atın! Üstelik alışverişinizi uygun fiyatlar ve farklı ödeme seçenekleri sayesinde çok daha kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir