Hediye Önerileri

BAŞ TACI ÇİÇEKLER

Saçınıza aksesuar olarak gerçek çiçek takarak hem doğallığı hem de mis kokusu ile katıldığınız davetin en ‘taze’ davetlisi siz olun! Kim demiş gerçek çiçekleri aksesuar olarak sadece gelinler kullanır diye!

bt2 bt1

Saça çiçek takmak senelerden beri yapılan ve hem baharı hem de masumiyeti gösteren bir aksesuar kullanma biçimi. Son zamanlarda – özellikle Sex & The City’de Sarah Jessica Parker’dan sonra – aksesuarlarda çiçek kullanmak, hem de gerçek çiçek kullanmak son derece moda.

bt3

Saçlarında aksesuar olarak çiçek kullanmak isteyenler için iki seçenek var; yapma çiçek ya da gerçek çiçek kullanmak… Bizim tavsiyemiz tabii ki gerçek çiçekler!

bt4

Saç için en çok tercih edilen çiçek orkide. Evinizde hali hazırda bulunan ya da sevgilinizden gelen orkidenizden bir tane alıp başınızın tacı yapabilirsiniz bu çiçeği.

bt5

Bir diğer saç çiçeği ise – tahmin edebileceğiniz gibi – papatya. Hem masumiyetin hem de saflığın simgesi bu çiçek beyaz bir elbise ile sizi o günün prensesi yapabilme gücüne sahip. Bu çiçeği aksesuar olarak en iyi kullanan ünlü ise tabii ki Drew Barrymore.

Menekşeler de – özellikle mor olanları – saça en çok yakışan çiçekler arasında. Yaseminler ve gerberelar da öyle.

bt6 bt7

Çiçek seçmesi kolay da, bir de saçta gerçek çiçek kullanmanın avantajları ve dezavantajları var tabii.

1. Hiçbir koku az önce koparılmış bir çiçeğin kokusunu geçemez!

2. Yaratıcılığınızı kullanmanızı ve daha da önemlisi sergilemenizi sağlar.

3. Böyle bir aksesuarı kullanmaya evden çıkmanıza 15 dakika kala bile karar verebilirsiniz. Karar verdiğiniz anda evdeki bir çiçeği aksesuar yapmanız an meselesi. Gerçek çiçekleri evinizdeki bir çiçekten veya hediye gelen bir çiçekten alabilir ve hemen takabilirsiniz.

4. Kendinize önceden bir çiçek ayarladıysanız, bu çiçeği taze bir şekilde kullanmak için buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

5. Bu mükemmel aksesuar – evinizdeki bir çiçekten temin ettiğiniz takdirde – bedava!

6. Kendinizin seçtiği bir çiçeği kullanacağınız için gittiğiniz yerde sizinle aynı aksesuarı kullanan biri ile karşılaşmanız neredeyse imkansızdır ve aksesuar olarak gerçek çiçek kullanmak tam bir Heute Couture’dür.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir