Hediye Önerileri

Bayrama Lezzet Katacak Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri

Ramazan bitti, bayram geldi! Bayram sabahı herkes için mutlu, coşkulu ve heyecanlıdır. Çocuklar en güzel giysilerini giyip bekler, büyükler küçüklerin yollarını gözler. Tatlılar da bu güzel günleri daha keyifli hale getirir, güne lezzet katar! Bayramda sevdikleriniz ile birlikte vakit geçirirken gününüze keyif katacak bayram tatlısı ve BonnyFood çeşitlerini tercih edebilirsiniz!

Bayram günleri, herkesin içi kıpır kıpır olur. Biraz telaş, biraz heyecan ve biraz koşturma olur bu özel günlerde. Sevdiklerinizi görmek, onlarla bir arada olmak da ayrı bir mutluluk verir. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da koronavirüs dolayısıyla ailesinin yanına gidemeyenler olabilir. Ama yine de, ÇiçekSepeti ile dilediğiniz zaman sevdiklerinize lezzetli tatlıları ulaştırabilirsiniz! Çayın kahvenin yanına eşlik eden güzel tatlılar ile güne keyif katabilirsiniz. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyenler için; bayram tatlısı ve BonnyFood çeşitleri, lokumlar, çikolatalar, şekerler ve çok daha fazlası, yazımızda sizi bekliyor!

Ayrıca, bayramınıza lezzet katacak bayram tatlısı ve BonnyFood çeşitleri için ÇiçekSepeti bayram şekerleri ve tatlılar sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çikolataları

1-) Antep Fıstıklı Hindistan Cevizli Beyaz Sultan Lokum

Antep Fıstıklı Hindistan Cevizli Beyaz Sultan Lokum 500 Gr
Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri ile Bayrama Renk Katın! Antep Fıstıklı Hindistan Cevizli Beyaz Sultan Lokum

Önerilerimizden ilki, lezzetiyle büyülen bir lokum. Bayram ikramlarının arasında olmazsa olmazlardan biridir lokum. Çayın ve kahvenin yanına lezzet katar. Büyük küçük herkes sever onu. Damaklarda muhteşem bir tat bırakır, yiyen bir daha yemek ister. Siz de hem sevdikleriniz hem de kendiniz için bayram tatlısı olarak Antep Fıstıklı Hindistan Cevizli Beyaz Sultan Lokum tercih edebilirsiniz!

2-) Super Nova Spesyal & Draje Kutu Büyük Boy

Super Nova Spesyal & Draje Kutu Büyük Boy
Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri ile Bayrama Lezzet Katın! Super Nova Spesyal & Draje Kutu Büyük Boy

Tabii ki çikolata kutuları da bayram tatlıları arasında mutlaka yer alır. Karışık çikolataların bir arada bulunduğu kutular herkese hitap eder. Kimsenin hayır diyemeyeceği çikolatalar, bayrama renk ve lezzet katar. Sütlüsü, bitteri, frambuazlısı, beyaz çikolatalısıyla Super Nova Spesyal & Draje Kutu Büyük Boy sayesinde siz de sevdiklerinizin gönlünü alabilirsiniz!

3-) Sonsuz Sevgi Kişiye Özel Mesajlı Kek Aranjmanı

Sonsuz Sevgi Kişiye Özel Mesajlı Kek Aranjmanı
Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin! Sonsuz Sevgi Kişiye Özel Mesajlı Kek Aranjmanı

Bayram tatlısı için lezzetli mi lezzetli BonnyFood çikolatalarını da tercih edebilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizden uzakta bir bayram geçiriyorsanız bu tarz tatlıları onlara gönderebilirsiniz. Ayrıca kendi mesajınızı ekleyebileceğiniz BonnyFood çikolataları, onlara sevginizi hissettirmenizi sağlayacak ürünlerdendir. 24 adet kakaolu silindir kek, 20 adet kırmızı gül kek ve 1 adet büyük kırmızı kalp kurabiye ile hazırlanan Sonsuz Sevgi Kişiye Özel Mesajlı Kek Aranjmanı sayesinde siz de bayramı daha özel bir hale getirebilirsiniz!

4-) Madlen Hediyelik Kutu

Madlen Hediyelik Kutu
Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri ile Bayrama Lezzet Katın! Madlen Hediyelik Kutu

Madlen çikolatalar da en çok tercih edilen ve en çok sevilen çikolatalardandır. Klasikten şaşmayanların tercihi olan Madlen Hediyelik Kutu çikolatalar ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Bitter çikolatanın damakta bıraktığı haz ve sütlü çikolatanın hafif güzelliği sayesinde çay ve kahve saatlerini çok daha lezzetli bir hale getirebilirsiniz! Ayrıca tabii ki bu lezzetli kutuları kendiniz için de tercih edebilirsiniz!

5-) Premium Karışık Çikolata Kutusu

Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri ile Bayrama Renk Katın!
Lezzet Dolu Bayram Sabahları için Bayram Tatlısı ve Çikolatalar, Premium Karışık Çikolata Kutusu

Özel anları sevdikleriniz için daha lezzetli bir hale getirmek ister misiniz? O zaman Premium Karışık Çikolata Kutusu tam size göre! Bu kutu, sevdikleriniz ile birlikte keyifle yiyebileceğiniz ya da sevdiklerinize gönderip onları mutlu edebileceğiniz bir lezzet kutusu. Bademli, fındıklı, kahveli ve frambuazlı çeşitlerin bir arada olduğu çikolata kutusu sayesinde herkesi mutlu edebilirsiniz! Özel dizilimiyle ve zarifliğiyle bu kutu, en zarif, en lezzetli bayram hediyelerinden biri olacak. Ayrıca bu kutu, hem göze hem de damağa hitap ettiği için bayramın yıldızı olacak!

6-) Dışı Kadayıflı İçi Fındıklı Fitil Lokum Special

Dışı Kadayıflı İçi Fındıklı Fitil Lokum Special 500 Gr
Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri ile Bayrama Renk Katın! Dışı Kadayıflı İçi Fındıklı Fitil Lokum Special

Sıradaki bayram tatlısı klasiklerden biraz farklı. Bu bayramda sevdiklerini şaşırtmak isteyenler, farklı tatları denemek isteyenler için Dışı Kadayıflı İçi Fındıklı Fitil Lokum Special iyi bir seçenek olabilir. Lezzetli bir tatlı olan lokumun çıtır kadayıf ile buluştuğu lezzet kutusu, bayramınızı tam bir şölen haline getirecek!

7-) Brownie Lezzetli Kutu

Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri
Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri Sayesinde Lezzet Dolu Bayramlar! Brownie Lezzetli Kutu

Bayram için tercih edilebilecek farklı tatlılardan biri de Brownie Lezzetli Kutu! Çayın, kahvenin yanında ikram edilebilecek güzel bir tatlı olan brownie ile sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Ayrıca 16 adet çikolata süslemeli brownie kekin bir arada olduğu bu kutu ile bayramda yorulmadan sevdiklerinize tatlı sürprizler yapabilirsiniz!

8- ) Ferlife Sweet Special Chocolate 

Ferlife Sweet Special Chocolate (750 Gr).
Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri Sayesinde Lezzet Dolu Bayramlar! Ferlife Sweet Special Chocolate 

Lezzetli bayram çikolatası kutularından biri de Ferlife Sweet Special Chocolate! Özel baskılı kutusunda sunulan bu lezzet, hem sizi hem de sevdiklerinizi çok mutlu edecek. Belçika çikolatasının mükemmelliği çaya ve kahveye eşlik ederken evde müthiş bir mutluluk yayılacak!

9-) Tepsili Fıstıklı Baklava

Tepsili Fıstıklı Baklava - 2700 Gr
Bayram Tatlısı ve BonnyFood Çeşitleri Sayesinde Lezzet Dolu Bayramlar!, Tepsili Fıstıklı Baklava

Şerbetli tatlılardan biri olan baklava, bayramın olmazsa olmazlarındandır. Ama baklava yapmak her zaman herkes için çok kolay olmayabilir. İncecik hamur açmak, kat kat dizmek, şerbetlemek derken tatlıyı yapmak çok uzun sürebilir. Zaten bayram hazırlığı için yorulanların bir de baklava yapmak için uğraşmasına hiç gerek yok! Dilerseniz siz de kendiniz ya da sevdikleriniz için Tepsili Fıstıklı Baklava çeşitlerini tercih ederek işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Lezzetiyle büyüleyen, her çatalda mutluluk yayan baklavalar ile bayramınız çok güzel geçsin!

10-) Mughe Gourmet Baklava Hediye Kutusu

Mughe Gourmet Baklava Hediye Kutusu
Bayramın Olmazsa Olmazı Baklava ile Lezzeti Katlayın! Baklava Hediye Kutusu

Baklava çeşitleri arasında bir diğer seçenek ise Baklava Hediye Kutusu. Farklı baklavaların bir arada bulunduğu bu kutu sayesinde herkese baklavayı sevdireceksiniz diyebiliriz. Fıstıklı kuş yuvası, sultaniye, billuriye, sarma ve fıstıklı bohça olarak 5 farklı çeşitten oluşan bu kutu sayesinde sevdiklerinize mutluluğu gönderebilirsiniz! Ayrıca bu lezzet kutusu ile sevdiklerinizi büyüleyebilirsiniz!

Bonus: Bayram Çiçeği!

Spring of Happiness Flower Box
Bonus: Bayram Çiçeği ile Sevdiklerinizin Yüzünü Güldürün! Smile of Love Flower

Son olarak, özellikle sevdiklerinden uzakta bir bayram geçirenler için bir önerimiz var: Çiçekler! Sevdiklerinizle birlikte mutluluğu paylaşmanızı sağlayacak çiçekler ve çikolatalar ile bu bayramı çok daha güzel bir hale getirebilirsiniz!

Bayramda sevdiklerinize çeşitli hediyeler almak, onlara sürprizler yapmak istiyorsanız ÇiçekSepeti her zaman yanınızda! Ayrıca online veya Mobil Uygulama üzerinden dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz!

Bayramınız keyifle ve lezzetle dolsun!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir