Hediye Önerileri

“Hoş Geldin Bebek” Diyen Çiçek Aranjmanları

Minicik elleri, küçük burnu ve tel tel saçları ile hayata geldikleri andan itibaren en az iki kişinin daha hayatını değiştiren bebeklere merhaba demeye ve taze ebeveynlere mutluluk dilemeye hazır mısınız?

Bebek sahibi olmak insanın yaşamda en derin mutluluklardan birini yaşadığı anlar arasında yer alıyor. Büyük anneler ve dedeler işin en eğlenceli ve tonton kısmı ile ilgilenirken, anne ve babalar da hem hayatlarının en güzel hem de en yorucu dönemine giriyorlar.

yeni doğan
Görsel: iStock

Aslında heyecan kısmı daha erken başlıyor. Anne olacağını öğrendiği andan itibaren anne adayı, içinde bir can büyüttüğünü hissederek çok daha dikkatli, çok daha heyecanlı ve yer yer korkulu günler geçiriyor. Aynı durum elbette baba adayları için de geçerli ancak dürüst olalım. Anne adayı kadar olması biraz zor. Malum karnınızın içerisinde bir can var beyler, lütfen! Özellikle hamileliğin son zamanlarında zor zamanlar başlar. Ağırlaşan beden, tükenen sabırlar. Bu dönemin sona erip hayatlarının en güzel dönemlerine giren anne ve babalara buna ilaveten elbette yeni bebeğe hediye düşünülür. Tabi doğum yapan anne için hastaneye çiçek göndermek de oldukça naif bir düşüncedir.

Anne için son zamanlarını daha mutlu olarak atlatması için düzenlenen baby shower partileri de bu sebeple oldukça önemlidir. (Baby shower partisi hediye önerileri) Baby shower partileri ille ilgili merak ettiğiniz bütün sorularınız için buraya tıklayarak ilgili yazımıza gidebilirsiniz.

yeni bebek
Görsel: The Independent

Bizim geleneklerimize göre yeni ve güzel olaylar her zaman hediyelerle tebrik edilir. Yeni eve hediye alınır mesela, yeni yaşına giren sevdiklerinize hediyeler gönderirsiniz değil mi? Yeni işe başlayan birine de çiçekler gönderilir. Hayata yeni katılan bir bebek için de bir hoş geldin hediyesi alınır. Çiçek aranjmanlarıyla bebeklere kocaman bir hoş geldin derken aileleri mutlu edebilirsiniz.

Çiçek göndermek sizde sadece sevgilinize yaptığınız hoş bir sürprize ve anneler günü hediyesine karşılık geliyorsa güzel bir çiçek aranjmanıyla insanlarda pozitif duygular yaratmanın mutluluğunu kaçıranlardan olabilirsiniz. Tüm özel günlere eşlik edecek çiçek buketleri iyi dilekleri ifadenin en güzel, en içten yollarından birini oluşturuyor. Bebek sahibi olmak bu özel anların belki de en değerlilerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Bebek sahibi olan sevdiklerinize hediye olarak şık bir aranjman göndermek onların mutluluğunu paylaştığınızı gösterebilirsiniz. Dilerseniz yeni doğum yapan ve size harika bir armağan veren eşinize de çiçek hediye edebilirsiniz.

Özel Ana Özel Bir Hediye

“Gülümse sevgilim” adlı aranjman yeni bebeği olmuş babaların eşlerine hediye edebilecekleri sevimli bir çiçek aranjmanı olarak dikkat çekiyor. Yeni anneyi çok mutlu edecek sevimli aranjmanın içerisinde, bebeğe ilk oyuncak armağanı da olabilecek bir peluş ayıcık da yer alıyor. Çiçeklere sarılan ayıcığın yüzündeki şirin gülümseme herkese bulaşmaya hazır gibi duruyor. Bu çiçeklerle aranıza yeni katılan minik varlığa hoş geldin derken, annesini de kutlayabilirsiniz.

İçindeki çocuğu hiç kaybetmeden gerçekten bir çocuğu içinde, kalbinde ve kanında taşıyan bir anne adayına ne kadar da uyumlu çiçekler öyle değil mi?

Renkli Cıvıl Cıvıl Bir Merhaba

Mutluluk Kutusu adlı şık aranjman, turuncu ve pembe çiçeklerin iç açıcı pozitif enerjisini yansıtıyor. Bu aranjman sanki hayatınıza giren yeni renge rengarenk bir gönderme niteliği taşıyor. Başucunda bu aranjmanı gören annenin sevinci ve yaşayacağı pozitif duygular tüm aileyi mutlu edecektir. Yeni bebekle yaşamımıza giren neşeyi ve coşkuyu bu aranjman ile kolayca ifade edebilirsiniz.

Çiçek gönderirken dikkat etmeniz gereken noktalardan biri de nereye gönderim yapacağınız. eğer çiçeği hastaneye gönderiyorsanız bazı birimler canlı çiçekleri kabul etmeyebiliyor. Ancak merak etmeyin bebek çiçekleri yapay da olabiliyor. Yani yapay doğum çiçekleri ile de sevdiklerinizin günün neşelendirebilirsiniz. Eğer çiçek göndereceğiniz birim canlı çiçek kabul ediyorsa, çiçeğin daha sonradan rahat eve taşınabileceği türden olması gerekiyor. Eğer çiçeği hastaneye değil de eve gönderiyorsanız, vazolu çiçeklerin yanı sıra saksılı salon bitkilerini de tercih edebilirsiniz.

Çiçek Gibi Gelen Mutluluk

Aileye katılan yeni bireyin çoğalttığı sevgiyi paylaşmanızı sağlayacak bu aranjman bir önceki seçeneklerden oldukça farklı. Aslında bir çiçek buketi ancak o bildiklerinizden değil aynı zamanda. Kumaştan bir çiçeği andıran bu aranjman aslında içerisinde 1 adet badi, 1 adet önlük, 1 adet şapka, 2 çift çorap, 4 adet penye ağız ve ter bezi ile 1 adet pazen ağız ve ter bezi bulunduruyor. Her biri bir gül şeklinde katlanmış olduğu için de oldukça şık bir aranjman olarak görünüyor.

Anlayacağınız bu çiçek aranjmanı yeni doğan bebeğe birçok kıyafet barındırıyor içerisinde. Eğer çiçekler yerine daha kullanıma dayalı bir hediye tercih etme niyetindeyseniz aradığınız hediye bu olabilir.

yeni doğan bebeğe hediye
Göörsel: Huffington Post

Anne olmanın mutluluğunu yaşayan sevdiklerinize, baba olma heyecanını ve uykusuzluğu aynı anda yaşayan dostlarınıza manevi desteğinizi hissettirmek ve hep yanlarında olduğunuzu dile getirmek için bu mutlu günü kutlamayı unutmayın.

Aynı zamanda hediyenizin yanına bebek kadar masum ve içten hoş geldin mesajınızı da eklemeyi unutmayın. Unutmamanız gereken bir başka nokta da bütün mutluluklar paylaştıkça artıp; zorlukların azaldığı gerçeği… Çiçeğinizle sevdiklerinizin mutluluklarına ortak olup, zor anlarına destek olabilirsiniz.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir