Trend

BONNYFOOD’UN LEZZETLİ KEK BUKETLERİNİ DENEDİNİZ Mİ ?

image (2)

Herkes özel günlerinde sevdiklerine bir buket çiçek gönderir ama bazıları da çiçek göndermenin klasik olduğunu düşünür ve onlara daha farklı bir hediye göndermek ister.

Hem çiçek göndermek hem de yaratıcı bir hediye vermek isteyenler için, BonnyFood  serisini çıkarttık! Bildiğiniz ve sevdiğiniz CicekSepeti.com kalitesi ile, sevdiklerinize gül buketi şeklindeki lezzetli kek buketlerinden gönderin ve onlara çok şaşıracakları tatlı bir sürpriz yapın!

Birbirinden renkli ve lezzetli kek buketleri onlarca küçük kekten oluşuyor. Bu keklerin üzeri gül şeklindeki kırmızı, pembe, beyaz ve siyah çikolata sosu ile kaplı. Pembe olanlar frambuaz aromalı, beyaz olan beyaz çikolatalı ve siyah olanlar ise tatlı bitter çikolatalı.

Cazibeli,Lezzet Şöleni,Sofistike ve Lezzet Patlaması kek buketlerindeki çikolata kaplı ve süslemeli Granny Smith elmalar ve çilekler ile, kakaolu keklerin lezzeti ikiye katlanıyor ve ortaya göz alıcı ve ağız sulandırıcı kek buketleri ortaya çıkıyor!

Siz de sevgilinize kalp şeklindeki Romantik kek buketini hediye edin ve ona unutamayacağı romantik ve tatlı bir jest yapın…

romantik-tatlar-kek-buketi-gr658-1-3

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir