Kampanyalar

Büyük Cuma İndiriminden Ne Alsak?

Yılın en sevilen zamanları ve alışverişin en keyifli olduğu dönem başladı! Birbiri ardına gelen indirimlerin son ayağı ve uygun alışveriş yapmak isteyenlerin son fırsatı olan Büyük Cuma indirimleri tam gaz devam ediyor! ÇiçekSepeti’nin kaçırılmayacak fırsatları için hemen buraya tıklayabilirsiniz. Peki Büyük Cuma indiriminden neler alınabilir?

Tüm dünyada alışveriş rüzgarları eserken indirimlerden neler alabileceğinize dair kafanız karışlık olabilir. Merak etmeyin. Bu yazıda sizler için Büyük Cuma indirimlerinden neler alabileceğinize dair öneriler hazırladık!

Kışın iyiden iyiye hissedilmesi ile birlikte evlerimizde çok zaman geçirmeye başladık. Hal böyle olunca da evin eksiklikleri ya da değişmesini istediğimiz detaylar daha fazla gözle görülür hale geldi. Büyük Cuma indirimleri, ev eşyalarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız sizin için beklenen fırsat olabilir.

Tv Ünitesi
Rafevi Tars Tv Ünitesi 

Evinizin rengine ve tarzına uygun büyük küçük değişiklikler yapabilirsiniz. Mesela televizyon ünitenizi değiştirebilir, koltuk kaplamalarınızı yenileyebilir ya da kırlent kılıflarınızı yenileyebilirsiniz. Yeni biblolar ve dekoratif eşyalar ile evinizi süsleyebilirsiniz.

Uzun zamandır istediğiniz o kitaplığı salonunuza yerleştirebilir belki içini yıl boyunca okumak istediğiniz yepyeni kitaplar ile doldurabilirsiniz.

Hediye Seti
Kişiye Özel 12 Adet Ahşap Renkli Çerçeve ve Kar Küresi

Bol fotoğraflı hediyelik eşyalar ile evinizi kışın soğuğundan duygusal olarak da koruyabilirsiniz. Sevdiklerinizin fotoğrafları ve anılarınızın olduğu çerçeveler ile vitrinleri ve duvarlarını süsleyebilir ya da sevdikleriniz için hediye olarak seçebilirsiniz.

Geç gelen kışa hazırlığınızı tamamlayabilmeniz için müthiş bir fırsat olan Büyük Cuma indirimleri ile dolaplarınızda da küçük bir kutlama yaşanabilir. Dolaplarınıza bakıp eksiklerinizi belirledikten sonra tüm ihtiyaçlarınızı tek bir kalemde satın alıp yılın en karlı alışverişini yapabilirsiniz.

Ayakkabı
Chelsea Modeli Kahverengi Erkek Deri Bot

Botlar, çizmeler, kabanlar, atkı ve bere takımları derken kış için ihtiyacımız olan o kadar çok şey var ki… Kullanmadıklarımızı ayırmak ve yeni kıyafetlerimize yer açmak için oldukça güzel bir fırsat doğabilir.

Bu indirimleri elbette yalnızca kendiniz için değil sevdikleriniz için de değerlendirebilirsiniz. Onlar için ihtiyaçları olan ya da seveceklerini düşündüğünüz hediyeler satın alabilirsiniz. Bu hediyeler kimi zaman kullanmaktan çok mutlu olacağını düşündüğünüz bir ayakkabı, kimi zaman da sürekli kullandığı bir parfüm olabilir.

Parfüm
Burberry Classic Kadın Parfüm

Büyük Cuma indirimleri, kırtasiye malzemelerini sevenler için de oldukça güzel bir fırsat sunacak. Üzerinde isim yazan defterler, kalemler ve ofis malzemeleri ile indirimin keyfini sürebilir, kullanmaya bile kıyamayacağınız birçok yeni malzeme satın alabilirsiniz.

Kalem
Kişiye Özel Kutulu Kalem

Dünya genelinde Black Friday olarak adlandırılan, alışveriş yapmak için yılın en kârlı günü olan Büyük Cuma; moda, kozmetik, ev ve yaşam ya da hediyelik gibi birçok alanda size benzersiz kampanyalar sunarken, bu günü tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için kullanabilirsiniz.

Avantajlı bir alışveriş rotası ile hem ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlar ile satın alabilir hem de sevdikleriniz için hediyeler seçebilirsiniz.

Seni Seviyorum Kolye
100 Dilde Seni Seviyorum Kolyesi

Büyük Cuma indirimleri ile romantizmi doruklara taşıyacak sürprizler de yapabilirsiniz. Sevdiklerinizin isimlerine özel hazırlanmış kişiye özel hediyeler ya da tıpkı bu kolye gibi taşına ışık tutulduğu zaman ortaya çıkan 100 farklı dilden Seni Seviyorum mesajı taşıyan gizemli hediyeler.

En özel indirimler için geri sayım başladı. Giyimden ev eşyasına, kozmetikten hediyelik eşyalara aradığınız her şey Büyük Cuma indirimleri ile ÇiçekSepeti‘nde sizleri bekliyor!

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir