Hediye Önerileri

Çalışmak Artık Daha Zevkli! 7 Dekoratif Çalışma Masası Aksesuarı

Her gün karşısında oturup günümüzün önemli bir kısmını geçirdiğimiz çalışma masalarımız aslında bizleri yansıtır. Bununla da kalmaz verimimiz hakkında fikirler verir. Güzel dizayn edilmiş bir masanın çalışma şevkini artırdığı göz ardı edilemez bir gerçek. Bu nedenle masalarınızı tamamlayacak aksesuarlar ihtiyacınız vardır.

Masasındaki her şeyi eli ile koymuş gibi bulanlardan mısınız yoksa tüm o karışıklık içerisinde kaybolanlardan mı? Peki kıyafet alışverişi yerine ofis malzemesi alışverişine çıkmanın çok başka bir keyif olduğunu fark ettiniz mi? Rengarenk kalemler, boy boy not kağıtları, alınıp da kullanılmaya kıyılamayan defterler ve tüm ofis gereçleri… Bunları düşünmesi bile sizi mutlu ediyorsa bizi takip edin; hepsi benim olsun diyeceğiniz, her biri birbirinden kullanışlı ve güzel çalışma masası aksesuarlarını sizler için derledik!

1 – Ahşap Evrak Rafı Masa Üstü Ofis Organizer

Sürekli dağınık olduğunuz vurgulanıyorsa ya da bu tertibi kendiniz tercih ediyorsanız işte karşınızda son zamanların en güzel ve kullanışlı masa organizer standı! Artık tüm kalemleriniz, defterleriniz, post-it kağıtlarınız ve hatta kartlarınız bir arada ve düzen içerisinde olabilir.

2 – Cep Telefon Bölmeli Masa Üstü Kalemlik

 Cep Telefon Bölmeli Masa Üstü Kalemlik
Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Özellikle çalışırken cep telefonuna çok ihtiyaç duyanların ya da telefonum gözümün önünde dursun diyenlerin çok seveceği bir kalemlik var sırada. Farklı renkleri bulunan bu kalemliğin diğer çeşitlerini görmek için görselin altındaki linki takip edebilir, kendiniz veya sevdikleriniz için isme özel olarak hazırlanan bu telefon bölmeli kalemliğin siparişini verebilirsiniz.

3 – İsme Özel Kalemli Ahşap Sekreterlik

İsme Özel Kalemli Ahşap Sekreterlik

Kendiniz için aldığınız notları bir arada tutacağınız ve toplantılara giderken elinizden düşürmek istemeyeceğiniz bu sekreterlik kağıt tutucu oldukça şık. Ahşaptan hazırlanan bu ürün aynı zamanda yanında yine isme özel olarak hazırlanmış bir tükenmez kalem ile birlikte gönderiliyor.

4 – Haftalık Planlayıcı

Haftalık Planlayıcı
Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Haftalık planını önceden hazırlayanlar bilir, bu şekilde kendinizi ayarladığınız ve tüm haftanın planlarını aynı anda görebildiğiniz zaman, istediğiniz her şeye vakit ayırabilmek imkansız değildir. Yapmanız gereken şeyleri unutmamanız ya da aynı anda birden fazla plan yaparak işleri birbirine karıştırmamanız için bu ürün tam sizlik.

Kendinizi ve gününüzü planlamanıza yardımcı olacak bu şık defteri kendiniz için sipariş edebilir ya da çok hoşuna gideceğine inandığınız bir arkadaşınıza hediye olarak gönderebilirsiniz.

5 – Kişiye Özel Çok Renkli Yuvarlak Fosforlu Kalem

Kişiye Özel Çok Renkli Yuvarlak Fosforlu Kalem
Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

En çok kaybolan ve herkesin sahiplendiği fosforlu kalemler ile tanışmamız okul yıllarına dayanıyor. Önemli cümlelerin altını çizeyim diye tüm kitabı rengarenk boyadığımız bu fosforlu kalemler yalnızca size özel. Üzerinde adınızın yazdığı ve en çok kullanılan 5 rengin bir araya getirildiği fosforlu kalemler çalışma masası aksesuarı olarak masanızın eksik yanını tamamlayacak.

6 – Kişiye Özel Kalemler

kişiye özel kalem
Kalem çeşitlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

En şık ofis ürünlerinden biri olan kalemler aynı zamanda son derece kaliteli hediyelerden de biridir. Tükenmez ya da dolma kalemler ile en karizmatik imzaları atabilir, en önemli şeyleri not edebilirsiniz. Farklı markaların farklı modellerdeki kalemlerine ÇiçekSepeti’nde ulaşabilir ve buraya tıklayarak dilediğinizi seçebilirsiniz.

7 – Kişiye Özel Fotoğraflı Masaüstü Kalemlik

Kişiye Özel Fotoğraflı Masaüstü Kalemlik
Ürün detaylarını görüntülemek ve satın almak için tıklayın!

Bazı günler çok yoğun çalışırız, yoruluruz, hatta bazen başaramayacağımızdan endişelendiğimiz anlar olur. Böyle zamanlarda sevdiklerimizi düşünmek bize mutluluk verir. Tam da bu sebeple her gün kullandığımız çalışma masamız bize sevdiklerimizi de hatırlatsın isteriz. Bazen bir fotoğrafla bazen bir notla bazen de üzerinde sevdiklerimizin fotoğrafının basılı olduğu bir kalemlikle!

Evdeki Çalışma Ortamınız İçin Ofis ve Kırtasiye Ürünleri yazımızla çalışma masası aksesuarı konusunda yeni fikirler edinebilir, aradığınız tüm ürünlere Çiçeksepeti‘nden ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir