Hediye Önerileri

Çay ve Kahve Tutkunları için Farklı Kupa Tasarımları

Çayım, kahvem olmadan güne başlamam diyenler, gün boyu elinde kupasıyla gezenler, kış günlerinde kupasını el ısıtıcısı olarak kullananlar buraya! Güne keyifle başlamanızı sağlayacak, keyifli ve mutlu hissetmenizi sağlayacak özel kupa tasarımları için yazımızın devamına bakabilirsiniz!

Aslında çay ve kahve bardakları boyutundan kulp tasarımına kadar farklılık gösterir. Çay fincanları/bardakları zarif olarak, hafifçe tutulacak ve sıvıyı hızla soğutacak şekilde tasarlanmıştır. Kahve bardakları ise genelde elde tutulacak ve sıcak kalacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca kahve türüne göre de bardağın yapısı değişiklik gösterir. Bizse bugün, birbirinden farklı olan bu bardaklar yerine hem kahve hem çay içmek için kullanabileceğiniz kupa tasarımlarını bir araya getirdik.

Güne harika bir şekilde başlamanızı sağlayacak motive edici, eğlenceli kupa tasarımlarından birine sahip olmak ister misiniz? Ya da en sevdiğiniz insanların bir kupa sayesinde güne güzel ve motive bir şekilde başlamasını? Öyleyse gelin, birbirinden farklı tasarımlara sahip olan ve güne iyi bir şekilde başlamanızı sağlayacak kupa tasarımları neler, bir göz atalım!

Güne Keyifle Başlamanızı Sağlayacak Özel Kupa Tasarımları

Güne bir bardak çay ya da kahve ile başlamak ya da bunu isteyip de yapamamak o günün performansını etkileyebilir. Bir bardak sert kahve ile ayılanlar, çay olmadan kahvaltı yapmaktan hoşlanmayanlar, keyif için kahve içenler… Herkese uygun, herkesin çok seveceği kupa çeşitleri ÇiçekSepeti’nde VarVar! Ayrıca lezzet dolu, yenilebilir çiçek BonnyFood çeşitleri ile de kahve keyfinizi tamamlayabilirsiniz. :)

1-) Kişiye Özel Şiir Kupada Bardak

Kişiye Özel Şiir Kupada Bardak 79929

Şiir sever sevdikleriniz için esprili ve eğlenceli bir sürpriz olan Kişiye Özel Şiir Kupada Bardak, birbirinden farklı sözlerle ÇiçekSepeti’nde sizleri bekliyor! İster en sevdiğiniz şairin en güzel sözünün olduğu bardakla güne başlamak isteyin isterseniz en sevdiklerinizi gülümsetmek… Şiirin hayatına dahil olmasını isteyen herkes için bu kupa bardak güne güzel başlamanın bir basamağı olacak!

2-) Kişiye Özel Kendin Tasarla Kupa

Kişiye Özel Kendin Tasarla Kupa 79905

Bu kupanın kontrolü sizde! Hani bazen bir kupa görüp de keşke burasında da şu yazsa, keşke şuraya fotoğrafımı ekleyebilsem ya da keşke kendi tasarladığım görseli kullanabilsem dersiniz ya… İşte Kişiye Özel Kendin Tasarla Kupa üzerine istediğinizi yapabilirsiniz. Tam anlamıyla kişiye özel kupa bardak anlayacağınız. Tek yapmanız gereken görsel ve metin ekleyerek onları biçimlendirmek. İşte özgürlük bu! :)

3- Tebeşir Kupa Bardak

Tebeşirli Kupa Tebeşir Bardak Yazı Yazılabilir Kupa Çay Kahve Fincanı

Tebeşir Kupa Bardak klasik not alma dönemi bitti! Sevdiklerinize ya da kendiniz için notlar bırakabileceğiniz yepyeni bir alan var artık: kahve kupası. Tebeşir kupa kullananlar post-it’lere ya da not defterlerine değil, kupalarının üzerine not alıyor gün içerisinde unutmaması gereken şeyleri. Masasına bir fincan kahve bıraktığınız arkadaşınız, yerine geldiği zaman notunuzla direk içeceği üzerinden karşılaşabilir ve günü güzelleşebilir. Farklı tasarımı ile bu özel kupa bardak güne keyifli başlamanıza ve bir şeyleri unutmamanıza yardımcı olabilir!

4-) Robocop Tasarımlı Kupa Bardak

Robocop Tasarımlı Kupa Bardak

Robocop şeklinde bir kupa bardağınız olsun ister miydiniz? O zaman Robocop Tasarımlı Kupa Bardak tam olarak aradığınız ürün! 80’lerin unutulmaz film kahramanı Robocop şimdi ofis masanızı süsleyebilir, güne gülümseyerek ve anılarınızı hatırlayarak başlamanızı sağlayabilir ve her bir yudumda sizi mutlu edebilir.

5-) Objektif Görünümlü Kupa Bardak

Objektif Görünümlü Lens Kupa Çelik Kahve Çay Termos Mug Bardak

Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, fotoğraf ile ilgilenmeyi sevenlerin tercihi: Objektif Görünümlü Kupa Bardak! Bu bardak, adından da anlaşıldığı üzere bu bardak fotoğraf makinesi objektifi şeklinde tasarlanmış ve keyifle çayınızı kahvenizi yudumlamanızı sağlar. İlginç kupa bardak modelleri arasında en sevilen türlerden olan objektif kupalar kullanılmaya kıyılamayacak kadar orijinal bir görünüme sahip diyebiliriz! Siz de ister kendiniz için isterseniz fotoğraf sevdalısı arkadaşlarınıza tatlı bir jest yapmak için bu bardağı tercih edebilirsiniz.

6-) Kendi Kendini Karıştıran Kupa

Kendi Kendini Karıştıran Kupa Karışan Kupa Mikser Kupa Mixer Kupa

Artık, çayınızı, kahvenizi ya da herhangi bir içeceği kaşık ile karıştırmanıza gerek yok! Kendi Kendini Karıştıran Kupa, kendi kendini karıştırma özeliği sayesinde hem işinizi kolaylaştıracak hem de yüzünüzü gülümsetecek bir kupa bardak çeşididir. Güçlü motoru sayesinde içeceklerinizi en iyi şekilde karıştırmak için tasarlanmış bu ürün ile siz de keyifle içeceğinizi yudumlayabilirsiniz!

7-) Seramik Bat Mug Kupa Bardak

Seramik Bat Mug Kupa Bardak

Batman, herkesin çok sevdiği ve hayranı olduğu bir filmdir. Peki, çayınızı ya da kahvenizi Seramik Bat Mug Kupa Bardak ile keyifle içmek ister misiniz? Bu bardak, sabahları motivasyonunuzu yükseltecek, keyifli görüntüsü ile kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Onunla ister çay ister kahve için, bu bardak hem görüntüsü ile hem de size anımsattıkları ile gününüzün güzel geçmesine yardımcı olacak!

8- ) Devrilmez Kupa Bardak

Tommee Tippee Devrilmez Bardak / No Knock - Mor

Farklı ve özel kupa bardaklar arasında son önerimiz çok işlevsel olması ile ön plana çıkan Devrilmez Kupa Bardak. İster çocuklar için kullanabileceğiniz isterseniz de kendiniz için tercih edebileceğiniz bu bardak ile artık ıslak kazalara son verebilirsiniz. Güçlendirilmiş özel tabanı sayesinde pürüzsüz olan herhangi bir yapışır ve kolayca kaldırılabilir. Böylece sıklıkla yaşanan devrilme kazalarının önüne geçilir!

Bonus: Termos Çeşitleri

Çay Demleme Aparatlı Porselen Termos(450ml Kamp Matara Termos Gri

Kupa bardaklardan bahsetmişken lafı Termos çeşitlerine getirmeden olmaz! Termoslar sayesinde sterseniz sabah evde çayınızı kahvenizi demleyerek yanınızda taşıyabilir, isterseniz dışarıdan bir içecek alırken kendi termosunuz ile alabilirsiniz. Sıvıları uzun süre sıcak ya da soğuk tutmaya yarayan termos çeşitleri hem sıfır atık yaşamanıza yardımcı olur hem de keyifle istediğiniz zaman istediğinizi içmenize olanak tanır. Siz de hemen şimdi bir termos edinerek sıfır atık yaşamaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Ve eğer, plastikten uzak yaşamanın yollarını arıyorsanız Plastikten Uzak Bir Hayat İçin İhtiyacınız Olan Ürünler bu yazımıza göz atmayı unutmayın!

Sizlere özel derlediğimiz kupa bardak tasarımları arasından dilediğinizi seçebilir, ÇiçekSepeti‘nin farklı ve kolay alışveriş seçeneklerinden faydalanarak bu ürünleri satın alabilirsiniz. Birbirinden güzel ve göz alıcı buket çeşitlerinden eviniz ya da ofisiniz için gerekli ürünlere kadar çok çeşitli ürünler ÇiçekSepeti’nde VarVar! Binlerce ürün arasından birbirinden güzel, indirimli ve kolay kullanıma sahip ürünleri kolayca satın alabilir, istediğiniz gün teslimat seçeneği ile teslimat tercihinizi değiştirerek ürününüzü istediğiniz zaman teslim alabilirsiniz. Unutmayın; ÇiçekSepeti, sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için her zaman yanınızda!

İlginizi çekebilecek bazı yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir