Hediye Önerileri

ÇİÇEK GÖNDERMEK NE DEMEK?

Çiçek göndermek ne demek sorusuna en iyi cevabı eksisozluk’çüler vermiş. eksisozluk.com’da karşıma çıkan ilginç, komik ve bir o kadar da mükemmel anlatılan ‘çiçek gönderme’ eylemi…

–          Ofisinizde çalışırken veya evinizde otururken, kapıya gelen tanımadığınız adamın elinde kocaman buketle adınızı teyit ettirmesiyle, hangi psikolojide olursanız olun sizi şaşırtacak, hayatınızda hoşluk yaratacak, incelikli insan marifeti.

–          Ummayan birine gönderdiğinizde çiçeği alan kişinin dumurunu düşünüp sinsi sinsi sırıtmanıza sebep olan hadise. Bir de bunun sonucunda o mutlu olunca sizde olursunuz tabi.

–          Ufak bir oyuncak ve çikolata eşliğinde gönderilince; gönderileni havalara uçuran şey.

–          Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü ya da yıl dönümü gibi özel günlerde değil de hiç umulmadık bir zamanda sürpriz olarak yapıldığında alıcıyı mest eden hareket.

–          16-25 yaş döneminde istisnalar söz konusu olsa da ben seni seviyorum demenin yolu.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir