Hediye Önerileri

ÇİÇEKLER KONUŞUR…

image

Bazen duygular içinizde tahmin ettiğinizden daha da büyük yeşerir.  Siz fark etmezsiniz, belki de görmezsiniz, öylesine büyümüştür ki artık kelimelere sığmaz hale gelmiştir. İşte öyle bir noktaya geldiyse duygular, sözlerinizden çok daha fazlasına ihtiyaç duymaya başlarsınız. Hele kendinizi ifade edemeyenlerdenseniz, işte o zaman işi uzmanına bırakmak gerekir. Sizin yerinize, sizin duygularınızı, sizden çok daha güzel anlatabilecek tek şey çiçekler J Siz işi onlara bırakın, bakın sizin için neler anlatıyorlar J

Beni mutlu ediyorsun…

image (1)

Bir papatyanın bunu söylediğine inanmıyor musunuz? O beyaz yapraklarının her birinin aslında birer mutluluk perisi olduğunu, sizi mutlu eden varlığa da o sihirli cümleleri fısıldayacağını bilmiyorsunuz demek. Yazık, hâlbuki bir buket papatya ile aslında onun yanında ne kadar mutlu olduğunuzu anlatabilirdiniz. Durun canım, geç kalmadınız, hemen bir papatya buketi ile kapısına dayanın, sonra da gözlerinin içine bakın, gülen gözlerinde sizi anladığını göreceksiniz.

Ben seni seviyorum!

image (2)

Ah o içinizde kalbinizi yiyip bitiren sevgiyi bir dile getirebilseniz, onu tutup kollarından bir götürebilseniz, gözlerinin içine bakabilecek cesareti bir bulabilseniz neler diyeceksiniz değil mi? Aslında üç kelimeden ibaret, bir çırpıda çıkıverecek ağzınızdan ama takılıp kalıyor iki dudağınızın arasına. O zaman alın elinize bir kırmızı gül buketi, tutuşturun onun ellerine, siz söyleyemiyorsanız onlar açsın sizin duygularınızı sevdiğinizin kalbine. Seni çok seviyor desin, kalbinizi açsın. Tabi cesaretiniz varsa!

Sen benim huzurumsun…

image (3)

Kalbinizin sahibi, hayatınızın huzuru, her şeyiniz. Ona söylenecek o kadar çok söz, o kadar çok büyülü cümle var ki aslında, ama yetmiyor anlatmaya değil mi? O zaman lilyum güzelliğinin etkisine bırakın cümlelerinizi, onlar hoş kokularıyla anlatsın sizin yerinize içinizdeki huzuru, sevdiğinizin kulaklarına fısıldasın. Siz de onun varlığının ve bu derin sevginin tadını çıkarın.

Gördünüz mü bu kadar basit aslında her şey! Cümleleriniz yetmiyorsa içinizdekileri anlatmaya, bir çiçek yeter aşkınızı yaşamaya! Siz de içinizden ne geliyorsa bir buket çiçeğe fısıldayın, o da gidip sevdiğinize anlatsın.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir