Hediye Önerileri

ÇiçekSepeti’nde Bu da mı Var? Diyeceğin 7 Hediye

Yazıcıdan USB belleğe, kitaptan ayakkabıya, akvaryum malzemelerinden bisiklet kilidine aradığınız her şey ÇiçekSepeti‘nde! ÇiçekSepeti’nde hala sadece çiçek olmadığını bilmeyen kalmadı. Ama geniş ürün seçeneği yalnızca lezzetli kek buketleri, çikolatalar, hediye ve eşyalar ile de sınırlı değil. Yani ÇiçekSepeti’nde aradığınız her şey var var! ?

Ayrıca, Öğrenci ve Öğretmenlere Okula Dönüş Hediye Önerileri yazımızda farklı hediye alternatifleri de bulabilirsiniz. Dilerseniz kendiniz için satın alabileceğiniz, dilerseniz de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz on binlerce ürün ÇiçekSepeti’nde sizleri bekliyor. İşte, “Yok artık ÇiçekSepeti’nde bu da mı var?” diyeceğiniz ürünler:

1- Skechers

Tişörtlere, sweatshirtlere alıştık. Peki farklı renk, model ve tarzlarda ayakkabılar ÇiçekSepeti’nde var mı? Elbette var! Tarzınızı yansıtabileceğiniz, istediğiniz her an dakikalar içerisinde satın alabileceğiniz en güzel ayakkabılar ciceksepeti.com‘da sizleri bekliyor.

Dünyanın en büyük spor ayakkabı markalarından biri olan, spor ve yürüyüş ayakkabıları ile ön plana çıkan Skechers ayakkabıları ÇiçekSepeti’nden satın alabilirsiniz.

2- Paris Işıklı Kulis Makyaj Aynası

Makyaj Aynası

Güzelliğinize güzellik katacak detaylar da ÇiçekSepeti’nde! Üstelik bu ürünler yalnızca kişisel bakım malzemeleri ile sınırlı değil.

Evinize güzel bir dekor oluşturabilecek ve sizleri her defasında sahneye çıkan bir yıldızmış gibi hissettirebilecek kulis makyaj aynası da ÇiçekSepeti’nde!

3- Çift Taraflı Dekoratif Kara Tahta

Günün menüsü, yapılacak işler ya da yönlendirmeler için kullanabileceğiniz, aynı zamanda kolayca kaldırılabilen ve katlanabilen bir tahta platform mu atıyorsunuz? İşte buldunuz!

Çalışma odanıza, mutfağınıza ya da iş yerinize, nerede isterseniz orada kullanabileceğiniz çift taraflı bu kara tahta standı, ÇiçekSepeti’nde sizleri bekliyor.

4 – Kişiye Özel Nakışlı Saten Gelin Makyaj Sabahlığı

En özel günde, tüm detaylarında özel olması gerekir. Adınıza özel hazırlanmış bu sabahlıkla makyaj esnasında kıyafetinizi korumakla kalmayıp aynı zamanda en güzel fotoğrafları da çekilebilirsiniz.

Düğün öncesi saç ve makyaj hazırlığı gelinler ve arkadaşları için son derece eğlenceli bir zaman dilimini kapsar. Birçok eğlenceli fotoğrafın çekildiği bu anlarda kendi adınızın yazdığı bir sabahlığı giyebilir ya da gelin olacak bir arkadaşınız için hediye bir sabahlık hazırlatabilirsiniz.

5- Oyuncaklar

Oyuncaklar
Oyuncaklar, Tüm oyuncak çeşitleri için buraya tıklayabilirsiniz.

Sizce oyuncaklar sadece çocuklar için midir? Eğitici, öğretici ya da eğlendirici özellikteki oyuncakların yanı sıra, sadece sevdiklerimizden geldiği için manevi değeri olan oyuncaklar da vardır.

Çocuk oyuncakları, evcil hayvan oyuncakları ya da yetişkinler için peluş oyuncaklar… Kime aradığınız önemli değil, tüm oyuncak alternatifleri elbette yine ÇiçekSepeti’nde sizleri bekliyor!

6- Güneş Gözlüğü

Mayo, güneş kremi, plaj çantası, havlu, terlik ve hatta bunları kullanırken plajda okuyacağınız kitap! Hepsi ÇiçekSepeti’nde var! Peki ne eksik? Güneş gözlüğü! Göz sağlığı için oldukça önemli olan güneş gözlükleri aynı zamanda tarzımızın da bir parçasıdır.

Yaz keyfinizi ve gözlerini koruyacak en güzel güneş gözlükleri farklı fiyat, renk ve modeller ile ÇiçekSepeti’nde sizleri bekliyor!

7- Valiz

Bir seyahate çıkmaya hepimizin ihtiyacı var. Peki bunun için valiziniz var mı? Kalın kapaklı ya da kumaş, kabin boy ya da büyük boy, çocuklar için ya da tüm aile için, ÇiçekSepeti’nde boy boy ve renk renk valizler sizleri bekliyor.

ÇiçekSepeti’nde ne ararsan var! Peki sen ne aramıştın?

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir