Hediye Önerileri

ÇİÇEKSEPETİ’NDEN EKİM AYI BLOGGER SÜRPRİZİ

Çiçek Sepeti’nin geleneksel blogger doğum günü sürprizi, bu ay yine çok değerli bir kaleme isabet etti. Profesyonel bir sosyal medya kullanıcısı ve güçlü bir kalem olan Simto Alev, Ekim ayının 20sinde aramıza katılmış, biz de bu önemli günde onun yanında olmak istedik. Yine yaklaşık 15 gün öncesinden araştırmaya koyulan ekibimiz, sevdiği renkleri ve nesneleri öğrenmeye çalıştı, amacımız onun beğenisine sunulabilecek güzel bir çiçek tasarlamaktı.

image (23)

20 Ekim sabahı, tasarladığımız çiçek, doğum gününü kutlamak üzere Simto Alev’ in kapısını çaldı. Fakat, kendisine özel mavi renklerde tasarlanmış olan kartımızı, sürpriz çiçeğimize iliştirmeyi unutunca, çiçek isimsiz bir hayrandan geliyormuşçasına yer buldu kendine :)

image (24)

Bu durumu çabuk fark eden yetkililerimiz, gizli hayranın Çiçek Sepeti olduğunu ortaya çıkardı, kendisine özel tasarlanan kartımız ve bu sevimli hatamızı telafi edecek ekstra bir çiçek ve çikolatayla kendisini tekrar karşıladı, böylece biz Simto Alev’ in doğum gününü 2 kez kutlamış oldukJ Bu keyifli anları Simto Alev’ in ağzından da paylaşalım sizinle:

“Bu sabah henüz yataktan çıkmadığım saatte çalan kapıyı annem açtı. Adımı duydum, imza istedi. “Herhalde sipariş ettiğim şeyler geldi kargoyla” dedim ama annemin masaya bıraktığı şeyin güçlü “tak” sesini duyunca da “o ne ya?” dedim. “Sana çiçek gelmiş” dedi annem. Allah allah? Kim çiçek yollayacak ki bana?

Heyecanla ve merakla kalktım. Çiçek Sepeti logolu not zarfını açtım, içindeki kartı çıkarttım ama o da ne? Kart boş! Kim boş kartla gizemli bir çiçek yollar ki? Biri sürpriz yapıyor olsa bile, en azından bir ipucu iliştirir not olarak. Ben de Çiçek Sepeti’ni arayıp öğrenmeye çalıştım tabii kimin gönderdiğini. Müşteri temsilcisinden aldığım yanıt, “bilgiler gizli olarak gönderilmiş. Bu yüzden bilgi veremiyorum efendim” oldu. Israr etmedim. “Gizli bir hayran” olarak kabul edip, yerleştirmek için darmaduman ettiğim masasında bıraktım.

Yaklaşık 1 saat sonra kapıyı çalansa yine Çiçek Sepeti’ydi. “Sabah arkadaşlar gelmiş ama bu notu bırakmayı unutmuş” deyip, 2. ve daha büyük bir zarfı bıraktı. Beraberinde özür dilemek için 2. bir çiçek ve bir kutu çikolata ile. Ben de tabii olarak açgözlülük yapmadan, bu çiçeği anneme verdim. Çiçek sepeti’ne teşekkürüm, nezaket gereği hediyesi içindir öncelikle.”

Simto Alev, on bu özel günde yapmış olduğumuz sürprizi, güçlü yazılarla dolu bloğunda okuyucularıyla paylaşma nezaketinde bulundu, bu nedenle kendisine tekrar teşekkür ediyor ve sevdikleriyle beraber geçireceği uzun ve mutlu seneler diliyoruz. Simto Alev’ in kaleminden çıkan bu keyifli yazıya göz atmak isterseniz;

http://www.simtoalev.com/tesekkurler-tebrikler-cicek-sepeti/

Çiçek Sepeti, Özel Günler uygulamasıyla, her ay şanslı bir kullanıcının doğum günü, yıldönümü gibi özel ve kutlanmaya değer bir gününü kutlamaya devam edecek. Siz de bu kullanıcılardan biri olmak istiyorsanız, bizi Facebook ve Twitter üzerinden takip etmeye devam edin! Belki bu doğum gününüz, Çiçek Sepeti’ nin size özel tasarımıyla renklenir.

Çiçek Sepeti Sürprizleri devam edecek.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir