Hediye Önerileri

ÇİKOLATA GİBİ BİR SENE OLSA NASIL OLUR?

O bayıla bayıla yediğimiz, bağımlısı olduğumuz, yerine hiç kimseyi, hiçbir şeyi koyamadığımız o dünyanın en tatlı gıdası çikolata, hayatımıza da hükmedebilseydi? Yılımız çikolata gibi geçseydi nasıl olurdu? 2012 dileklerimizi çikolata gibi geçirmek üzerine kuralım istedik, böylelikle tadına doyum olmayacak bir yıl geçirebiliriz belki J

İşleriniz sıcak çikolata gibi kolayca akıp gitsin!

image (3)

Öyle kolay ilerlesin ki, çalıştıkça çalışmak isteyin. Her yaptığınız iş, aldığınız her sıcak çikolata yudumu gibi size büyük bir haz versin. Olumlu sonuçlanan her sonuç içinizi ısıtsın, size müthiş bir keyif versin. Kolayca hallolduğunu gördükçe yüzünüze kocaman bir gülümseme yayılsın.

Sevginizi truff çikolatalar gibi paylaştıkça size tat versin!

image (2)

Öyle çok sevin ki, sevdikçe sevesiniz gelsin. Her yeni truff çikolatanın verdiği haz gibi, sevildikçe sevilmeye doymasın kalbiniz. Çikolata gibi tatlı yeni insanlar tanıyın, hepsi hayatınıza hem renk hem de tat katsın, onları tanıdıkça ve sevdikçe mutlu olun.

Hayatınız madlen çikolatalar gibi düzenli olsun!

image

Hayatınızı size en çok keyif verecek biçimde düzenleyin. Her şey sizin istediğiniz tatta olsun, kimi zaman bitter çikolata gibi yoğun, kimi zaman sütlü çikolata gibi sakin, kimi zaman beyaz çikolata gibi huzurlu geçirin. Hangi gün, hangi şekilde yaşamak istiyorsanız o tadı alın.

Aşkınız dilinize çikolata tadında gelsin!

image (1)

Öyle yoğun yaşayın ki aşkınızı, tadı damağınıza yerleşsin. Her anını çikolata gibi hatırlayın, aşkınızın her dakikası damağınıza yayılsın, tadına doyum olmasın. Varlığı sizi hep gülümseten bir aşkınız olsun, mutluluğunuzu hep hayal ettiğiniz gibi yaşayın.

İşte 2012 çikolata tadında olursa tam da böyle olur! J Umarız her günü size yepyeni bir mutluluk katan bir yıl geçirirsiniz. 2012 sizin en tatlı yılınız olsun! J

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir