Hediye Önerileri

Çocuklar İçin Eğlenceli Oyun Çadırı Modelleri

Özellikle küçük yaşlardaki çocukların bitmek bilmeye bir enerjisi ve oyun oynama isteği vardır. Kimi zaman onlarla dışarıda vakit geçirmeyi başarabilseniz de bazen buna vakit olmayabilir. Evde kuracağınız oyun çadırı modelleri ile çocuklarınızı eğlendirebilir, kamp gibi eğlenceli aktiviteleri eve taşıyarak onun enerjisini atmasına yardımcı olabilirsiniz!

2020 yılının mart ayından itibaren ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle herkesin hayatında pek çok şeyin değiştiğini söyleyebiliriz. Bu değişimleri arasında en büyük farklılıkların da okul ve iş alanlarında olduğunu ve yeni bir iş hayatı, yeni bir okul hayatına başlandığını söyleyebiliriz. Çalışanlar için evden çalışma dönemini, çocuklar içinse evden öğrenme döneminin başladığı günlerde zaman zaman gelen sokağa çıkma kısıtlamaları da enerji patlamalarına zemin hazırladı. Okula gidip arkadaşlarıyla oynayamayan, tenefüslerde koşturamayan çocukların tüm enerjisi de pandemiyle birlikte evde kaldı. Neyse ki, yaşı gereği sürekli oyun oynamak ve eğlenmek isteyen çocuklar için evde kullanabileceğiniz, onların enerjilerini atmalarını sağlayacak ürünler VarVar!

boy in blue and white crew neck t-shirt sitting on green grass field during daytime
Çocuk Oyun Çadırı

Çocukların evde keyifle oynaması için tercih edebileceğiniz oyun çadırı modelleri sayesinde onların evde keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Hatta onların oyun alanlarına farklı ürünler ve oyuncaklar ekleyerek oyun alanlarının zenginleşmesini sağlayabilirsiniz. Farklı renk ve materyallerde oyuncaklar seçerek çocukların hayal dünyalarını genişletmesine yardımcı olabilir, evdeki zamanı onlar için çok daha verimli bir hale getirebilirsiniz!

Oyun Çadırı Modelleri Nasıl Seçilir?

Çocuk Oyun Çadırı Nasıl Seçilir?
Çocuk Oyun Çadırı Nasıl Seçilir?

Oyun çadırı modelleri iyi hoş ama çocuğum için en güzel oyun çadırını nasıl seçeceğim?” diyorsanız merak etmeyin; sıra o soruyu yanıtlamakta! Her bütçeye göre uygun fiyatlı oyun çadırı modellerini ÇiçekSepeti’nin geniş ürün yelpazesinde bulabilir, çocuğunuz için en güzel oyun çadırı modelini seçebilirsiniz! Oyun çadırı seçimi yaparken dikkat etmeniz gerekenleri kısaca şöyle sıralayabiliriz:

  • İlk olarak oyun çadırını seçmeden önce evinizin büyüklüğünü, çadırın bulunacağı yerin alanını düşünmelisiniz. Küçük bir ortamda sıkışacak bir çadır hem sizi hem de çocuğunuzu mutlu etmeyebilir.
  • Eğer eviniz genişse çocuğunuzun belki de uzun uzun vakit geçireceği oyun çadırını büyük seçebilirsiniz. Evinizde çok fazla yeriniz yoksa daha küçük çadır modellerini seçmekte fayda var.
  • Daha sonra çadırın modeline ve desenine karar vermeniz gerekir. Eğer çocuğunuzun çok sevdiği bir çizgi film karakteri, hayranı olduğu bir oyun karakteri varsa ona uygun desenli bir çadır modeli seçebilirsiniz. Pijamaskeliler Oyun Çadırı  ve Prenses Oyun Çadırı gibi modeller, çocukların zevkine uygun olarak hazırlanan karakterli çadırlardan sadece birkaçı!
  • Çocuğunuzun yaşı da oyun çadırı seçimi konusunda tabii ki oldukça önemli. Çok daha küçük yaştaki çocuklar için destekli, kendinden oyuncaklı, üstü açık ya da kapalı olan, güvenlikli oyun çadırı modellerini; daha büyük yaştaki çocuklar için üstü kapalı, dışarıdaymış hissi veren çadırları tercih edebilirsiniz.
  • Oyun çadırını seçtikten sonra oyun çadırıyla birlikte birkaç oyuncak almanızda da fayda var! Çocuğunuzun çadırın içinde oynamasına yardımcı olacak birkaç eğitici oyuncak, kitap veya oyuncak araçları tercih edebilirsiniz.

Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz ve tek tıkla sipariş verebileceğini ÇiçekSepeti sayesinde çocuklarınızın evde geçirdiği vakit çok daha keyifli olacak! Şimdi gelin, birbirinden eğlenceli oyun çadırı modellerine daha yakından bakalım!

Çocuklar İçin Oyun Çadırı Modelleri

1-) Altev Puantiye Desenli Ahşap Çoçuk Çadırı

Altev Puantiye Desenli Ahşap Çoçuk Çadırı Kızılderili Çadırı Oyun Evi Oyun Çadırı Kamp Çadırı Yastıklı
Çocukların Eğlenmesini Sağlayacak Oyun Çadırı Modelleri, Altev Puantiye Desenli Ahşap Çoçuk Çadırı

Oyun çadırları modelleri arasında ilk önerimiz: Altev Puantiye Desenli Ahşap Çoçuk Çadırı! 3-10 yaş aralığındaki çocukların kullanabileceği bir oyun alanı olan bu çadır, çocuğunuz için aynı zamanda bir oyun ve dinlenme alanı da olabilir. %100 pamuk kumaştan üretilen Altev Puantiye Desenli Ahşap Çoçuk Çadırı, hava almasıyla ve terleme yapmamasıyla da oldukça keyifli bir kullanıma sahiptir. Siz de çocuklarınızın keyifle vakit geçirebilmesi için bu çadır modelinden faydalanabilirsiniz!

2-) Pijamaskeliler Oyun Çadırı 

Pijamaskeliler Oyun Çadırı Lisanslı Pijamasks Oyun Evi Çadırı
Çizgi Film Desenli Oyun Çadırları ile Çocukları Mutlu Edin, Pijamaskeliler Oyun Çadırı 

Sıradaki çadır modelimiz çocukların sevdiği bir çizgi film kahramanı temalı! Pijamaskeliler Oyun Çadırı ile kamp keyfini eve taşıyabilirsiniz. Hem kolay bir kuruluma sahip olan hem de çocuğunuzun en sevdiği çizgi film kahramanı ile süslenen bu çadır ile evde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz!

3-) Hedef İtfaiyeci Oyun Çadırı

Hedef İtfaiyeci Oyun Çadırı
Renkli ve Göz Alıcı Çadırlar ile Dikkat Çekici Oyun Alanları, Hedef İtfaiyeci Oyun Çadırı

Hedef İtfaiyeci Oyun Çadırı da çocukların ilgisini çekecek ve onların çok eğlenmesini sağlayacak oyun çadırı modellerinden biri. Hem kolay kurulumu olan hem de açık ve kapalı mekanlarda kullanılabilen İtfaiyeci Oyun Çadırı, çocukların içerisinde mutlulukla oynayacağı bir modeldir. Çadırın içerisine çocuğunuzun ilgisini çekecek ve itfaiyeci temalı birkaç oyuncak alarak çadırdaki keyifli zamanı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz!

4-) Çocuk Oyun Çadırı

Çocuk Oyun Çadırı Çocuk Çadırı Kızılderili Çadırı 140 Cm Çadır
Şık, Eğlenceli ve Farklı Oyun Çadırı Çeşitleri, Çocuk Oyun Çadırı

Çocukların eğlenceli oyunlar oynayabileceği Kızılderili desenli Çocuk Oyun Çadırı, hem evde hem bahçede kullanılabilecek çadır modellerinden biri. Çocukların duygusallık, el becerisi, hayal gücü ve rol yapma gibi yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak olan oyun çadırı modelleri ile siz de çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Şemsiye ve yağmurluk gibi ürünlerin yapımında kullanılan kumaşlardan üretilen oyun çadırı modelleri su geçirmez, leke tutmaz ve silinebilir özellikleriyle de sıklıkla tercih sebebi olur.

5-) Bebek Oyun Çadırı +100’lü Oyun Topu

Oyun çadırı
Küçük Yaştaki Çocuklar İçin Uygun Modeller, Bebek Oyun Çadırı +100’lü Oyun Topu

Sıradaki ürün, biraz daha küçük çocuklar için! Bebek Oyun Çadırı +100’lü Oyun Topu; küçük yaştaki çocukların, yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli oyunlar oynayabileceği çadır modellerinden biri. Katlanabilir, sağlam, hafif, şık görünüşlü ve ergonomik tasarımlı bu oyun çadırı ile çocuklarınız evde keyifli oyunlar oynamasını sağlayabilirsiniz! Bu oyun çadırının kurulumu kolay olduğu için çadırı evde her zaman açık pozisyonda tutmanıza gerek yoktur. Dilediğiniz zaman çadırı katlayıp kaldırabilir, dilediğiniz zaman çocuğunuz için eğlenceli oyunlara ev sahipliği yapabilirsiniz!

6-) Lilabe Bebe Çocuk Oyun Çadırı

Lilabe  Bebe Çocuk Oyun Çadırı Somon
Çocukların Keyifle Oyun Oynayabileceği Oyun Çadırı Modelleri, Lilabe Bebe Çocuk Oyun Çadırı

Sıradaki oyun çadırı evin ya da bahçenin bir köşesinde durabilecek, çocuğunuza ait bir alan oluşturmanıza yardımcı olacak bir model. Lilabe Bebe Çocuk Oyun Çadırı; çocuğunuzun hayal gücünün gelişmesine, onun sosyalleşmesine ve yaratıcılığının artmasına katkıda bulunacak bir modeldir. Aynı zamanda çadırın içinde oynana oyunlar sayesinde çocuğunuzun paylaşma becerisi ve işbirliği kabiliyetlerinin gelişmesi de mümkün. Çocuğunuzla birlikte çadırın içinde resim yapabilir, kitap okuyabilir, film izleyebilir veya onun yalnız başına çeşitli oyunlar oynamasına izin verebilirsiniz. İskeleti çam apacından, dışı %100 pamuk kumaştan yapılan oyun çadırı ile siz de çocuğunuza mükemmel oyun alanını oluşturabilirsiniz!

7-) Pop It Up Garaj Oyun Çadırı

Oyun çadırı modelleri
Farklı ve Temalı Oyun Çadırı Çeşitleri, Pop It Up Garaj Oyun Çadırı

Sıradaki oyun çadırı; dışarıdan bakınca araba garajı gibi görünen, arabayla oynamayı seven çocukların çok hoşuna gidecek bir model! 1 dakikadan az sürede kurulup kaldırılabilen, araba pisti olarak tasarlanmasıyla farklılık oluşturan Pop It Up Garaj Oyun Çadırı, çocukların uzun ve keyifli oyunlar oynamasına öncülük ediyor.

8- ) Prenses Oyun Çadırı

Oyun çadırı modelleri
Çocukların Beğenilere Özel Oyun Çadırları, Prenses Oyun Çadırı

Listemizde son olarak rengiyle ve deseniyle çocukların en sevdiği oyun çadırı modellerinden biri var! Prenses Oyun Çadırı, çocukların eğlenerek oynayabileceği, Prenses kalesi şeklinde tasarlanan bir oyun alanıdır. Bu oyun alanı içerisine farklı Barbie bebekler ve oyuncaklar ekleyerek çocuğunuzun daha eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz!

Birbirinden renkli, eğlenceli ve çok amaçlı oyun çadırı modelleri sayesinde çocuğunuzun evde geçirdiği vaktin çok daha keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Onun sevdiği karakterlerden düz modellere kadar çok çeşitli ürünleri ÇiçekSepeti‘nden bulabilir, hem kendi çocuklarınız hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz!

İlginizi çekebilecek bazı yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir