Ev & DekorasyonDekoratif Ev EşyalarıTrend Ev Tekstili

Evinizin Tarzını Değiştirecek Masif Ahşap Ürünler

Ev dekorasyonunu değiştirmek ve düzenlemek, evde vakit geçirmeyi sevenler için oldukça önemlidir. Ev dekorasyonunda kullanılan ürünler evin havasını değiştirir. Bu yüzden yaptığınız seçimlere dikkat etmeniz gerekir. Biz de bu yazımızda, evinizin mis gibi kokmasını sağlayacak ve evde hoş bir görüntü oluşturacak masif ahşap ürünler neler, onlardan bahsetmek istedik. Bohem ve rustik görünümle oluşturan çeşitli ürünlere yazımızda göz atabilirsiniz!

Masif ahşap nedir diyenler için; masif ahşap, ağacın kesilmesinden sonra ham tomruktan elde edilen ürünlere verilen isimdir. Yani, masif ahşaptan yapılan ürünler, ham bir tomruktan biçilerek elde ediliyor. Kaplamasız, doldurmasız, doğal, saf ve mis kokulu! Bu tarz ürünler genellikle yapıştırıcılar ya da vidalar ile birleştiriliyor.

  • Ağaçların her birinin kendine has yapıları ve desenleri olduğu için masif ahşaptan yapılan her bir ürün eşsizdir.
  • Kolay kolay deforme olmaz ve eskimez ama lekelere karşı daha hassastır.
  • Malzemeleri geri dönüşüme uygundur. Böylece çevreye zarar vermez.
  • Ürüne zımpara yapmaya ve inceltmeye uygundur. Bu sayede tekrar tekrar kullanımı mümkündür.
  • Evlerdeki bağıl nemi %45-57 oranında muhafaza etme özelliğine sahiptir. Böylece bakteri, mantar ve böceklerin üremesini engeller.

Masif ahşabı tanıyıp özelliklerini inceledik, sıra geldi ürünlere! Evinizin her odasında kullanabileceğiniz çeşitli masif ahşap ürünleri ÇiçekSepeti‘nden satın alabilirsiniz. Böylece evinizin dekorasyonunuzu yenileyip evinizi güzelleştirebilirsiniz!

Masif Ahşap Ürünler ile Evinizi Güzelleştirin

1-) Masif Ahşap Kitaplık

Masif ahşap ürünler
Evinizi Güzelleştirebilecek Masif Ahşap Ürünler, Masif Ahşap Kitaplık

Masif ahşap ürünlerin şık bir ağırlığı vardır. Dolayısıyla odanın atmosferini değiştirmede son derece etkilidirler. Büyük bir salonda kullanacağınız büyük bir masif ahşap kitaplık, odanızın retro bir görünüm kazanmasını sağlar. Estetik olarak ön plana çıkan masif ahşap kitaplıklar aynı zamanda doğal bir görünüm oluşmasında da etkilidir. En sevdiğiniz kitaplarınızı, süs eşyalarınızı ve fotoğraf çerçevelerinizi bu kitaplığa yerleştirebilirsiniz. Böylece şık ve hoş bir görüntü oluşmasını sağlayabilirsiniz.

2-) Masif Doğal Ahşap Büyük Duvar Rafı

Bino Masif Doğal Ahşap Büyük Boy 3 Katlı Duvar Rafı, Kitaplık, Terek
Birbirinden Şık Ürünlerle Evinizin Dekorasyonunu Tamamlayın, Masif Doğal Ahşap Büyük Duvar Rafı

Kimi odaların duvarlarında bazı boş yerler kalmış olabilir. Veya mutfak gibi farklı raflara ihtiyacınız olan odalar için depolama çözümlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte bu noktada, hem kullanışlı hem şık olan masif ahşap duvar raflarını kullanabilirsiniz! Farklı kalınlık, derinlik ve boyutlardaki duvar rafları ve dolapları ile evinizi yenileyebilirsiniz. Bu duvar raflarını mutfakta baharatlık, kavanoz ya da mutfak ekipmanlarını yerleştirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca farklı odalarda bu rafları çiçekler, kitaplar ya da dekoratif ürünleri sergilemek için de tercih edebilirsiniz. Mobilyalarınıza uygun renkte ve ihtiyacınıza uygun büyüklükte raflar seçebilirsiniz.

3-) Masif Ahşap Yatak Odası Yanı Izgaralı Raf

Masif ahşap ürünler
Şık, Ergonomik ve Kullanışlı Masif Ahşap Yatak Odası Yanı Izgaralı Raf

Yatak odaları ve çocuk odaları da masif ahşap ürünlerin kullanabileceğini alanlardan biri. Ergonomik tasarımı, sağlamlığı ve şıklığıyla bu ürün çok işinize yarayacak! İçeriği doğal olan bu ürün sayesinde odadaki pek çok eşyanızı bir araya toplayabilirsiniz. Yatak kenarına koyarak komodin olarak, çocuk odalarında kişisel eşyaları toplamak için ya da balkonlarda çiçekleriniz için bu ürünü kullanabilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde kolayca taşıyabileceğiniz bu ürün ile evinizi güzelleştirebilirsiniz.

4-) Masif Ahşap Masa

Ahşap Masif Çalışma Masası
Sevdiklerinizle Şık Sofralarda Buluşmanız için Masif Ahşap Masa

Mutfakta ya da salonda kullanabileceğiniz yemek masaları, sevdiklerinizle bir araya gelebileceğiniz en güzel yerlerden biridir. Arkadaşlarınızla ve ailelerinizle şık sofralarda buluşmak için siz de masif ahşap masaları tercih edebilirsiniz. Doğallığı ile ortama samimiyet katan yemek masası aynı zamanda şıktır da. Sağlamlığı ile uzun yıllar size eşlik edecek olan masif ahşap masaları şık sandalyeler ile birleştirebilirsiniz.

5-) Ahşap Masif Sunum Tepsisi

Masif ahşap ürünler
Hem Dekoratif Hem Kullanışlı Ahşap Masif Sunum Tepsisi

Masif ahşaptan yapılan sunum tepsileri de evinizi güzelleştirebileceğiniz ürünlerden biridir. Masif ahşap üzerine eskitme ve dekupaj çalışmasıyla yapılan bu tepsinin rustik bir havası var diyebiliriz. Tamamen el yapımı olan ürün hem dekoratif olarak çok şık hem de günlük kullanıma uygun diyebiliriz. Sofralarınızı renklendirecek sunum tepsisini uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz!

6-) Masif Ahşap Kedi Köpek Yatağı

Masif ahşap ürünler
Hayvan Dostlarınız için Masif Ahşap Ürünler, Masif Ahşap Kedi Köpek Yatağı

Masif ahşap ürünlerden bahsederken tabii ki sevimli dostlarınızı da unutmadık! Evcil dostlarınızın rahat rahat dinlenmesini sağlayan bu ürün aynı zamanda evinize de güzellik katar. Kayın ağacı ve minderden oluşan bu ürünü kedi ve köpekler için kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü kolayca parçalara ayırabilirsiniz. Böylece dilediğiniz zaman dilediğiniz yere taşıyıp evcil hayvanınızın rahatlığını koruyabilirsiniz.

7-) Masif Ahşap Ayna

Ayaklı Boy Aynası Masif Ahşap 38*145 CM
Evinizi Güzelleştirecek Masif Ahşap Mobilyalar, Ahşap Ayna

Yatak odasında, evin girişinde ya da dilediğiniz yerde kullanabileceğiniz aynaların da masif ahşap olanlarını tercih edebilirsiniz. Odaların rustik bir görünüme kavuşmasını sağlayan masif ahşap ürünler, bakışları kendine çekebilir. Yani aynayı yerleştireceğiniz yeri dilerseniz merkez haline getirebilirsiniz. Ayrıca masif ahşap suya da dayanıklıdır. Bu yüzden ürünü dilediğiniz yerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Evinizin her alanında kullanabileceğiniz, evinizi güzelleştirecek ürünler ÇiçekSepeti’nde sizi bekliyor! Mobilyalardan halılara, aksesuarlardan çiçeklere kadar çok çeşitli ürünleri online olarak satın alabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatlar ve farklı ödeme seçenekleri ile dilediğiniz her şey ÇiçekSepeti’nde!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir