Hediye Önerileri

Doğum Günü Kutlamaları İçin Çiçek Önerileri

Doğum günü; kimi için büyümek, kimi için yaşlanmak, bazıları için özel bazıları için ise alelade bir gün olarak görülür. Ancak ortak bir gerçek var ki, doğum gününde herkes hatırlanmak ister. Bu özel günde sevdiklerinizi en mutlu eden hediyelerden biri de çiçektir.

20-kirmizi-gul-sik-vazo-Icerisinde-at290-1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Çiçek tercihi, karaktere, ruh haline ve en önemlisi gönderdiğiniz kişiyle aranızdaki yakınlık derecesine göre değişir. Peki, sevdiklerinize doğum gününde hangi çiçeği almalısınız? İşte sevgilinize, annenize, arkadaşınız ya da iş ortaklarınız için doğum günü çiçek önerileri…
Bir Taşla İki Kuş Vurun!

Sevgilinize doğum gününde çiçek alarak bir taşla iki kuş vurabilirsiniz! Onun hem doğum gününü kutlar hem de aşkınızı hatırlatmak için mükemmel bir fırsat yakalarsınız. Eğer sevgiliniz uslanmaz bir romantikse kırmızı ya da eflatun gül, en favori mevsimi baharsa papatya ya da kır çiçekleri gönderebilirsiniz. Gösterişi seven bir sevgiliniz varsa lilyum, lisyantus ya da orkide tam ona göre! “Benim sevgilimin bir günü diğerini tutmaz.” diyorsanız ona şöyle ortaya karışık güzel bir çiçek buketi de hazırlatabilirsiniz.

yaz-surprizi-at2331-1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Anneler Saksıda Çiçek Sever

Anneler, bir gün değil her gün hatırlanmak ister fakat doğum günü onlar için ayrı bir önem taşır. Annenizin gönlünü çok seveceği, gözünden sakınmayacağı, çocuğu gibi seveceği bir çiçekle alabilirsiniz. Saksıda orkide, egzotik kaktüs, guzmania, antoryum ya da dieffenbachia annenizin salon ya da balkonuna çok yakışacaktır.

Arkadaşınıza Kaktüs!

Arkadaşlarınıza, içinizden gelen her türlü çiçeği gönderebilirsiniz. Ona ister imalı bir kaktüs, ister sarı laleler ya da papatyalar gönderin. O nasıl olsa her zaman olduğu gibi vermek istediğiniz mesajı anlayacaktır.

seramik-saksida-egzotik-kaktus-aranjmani-at2448-1-9

 

 

 

 

 

 

 

 

İş Ortağına Kırmızı Gül Olmaz

Eğer iş ortağınız ya da partnerinizin doğum günüyse çiçek seçiminde daha dikkatli olmanız gerekir. Yoksa gönderdiğiniz kırmızı güller, iletişim kazalarına sebep olabilir. Siz en iyisi son zamanların en popüler hediye çiçeklerinden olan bonsai saksı çiçeği ya da zarif bir orkideyle ortak ya da partnerinize sevgilerinizi iletin.

Sevdiklerinizi bu özel günlerinde mutlu etmek ve daha fazla seçenek görmek için ciceksepeti.com’a girebilir, bu özel günde harika bir çiçekle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

https://www.ciceksepeti.com/dogum-gunu-cicekleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir