Hediye Önerileri

Doktora Ne Hediye Alınır? (Doktorlara Özel Hediye Önerileri)

Canımızı emanet ettiğimiz doktorlara ne kadar teşekkür etsek az. Peki size tekrardan umut ışığı yakan doktorlarınıza ya da doktor sevdiklerinize meslekleri ile alakalı bir hediye seçmek ister misiniz?

Sağlık sektöründe çalışmak oldukça zordur. Doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısından laboratuvar teknisyenine kadar tüm çalışanların yaşadıkları zorluklar “sağlık” üzerinedir ve bu sebeple oldukça mühimdir. Bu sektörde çalışanlar birçok baskı görürler. Bu baskıyı bazen biz de farkında olmadan doktor sevdiklerimize yaparız. Bu durumla ilgili daha detaylı analizler yaptığımız yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Biz şimdi işin hediye boyutuna geçelim.

doktorlar
Görsel: Scream Queens Wikia – Fandom

Bize en kötü zamanlarımızda yardımcı olmaya çalışan doktorlara ya da doktor sevdiklerinize, “Teşekkür için hangi çiçek gönderilir, hangi hediye daha iyi olur?” diye düşünüyorsanız cevabı yazımızda bulacaksınız.

En kutsal mesleklerden birini yerine getiren doktorlarımız hediyelerin en özelini hak ediyor. Yoğun iş temposu ve stresi altında çalışan doktorları mutlu etmek için hazırlanan doktor hediyeleri ile onların yüzünü güldürebilirsiniz. Bu yazımızda onlar için seçebileceğiniz hediyeleri derledik.

1 – Doktor Tasarım Pasta

Doktorlarımıza en tatlı teşekkürü lezzetli bir pasta ile yapabiliriz. Özellikle doktor yakınlarınızın doğum günleri için bu pastalardan tercih edebilirsiniz. Üzerinde şeker hamurundan stetoskop, yara bandı gibi mesleğine dair nesneler bulunan bu pastalar, özel kutlamalar için en özel seçeneklerden.

2 – Doktora Özel Kupa

Kişiye özel doktor kahve kupası, doktorlarımızın yoğun iş günlerinde çay ve kahve molalarında yüzlerini güldürecek hediyelerden biri olabilir. Yüzlerce kupa çeşidinden dilediğinizi seçebilir, ayrıca bu kahve kupası üzerine hediye edeceğiniz doktorun ismini ve unvanını da yazdırabilirsiniz.

Çiçek Sepetinde bulunan binlerce özelleştirilebilir kupa seçeneğinden sevdiklerinizi en çok yansıtan kupayı seçebilirsiniz.

3 – Yılın En İyi Doktoru Oscarı

Yılın en iyi doktoruna en prestijli hediyeyi gönderin. Evet, belki Oscar ödülleri doktorlara verilmiyor olabilir ama bu sizin onu bu ödüle layık gördüğünüz gerçekğini değiştirmez. Üzerinde yılın en iyi doktoru yazan Oscar doktor sevdiklerinizi çok mutlu edecek bir hediye olacak. Ayrıca çeşitli ek ürünlerle birlikte sürprizinizi daha da tatlı bir hale getirebilirsiniz. Mesela isterseniz doktor oscarı yanına kalp çikolata ekletip gönderebilir, sevdiklerinize bu hediyeyi asla unutmayacakları bir zaman dilimi yaşatabilirsiniz.

4 – Kişiye Özel Doktor Termosu

Onlara sizi hatırlatacak ve verdikleri molaları daha keyifli bir hale getirecek bir hediye arıyorsanız bu termos tam aradığınız hediye. Zorlu bir gün içerisinde yudumlanacak sıcak bir çay ya da kahve veya buz gibi bir su sevdiklerinize size hatırlatsın ister misiniz? Üstelik termosun üzerine istediğiniz ismi ve unvanı yazdırabilirsiniz.

5 – Kişiye Özel Doktor Çikolatası

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım değil mi? Doktor sevdiklerinizin ya da doktor adayı yakınlarınızın günlerine lezzet katacak bir hediye önerisi var sırada. Evet, doktorlara özel çikolatalar. Doktorlara özel hazırlanan çikolatalar stetoskop şeklinde veya tıbbi malzemelerden bazılarının şekli verilmiş halde olabiliyor. Bazı çikolatalar ise fotoğraftaki gibi, kutusu ile özelleşiyor. Bu çikolata kutusu üzerine doktor yakınlarınızın adını ve soyadını yazdırarak oa özel bir hale getirebilirsiniz.

6 – Doktorlara Özel Çiçek Tasarımları

Doktorlara özel hazırlanan minyatür bahçeler, doktor yakınlarınıza verebileceğiniz en şık hediyelerin başında geliyor. Gerek evlerinde, gerekse de ofislerinde severek bakacakları; onlara günün yorgunluğunu atmalarında yardımcı olacak minyatür bir bahçe hediye edebilirsiniz. Çiçek Sepeti’inde bulunan yüzlerce özel çiçek tasarımından birini seçebilir, sevdiklerinize özel olarak tasarlanmasını isteyebilirsiniz. Üstelik mini bahçeniz sizin dilediğiniz tarihte ve saat aralığında sevdiklerinize ulaşabilir.

7 – Doktorlara Özel Duvar Saatleri

Zamanları pek kıymetli olan doktor sevdiklerinize odalarında kullanabilecekleri bir duvar saati hediye edebilirsiniz. Mesleklerine yönelik farklı motiflerle süslenerek hazırlanan bu farklı modeldeki duvar saatleri ile siz de doktor yakınlarınızın yüzünü gülümsetebilirsiniz.

8 – Doktorlara Özel Taş Masa İsimliği

Doktor sevdiklerinizin masalarının üzerinde kullanabilecekleri ve adlarının yazdıkları bu isimlik ile en karizmatik masa sizin doktorunuzun olacak. Doktor yakınınız gün içerisindeki yoğunluğundan masasına çok uğrayamasa da en azından bir masası olduğunu daha sık hatırlayacağı kesin. Nasıldı o şarkı “Gitmesek de görmesek de o köy, bizim köyümüzdür” Evet, aynen böyle bir durum geçerli olabilir :)

Pastadan doktorlara özel kupalara, çikolatalardan Oscar ödülüne kadar beyaz gömlekli kahramanları mutlu edecek en güzel doktorlara özel hediyeleri sizler için derledik. Bunların dışında çeşitli kişiye özel defterler, kalemler ve yenilebilir çiçekler doktor yakınlarınızı mutlu edebilecek hediye seçenekleri arasında değerlendirilebilir.

Bu hediyeleri aynı zamanda tıp öğrencisine hediye ederek doktor adayı sevdiklerinize de neşeli bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevdiklerimize hediye vermek onları motive eden detayları düşünmek anlamına gelir. Özellikle yoğun bir çalışma temposunda olan doktor yakınlarımız ve tıp öğrencisi dostlarımız için. En zor zamanlarımızda bize yardımcı olan ve bunu yalnızca bir iş olarak yapmayan, gönülden yapan bütün tıp camiasındaki sevdiklerimize kalpten teşekkürlerimizi küçük hediyeler ile iletebiliriz. Onlara “iyi ki varsın” diyebiliriz.

Ayrıca başka meslek mensubu sevdiklerinize hediye seçerken zorlanıyorsanız Mesleklere Özel Hediyeler yazımıza göz atabilir, farklı hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

ÇiçekSepeti

2006 yılında kurulan Ciceksepeti.com, Türkiye dışında 4 farklı ülkede faaliyet gösteren, 145 franchise noktasına sahip, 450+ çalışanı olan, bir Türk firmasıdır. Online çiçek & hediye sektöründeki liderliğini ve tecrübesini, pazaryeri modeliyle birleştiren Ciceksepeti.com, bugün ulaştığı noktada 20 bin kategoride 9 milyondan fazla ürün listelemektedir. Türkiye'nin en büyük çiçek sitesinde şimdi aradığınız tüm ürünler Var Var!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir