TeknolojiTeknolojik Ürünler

Dünya Dans Günü’nde Ritmi Hissetmenizi Sağlayacak Ürünler

Müzik, ruhu besleyen ve insanı gelişmesi için teşvik eden muhteşem bir olgudur. Bu olguyu derinden hissederek yaşamanızı sağlayan dans ise hayata başka bir pencereden bakmanıza vesile olur. Müziğin her notası, her ritmi beden ve ruhla buluştuğunda ortaya çıkan görüntü gören herkesi büyüler. İşte bu büyüleyici anı herkes hissetsin ve yaşasın diye 29 Nisan tarihi Dünya Dans Günü olarak kutlanıyor. Bu yazımızda Dünya Dans Günü hakkında bilgiler verirken aynı zamanda müziğin ritmini daha iyi hissetmenize yardımcı olacak ürün önerilerinde bulunacağız.

Dansı herkese sevdirmek ve dansın birleştirici etkisini tüm bireylere anlatmak için kutlanan Dünya Dans Günü, müzikle iç içe bir gün. Bu özel gün Uluslararası Tiyatro Enstitüsü (ITI) ve UNESCO ortağı STK Uluslararası Dans Komitesi tarafından 1982 yılında tanıtılmıştır. 29 Nisan tarihinin seçilme nedeni ise modern balenin yaratıcısı Jean-Georges Noverre (1727-1810)’nin doğum günü olmasıdır. Sanatın evrenselliği sayesinde tüm dünya insanlarının kültürel, etnik, siyasi farklılıklarını bir kenara bırakması ve dans ile eğlenmesi günün ana amaçları arasında yer alır. Bu nedenle her yıl koreograf veya dansçılar özel dans gösterileri düzenler. Kurumlar ise bu bağlamda etkinlikler yapar. Siz de sevdiklerinizle Dünya Dans Günü kutlaması yapabilir veya bireysel olarak kendiniz müziği sonuna kadar hissedeceğiniz dans dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Müziği ve Ritmi Hissetmenizi Sağlayacak Ürünler

Dansla iç içe olanlar ritmi hissetmenin ne kadar önemli olduğunu bilir. Bunun için ise iyi bir ses sistemi sahibi olmanız ya da kullandığınız hoparlör veya kulaklık modelinin oldukça iyi olması gerekir. Şimdi gelin hep birlikte müziği dilediğiniz yerde dinlemenize ve ritmi hissetmenize yardımcı olacak son teknoloji önerilerimize bakalım.

1-) Bose SoundLink Revolve+

Dünya Dans Günü ürün önerisi - Bose hoparlör
Bose ile istediğiniz her yer bir dans pistine dönüşebilir.

Gerçek bir müzik deneyimi yaşamak ve ritmi sonuna kadar hissetmek isteyenler Bose SoundLink Revolve+ modeline bayılacak. Kulaklık ve ses sistemleri konusunda en iyi markalar arasında yer alan Bose, 360 derecelik gerçek ses kalitesi sunan bu modeli ile oldukça popüler. Tasarım olarak da oldukça şık duran hoparlör; derin ve etkileyici ses kalitesi sunar. Kısacası müziği duyduğunuz an dans etmekten kendinizi alamayacaksınız.

2-) Marshall Stockwell II Indigo 

Dünya Dans Günü ürün önerisi - Marshall hoparlör
Stockwell II, tüm mobil cihazlarla uyumludur.

Ses ve kalite denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Marshall, Stockwell II  taşınabilir Bluetooth hoparlör ile muhteşem bir deneyim vadediyor. Dilediğiniz her yere götürebileceğiniz bu hoparlör, sadece 1,4 kg ağırlığında ve taşınması oldukça kolay. Tek şarjla 20 saate kadar çalma en iyi özelliklerinden biri. Ayrıca Bluetooth 5.0 sayesinde 30 metre uzaklığa kadar bağlı kalma ve kusursuz ses kalitesi sizi bekleyen diğer özellikler.

3-) JBL Flip 5 

Dünya Dans Günü ürün önerisi - JBL Flip 5
Flip 5, dayanıklı malzemesi ve sağlam gövdesi ile her zamankinden daha sağlam.

Müzik ve dans ile az biraz bağı olan herkes JBL markasını duymuştur. Oldukça uzun ömürlü ürünler üreten marka, ses kalitesi olarak da oldukça iyi ürünler sunar. Bu ürünlerden biri olan Flip 5, eğlencenin dozunu artırmak için tasarlandı. Su geçirmez özelliği sayesinde plaj, havuz kenarı ya da siz neresini isterseniz orası dans için uygun hale gelebilir. 12 saat pil ömrü sunan model , PartyBoost özelliği ile birden fazla PartyBoost uyumlu hoparlörü birbirine bağlamanıza da olanak tanır.

4-) Harman Kardon Onyx Studio 6 

Dünya Dans Günü ürün önerisi - Harman Kardon 6
Suya karşı dayanıklı olma özelliği sayesinde istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Hoparlör konusunda ikonik bir marka olan Harman Kardon, Onyx Studio 6 ile çıtayı yukarı çıkarıyor. İmzası haline gelen yuvarlak siluet bu seride artık daha zarif. İstediğiniz her alanda muhteşem ses deneyimi yaşatacak model, 8 saate kadar çalışır. Ayrıca deneyimi yükseltmek için özelliği bulunan iki hoparlörü birbirine bağlamanız mümkün.

5-) Ultimate Ears Wonderboom

Dünya Dans Günü ürün önerisi - Ultimate Ears Wonderboom
Suya ve toza dayanıklı olarak üretilen Ultimate Ears, oldukça uzun ömürlüdür.

Amerika’nın ünlü ses cihazları üretici Ultimate Ears, Wonderboom ile oldukça iddialı. Tasarımı ile oldukça hoş görünen hoparlör, 360 derece çevresel ses sistemine sahip. Homojen, güçlü ve temiz ses sayesinde dans performansınızı yukarı çıkarabilirsiniz. Suya ve toza karşı dayanıklı olan ürün 10 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunar. Çoklu bağlantı sayesinde ise aynı anda iki farklı cihaz ile bağlantı kurabilirsiniz.

6-) Anker Soundcore Motion

Dünya Dans Günü ürün önerisi - Anker Soundcore Motion
AnkerSoundcore Motion, Siri ve Google Asistan ile uyumludur.

Fiyat ve performans açısından oldukça başarılı bir ürün var sırada; Anker Soundcore Motion. DSP işlemcisi sayesinde woofer ve tizleri daha net duyabilirsiniz. Bluetooth 5.0 sayesinde bağlantı sorunu yaşamazsınız. Su geçirmezlik, 12 saat kesintisiz çalışma ve çok daha fazlası bu cihazda sizi bekliyor.

7-) Xiaomi Mi Outdoor

Xiaomi Mi Outdoor
Bu küçük cihazı çantanıza atın ve dilediğiniz her yerde müzik dinleyin.

Müzik ve dans siz nereye isterseniz oradadır. Xiaomi Mi Outdoor, küçük ve kullanışlı bir model arayanlar için harika bir ürün. 10 saate kadar kullanım süresi, Bluetooth 5.0 desteği, tiz ve doyurucu ses, mobil cihazlarla eşleştirme ve çok daha fazlası sizi bekliyor.

8 -) Urbanears Plattan 2 

Urbanears Plattan 2
Plattan 2, birçok farklı renkte sunulmaktadır. Bu nedenle tarzınıza uygun olanı rahatlıkla seçebilirsiniz.

Müziği sadece ben duyayım, ritmi de ben hissedeyim diyorsanız sıra geldi bireysel olarak kullanabileceğiniz önerilerimize. Kulaklık markası olarak oldukça popüler olan Urbanears, önceki nesline göre daha iddialı bir ürünle karşınızda. Plattan 2; farklı renk tasarımı, esnek ve rahat kullanım, yüksek ses kalitesi ve farklı özellikleriyle sizi mutlu edecek bir kulaklık.  

9-) Beats Solo 3 Wireless 

Beats Solo 3 Wireless
Dış ortam sesi ancak Beats Solo 3’ü kulağınızdan çıkardığınızda duyulur.

Müzik ve dans… Hazırsanız başlasın! Şık ve oldukça iddialı olan Beats Solo 3, ritmi gerçek anlamıyla hissetmeyi sevenler için tasarlandı. Güçlü ses çıkışı sayesinde duymak istediğiniz tüm tonlar kulağınızda olacak. Ancak daha fazlası da var! 40 saate kadar pil ömrü, 5 dakikalık şarj ile 3 saatlik kullanım ve benzersiz bir ses deneyimi sizi bekliyor.

10-) Sony WI-XB400L

Sony WI-XB400L
Rahat, konforlu ve kaliteli; Sony WI-XB400L.

Sıra geldi son önerimize; Sony WI-XB400L Extra Bass. Kulağınızda olup olmadığını fark etmeyeceğiniz kadar hafif olan model, yüksek ses performansı ile beklentilerinizi karşılayacak. Bluetooth, 8 saat pil ömrü, şık tasarım ve Sony kalitesi… Bir kulaklıktan daha ne istersiniz ki!

Dünya Dans Günü, müziğin ve dansın birleştirici gücünü hissettiren bir gün. Bu özel günde sevdiklerinizi veya kendinizi mutlu edebilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki yukarıda yer alan önerilerimiz veya beğendiğiniz bir ürünü hediye ederek. Aradığınız tüm ürünler ÇiçekSepeti‘nde sizi bekliyor!

Diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir