Hediye ÖnerileriDoğum Günü Hediyeleri

Ekim Ayında Doğanlar İçin Doğum Günü Hediye Önerileri

Dengeli, uyumlu, sakin, sonuna kadar eşitlikçi ve sabırlı olan Terazi burcu; açık fikirli, adil ve kibar olması ile de tanınır. Bu yazımızda, her zaman özgün fikirler üreten Terazi burcu kişilerinin özelliklerini anlatıp onlar için seçebileceğiniz doğum günü hediye önerileri neler, ayrıntılarla bahsedeceğiz!

Sevdikleriniz için hediye seçerken zorlanıyorsanız, hangi hediyeler onun daha çok hoşuna gider ya da gitmez karar veremiyorsanız onların burçlarından yola çıkarak onlar için en uygun hediyeleri bulabilirsiniz. Özellikle çekingen ve sakin yapısının altında çok eğlenceli ve deli dolu biri yatan Terazi burçları için hediye seçerken burçların gücünden ve bilgisinden faydalanmak son derece gereklidir. Bu yazıda Terazi burcu kadını hangi hediyelerden hoşlanır ve Terazi burcu erkeğine ne hediye almalı sorularını sizler için yanıtlayacağız!

Terazi Burcu Özellikleri Nelerdir?

  • Tarihler: 23 Eylül- 22 Ekim.
  • Yönetici Gezegeni: Venüs.
  • Element: Hava.
  • Uğurlu Sayıları: 6 ve 9.
  • Uğurlu Taşı: Safir.
  • Renkleri: Mavi, pembe.
  • Uğurlu Günü: Cuma.
  • Terazi burcu genel özellikleri: Adil, eşitlikçi, dengeli, uyumlu, sakin, sabırlı, akıllı, kibar.

Terazi burcu olan kişiler, pozitif duygularla hayatlarına devam eden, insan canlısı kişileridir. Sakin ve dengeli yapılarının arkasında ne istediğini bilen, mantıklı adımlar atan biri vardır. Sanata, üretmeye ve eğlenmeye düşkündürler. Hayalperest oldukları kadar gerçeklere tutunmayı da bilirler. Mükemmeliyetçi oldukları için onlar için hediye seçmek biraz zordur. Onun için hediye seçimi yaparken onu şaşırtacak hediyeleri tercih edebilirsiniz. Hem kullanışlı hem de ona özel bir hediye seçmeniz tercih sebebidir. Klasik gibi görünen ama aslında çok da farklı olan bir hediye ile onun gününü güzelleştirebilirsiniz. Gelin, ayrıntılarla eki ayında doğanlar için doğum günü hediyeleri neler, inceleyelim!

Ekim Ayında Doğan Kadınlar için Hediye Önerileri

1-) Birbirinden Güzel ve Şık Çantalar

Doğum günü hediye önerileri
Doğum Günü Hediye Önerileri, Şık Çantalar

Terazi burcu kadınları trendleri her zaman takip eden ve hatta trendleri belirleyen kişiler olmuştur. Bu yüzden siz de terazi burcu arkadaşınıza, sevgilinize ya da annenize hem gündelik kıyafetleri ile hem hafta sonu dışarı çıkarken giydiği kıyafetleri ile uyum sağlayacak, şık ve kullanışlı bir yuvarlak hasır çanta alabilirsiniz. Bu özel hediyeyi yaratıcı terazi burcunun birçok farklı şekilde kullanacağından emin olabilirsiniz!

2-) Mis Kokulu ve Etkileyici Parfüm Çeşitleri

Tommy Hilfiger Girl Edt 50 Ml Kadın Parfüm
Terazi Burcuna Hediye Önerisi, Hilfiger Girl Edt 50 Ml Kadın Parfüm

İyi bir yemek, şık bir kıyafet ve güzel kokulu bir parfüm… Bunlar Terazi burcu kadının da erkeğinin de çok önemsediği detaylardan birkaçıdır. Onlara kaliteli bir şişe parfüm hediye etmeniz doğum günü hediyesi olarak oldukça hoş bir seçimdir.Siz de Hilfiger Girl Edt 50 Ml Kadın Parfüm sayesinde onu çok mutlu edebilirsiniz. Birbirinden güzel ve mis kokulu farklı parfüm çeşitlerini incelemek isterseniz Kadın Parfüm kategorisine göz atabilirsiniz!

3-) Onun Doğduğu Güne Özel Yıldız Haritası

Yıldız Haritası
Terazi Burçları için Hediyeler, Yıldız Haritalı Tablo

Terazi burcu sevdikleriniz eğer astroloji ile ilgiliyse Yıldız Haritası tam ona göre, düşünülmüş ve zarif bir hediye olacaktır. Bu hediye ile en güzel anılarınızın ya da onun doğduğu günün gökyüzü haritasında yıldızların tam olarak nasıl konumlandığını gösterebilirsiniz. Yani ona özel bir gökyüzü yıldız haritası oluşturabilirsiniz. Konumuna, tarihine ve saatine göre yıldızların bir haritasını oluşturarak ona hediye edebilirsiniz. Böylece doğum gününde onun yüzündeki gülümsemeyi sağlayan kişi olabilirsiniz.

4-) Sanat Yönüne Hitap Edecek Tablolar

Tablo
Terazi Burcu Kadınına Hediye, Tasarım Tablolar

Terazi burcu kadını için doğum günü hediye önerileri arasında sanat ürünleri de var! Bir terazi burcu kadınına güzel bir sanat eseri hediye etmeniz onu çok mutlu edecektir. Sanat yönü güçlü olan terazi burçları için tablo çeşitlerini, bibloları, posterleri tercih edebilirsiniz. Bu güzel mi güzel sanat eserlerini evlerinde nasıl sergileyeceklerini düşünmeye bayılacaklarına eminiz!

5-) Her Baktığında Sevildiğini Hissedeceği Çiçekler

Kırmızı gül
Terazi Burçlarını Mutlu Edecek Hediyeler, Göz Alıcı Güller

Ve tabii ki bir Terazi burcu kadını için en güzel hediyelerden biri onu düşündüğünüzü, ona değer verdiğinizi hissettiren güzel çiçeklerdir. Sevdikleriniz için özenle hazırladığımız Sevgi Bahçesi 11 Kırmızı Gül ile kelimeleri kullanmadan da sevginizi anlatabilirsiniz. Bu çiçek ile onu ne kadar çok sevdiğinizi ve hayatınızda ne kadar önemli bir yeri olduğunu ona ifade edebilirsiniz. Birbirinden güzel farklı çiçek çeşitlerine göz atmak için Çiçek kategorisine göz atabilirsiniz!

Ekim Ayında Doğan Erkekler için Hediye Önerileri

1-) Özel Olduğunu Hissedeceği Kişiye Özel Bardak

Burçlara göre hediyeler
Burçlara Göre Hediye Önerileri, Kişiye Özel Hediyelikler

Romantik Terazi burcu sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz hediyeler, hem kullanışlı hem de düşünceli olmalıdır. Hele ki bu kişi sizin için oldukça özel biri ise! Ona, isimlerinizin baş harflerinin ve isimlerinizin yazdığı çiftler için Baş Harfli ve İsimli İkili Beyaz Kupa Bardak hediye ederek onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterebilirsiniz. Daha farklı, onun için özel olacak ve kişiselleştirilmiş bir hediye arıyorsanız Kişiye Özel Hediyeler kategorisine göz atmanızı öneririz!

2-) Tarzına Şıklık Katacak Cüzdan Kalem ve Anahtarlık Seti

Cüzdan Kalem ve Anahtarlık Seti
Terazi Burcu Erkeği Hediye Seçenekleri, Cüzdan ve Akseusuarlar

Terazi erkekleri için şıklık çok önemlidir ve birçok şeyden önce gelir. Onlar, hem giyim kuşamlarında hem de günlük hayatta kullandıkları tüm detaylarda, aksesuarlarda şıklık ararlar. Siz de Cüzdan Kalem ve Anahtarlık Seti ile onun şık tarzına bir dokunuş yapabilirsiniz. Böylece ona mükemmel bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz! İsme özel olarak hazırlanan bu şık hediye kutusu ile ayrıca ona kişiselleştirilmiş bir hediye ermiş ve onu ne kadar düşündüğünüzü, sevdiğinizi de hissettirmiş olursunuz.

3-) Ağzını Tatlandıracak BonnyFood Lezzetleri

Doğum günü hediye önerileri
Ekim Ayında Doğanlara Özel Hediyeler, Lezzetli Atıştırmalıklar

18 adet çikolata kaplı tartolet kurabiye, 57 adet çikolata kaplı kakaolu truf kek ve 3 adet küçük kalp kurabiye ile oluşturduğumuz Kişiye Özel Mesajlı Gönül Bahçesi Kek Tartolet ve Kurabiye Buketi de Terazi burcu erkekler için oldukça iyi bir hediye seçeneğidir. Bu hediye, hem kendi mesajınız ile süsleyebileceğiniz hem kocaman hem de lezzet dolu olan bir hediyedir. Lezzetli kek, onun damağında unutamayacağı bir tat bırakırken yüzünde de kocaman bir gülümseme oluşmasını sağlayacak! Birbirinden farklı, lezzetli ve göz alıcı tatlı çeşitlerini incelemek için BonnyFood kategorisine göz atabilirsiniz!

4-) Mis Kokulu ve Etkileyici Parfüm Çeşitleri

Versace Eros EDT 100 ml Erkek Parfüm
Terazi Burcuna Uygun Hediyeler, Harika Parümler

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi iyi bir yemek, şık bir kıyafet ve güzel kokulu bir parfüm… Bunlar Terazi burcu kadının da erkeğinin de çok önemsediği detaylardan birkaçıdır. Kaliteli bir şişe parfüm, Terazi burcu için mükemmel hediyelerden biri olacaktır. Versace Eros EDT, güçlü, tutkulu ve kendisinin efendisi bir erkeğin parfümüdür. Etkileyici ve sarıp sarmalayan koku notalarının verdiği haz sayesinde Terazi burcu erkeğini çok mutlu edebilirsiniz. Birbirinden güzel ve mis kokulu farklı parfüm çeşitlerini incelemek isterseniz Erkek Parfüm kategorisine göz atabilirsiniz!

5-) Keyifli Vakit Geçirmesini Sağlayacak Oyun Konsolu

X12 5.1 Inç El Atarisi Retro Video Oynatıcı Oyun Konsolu 2000 Oyun
Terazi Burcuna Hediye Önerisi, Eğlenceli Oyuncaklar

Teraziler için doğum günü hediye önerileri arasında sonuncusu El Atarisi! Terazi erkekleri keyifli ve eğlence vakit geçirmeyi sever. Onun için tercih edebileceğiniz bu atari, 4 saatlik ömrü ile de ön plana çıkıyor. Siz de çok sevgili dostlarınız, aile üyeleriniz ya da sevgiliniz için bu ürünü tercih ederek onu çok mutlu edebilirsiniz!

Sevdiklerinizin doğum günlerinde, özel günlerde ya da herhangi bir anı özel bir güne çevirmek istediğinizde hediyelerden yardım alabilirsiniz. Onları mutlu etmek için alabileceğiniz tüm bu çeşitli ürünlere ve çok daha fazlasına ÇiçekSepeti’nden kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kıyafetten gıdaya, çiçekten elektronik ürünlere kadar çok çeşitli ürünlerin hepsi Çiçeksepeti’nde Var Var! Unutmayın; ÇiçekSepeti sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için her zaman yanınızda!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir