Hediye ÖnerileriEv & DekorasyonYılbaşı

Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Ürünleri Nelerdir?

Yeni bir yıla evinizde, sevdikleriniz ile ve keyifli sofralar eşliğinde mi girmeye karar verdiniz? O zaman yılbaşı sofralarının vazgeçilmez ürünleri ile mükemmel yeni yıl masasını hazırlayabilirsiniz! Bu yazımızda size birbirinden renkli yılbaşı sofra ürünlerinden bahsedeceğiz. Hazırsanız, 2024 yılına renk katacak önerilerimizi okumaya başlayabilirsiniz!

Günler geçti, aylar geçti ve yılın en çok beklenen o zamanı geldi! Sevdikleriniz ile bir arada olabileceğiniz, kocaman bir yılın ayrıntılarını konuşabileceğiniz, keyifli oyunlar oynayabileceğiniz özel bir gündür yeni yıl akşamı. Eğer siz de evinizde sevdikleriniz ile bir arada olmak istiyor, tüm misafirlerinizin mutlu ayrıldığı bir ev buluşmasına sahiplik yapmak istiyorsanız, güzel bir sofra hazırlamak için ihtiyacınız olan ürünlere göz atabilirsiniz.

red and white candles on clear glass candle holder
Yeni Yıl Yemek Masası

Yeni yıl şapkaları çıksın, tombalalar hazırlasın! Göz alıcı, ışıltılı, şık ve ilham verici bir yeni yıl sofrası için ihtiyacınız olan ürünler Çiçeksepeti‘nde sizi bekliyor! Ayrıca mobil uygulama üzerinden sevdikleriniz için çeşitli hediyeler alabilirsiniz. Böylece rengarenk yılbaşı hediyelerini ve daha fazlasını, uygun fiyatlar ve kampanyalar ile yakalayabilirsiniz! Şimdi gelin, yılbaşı sofralarının vazgeçilmez ürünleri ile tanışalım!

Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Ürünleri

1. Şık Bir Masa Sandalye Takımı

Güzel bir yeni yıl sofrası kurmak için gerekli olan ilk ürün, şık bir masa sandalye takımıdır. Aslında bu ürün zaten evlerinizde olan, kullandığınız bir masa olabilir. Ama şık bir yemek masası takımınız yoksa ve bu yeni yılda evde sevdiklerinizi ağırlamak istiyorsanız, şimdi alışveriş sepetinize bu takımı eklemenin tam sırası diyebiliriz. Ev dekorasyonunuza ve tarzınıza uyan bir yemek masası tercih ederek, bu masayı uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sevdikleriniz ile en keyifli anları bu masada yaşayabilirsiniz!

2. Göz Alıcı Bir Masa Örtüsü ve Runner

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez ürünleri
Star Runner

Güzel bir masa tabii ki şık bir kırmızı masa örtüsü ve runner ile tamamlanır! Yeni yıl renklerini andıran yeşil ve kırmızı tonlardaki masa örtülerini tercih edebilirsiniz. Böylece dekorasyonu daha göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. Genel olarak yemek masasında çok renk bulundurmak yerine, renkleri birkaç çeşit ile sınırlandırabilirsiniz. Bu da masanızın daha uyumlu görünmesini sağlar.

3. Klasik Bir Yemek Takımı

Clasica 60 Parça Yemek Takımı
Sunumların Önemli Bir Parçası Yemek Takımı

Şık bir yemek masasıyla güzel bir masa örtüsünün üstüne göz alıcı bir yemek takımı yakışır! Yemek masanıza yakışan ve yeni yıl ruhunu yansıtan bir yemek takımıyla, şık bir sofra oluşturabilirsiniz. Eğer masanız renkli ve farklı süsler ile doluysa daha sade, masanızı sade bir şekilde süslediyseniz daha renkli ve desenli yemek takımı çeşitleri tercih edebilirsiniz. Yemeklerinize uygun olarak seçtiğiniz tabaklarda şık sunumlarla yeni yılda sevdiklerinizi şaşırtın!

4. Sunum Tepsisi

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez ürünleri
Sunumların Olmazsa Olmazı Sunum Tepsisi

Sevdikleriniz için hazırladığınız özel masada yiyecekleri, şık bir sunum tepsisi üzerinde sunarak sunumunuzu daha göz alıcı bir hale getirebilirsiniz. Sofralarınıza ihtişam katmak için üretilmiş olan çeşitli sunum tepsileri arasından masanız ve yeni yıl için en uygun olduğunu düşündüğünüz ürünü tercih edebilirsiniz. Sunum tepsilerinin zengin ve gösterişli duruşu sayesinde yemek masanızı güzelleştirebilirsiniz. Sevdiklerinize unutamayacakları bir akşam yemeği düzenleyebilirsiniz!

5. Masanıza Uygun Bardak Takımı

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez ürünleri
Bardak Takımı

Şık bir yemek masasının olmazsa olmazlarından biri de tabii ki bardak takımı çeşitleridir. Gerek su, gerekse çeşitli içecekler için kullanacağınız farklı bardakların masada bulunması oldukça önemlidir. Meşrubat bardağı, su bardağı, kahve yanı su bardağı gibi çeşitli opsiyonların bir arada bulunduğu bardak setleri sayesinde yeni yıl masanız bütün, şık ve kusursuz görünecek!

6. Yeni Yıl Desenli Bardak Altlıkları

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez ürünleri
Farklı, Yaratıcı ve Yeni Yıl Desenli Bardak Altlıkları

Hem yemek masasında hem de sohbetin yemek masasından salona taşındığı süreçte kullanabileceğiniz çeşitli yeni yıl desenli bardak altlıkları da Çiçeksepeti’nde sizi bekliyor! Baston şeker, geyik, kurabiye adam, çam ağacı, çan ve yeni yıl çelenk desenli bardak altlıkları sayesinde masanızda çeşitli lekelerin oluşmasını önlerken aynı zamanda şık bir görüntü oluşmasına da yardımcı olmuş olursunuz.

7. Renkli, Şık ve Göz Alıcı Peçeteler

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez ürünleri
Renkli, Şık ve Göz Alıcı Peçeteler

Bir yemek masasının olmazsa olmaz paralarından biri de peçete çeşitleridir. Dilediğiniz tarz ve desende peçete ile yeni yıl masanızı hem süsleyebilirsiniz. Hem de farklı bir görüntü oluşturabilirsiniz. Peçetelere çam ağacı, zarf ya da kalp gibi şekiller vererek masanızda farklı bir görünüm de yakalayabilirsiniz!

8. Loş Bir Ortam Yaratmanızı Sağlayacak Mumlar

Ahşap Dekoratif Masa Mumluk-Kokulu Mumluk

Yemek masasını daha göz alıcı bir hale getirmek için tercih edebileceğiniz ürünlerden biri de dekoratif mumluk çeşitleridir. Masanızda yeni yıl şıklığı yaratırken ortamda romantik ve sakin bir hava oluşturan mumlar, aynı zamanda yemek masanızda dekoratif bir görüntü oluşturacaktır. Ahşap dekoratif mumluk, metal mumluk ya da direkt olarak mumları masanızda bulundurabilirsiniz. Bu sayede loş ve sevgi dolu bir hava oluşturabilirsiniz.

9. Yılbaşı Ağacı Süslerinizden Birkaçı

Yılbaşı Süsü 6'lı Top

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan bir diğer ürün yılbaşı süsü çeşitleridir. Yeni yıl ağacınızı süslerken çeşitli süslerden birkaç tane ayırarak onları yemek masanızda kullanabilirsiniz. Böylece yemek masanızda farklı bir hava oluşturabilirsiniz. Ayrıca çeşitli süsler ile masanıza şıklık katabilirsiniz!

10. Aşkın Tadı Truf ve Çilek Buketi

Aşkın Tadı Truf ve Çilek Buketi

Yeni yılın tadı lezzet dolu çiçek buketleri ile bir başka! Yeni yıl akşamı hazırladığınız masaya Lotuslu Hindistan Cevizli ve Fındıklı Lezzet Dünyası ekleyerek hem lezzetli hem de göz alıcı bir sunum hazırlayabilirsiniz. Masanızda bir çiçek buketi gibi duran ve yemekten sonra içilen çaylara, kahvelere eşlik ederek lezzeti doruklara oluşturan tatlı çiçek buketleri ile siz de sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.  Bu özel lezzet, yeni yıla mutlu bir giriş yapmanızı sağlayacak mükemmel bir tat!

Yukarıda listelediğimiz yılbaşı sofralarının vazgeçilmez ürünleri ve çok daha fazlası Çiçeksepeti‘nde sizi bekliyor! Siz de yeni yıl kutlamalarınıza şıklık katabilirsiniz! Ayrıca tüm sevdikleriniz için en özel ve en güzel yılbaşı hediyelerini Çiçeksepeti’nin her zevke ve bütçeye hitap eden on binlerce yılbaşı hediyesi yelpazesinden seçebilirsiniz. Dilerseniz mobil uygulama  üzerinden sürpriz hediyeler ve çeşitli fırsatlar ile de kolayca satın alabilirsiniz! Herkese şimdiden mutlu ve iyi yıllar dileriz!

Ayrıca ilginizi çekecek diğer yazılarımız:

Ecem Karakuş

1993 yılında dünyaya gelen Ecem Karakuş, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Gazetecilik lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında Social Media Specialist, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2021 yılından itibaren Çiçeksepeti’nde Sr. Content Editor pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir